MEMLEKET PARTİSİ BASINLA BULUŞTU

MANİSA GÜNDEMİ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 18.03.2022 - 15:38, Güncelleme: 18.03.2022 - 15:38
 

MEMLEKET PARTİSİ BASINLA BULUŞTU

Manisa’da teşkilatlanma çalışmalarını sürdüren Memleket Partisi Manisa İl Başkanlığı, basın mensuplarını kahvaltı programında ağırladı.
Manisa İl Başkanı Gülnur Efe, basın mensuplarını ağırlayarak teşkilatını tanıttı. Kahvaltı programına Memleket Partisi Yunusemre İlçe Başkanı Ali Demirel, Saruhanlı İlçe Başkanı Fatih Şahin, Alaşehir İlçe Başkanı Bülent Üzümovalı katıldı. MUHARREM İNCE MANİSA’YA GELİYOR Kahvaltı sonrası açıklamalarında bulunan Memleket Partisi Genel Başkanı sex numara Muharrem İnce’nin 22 Mart Salı günü Manisa’ya geleceğini açıklayan Gülnur Efe, “Mart’ın 22’sinde genel başkanımız Manisa’da olacak. İlk ziyaret ziyareti doeda 16:00’da öğretmenevinde olacak. Ardından il binamızın açılışı var. Açılıştan sonra çarşıda esnaf ziyaretleri gerçekleştireceğiz. Şehzadeler, Yunusemre, Saruhanlı ve Alaşehir ilçelerimizde örgütlenmemiz mevcut. Kongremizi gerçekleştirince örgütlenmemiz hızla artacaktır” dedi. “FERMUAR SİSTEMİNİ BENİMSİYORUZ” Partisinin Manisa’daki örgütlenme çalışması hakkında basın mensuplarına bilgi veren Başkan Efe, “Memleket Partisi olarak fermuar sistemini benimsiyoruz. Her partide kadının siyasette olması söyleniyor ama Memleket partisinde bu gerçekleşiyor.  Genel Başkanımız İnce, kadının sosyal ve siyasal yaşamdaki yerini güçlendirmek için var gücümüzle çalışıyor. Bunun örneklerinden biri de Manisa’da kurduğumuz partidir. Burada kadın il başkanı olarak görev yapmaktan gurur duyuyorum. Partimizde kadının önemi ayrı” şeklinde konuştu.-
Manisa’da teşkilatlanma çalışmalarını sürdüren Memleket Partisi Manisa İl Başkanlığı, basın mensuplarını kahvaltı programında ağırladı.

Manisa İl Başkanı Gülnur Efe, basın mensuplarını ağırlayarak teşkilatını tanıttı. Kahvaltı programına Memleket Partisi Yunusemre İlçe Başkanı Ali Demirel, Saruhanlı İlçe Başkanı Fatih Şahin, Alaşehir İlçe Başkanı Bülent Üzümovalı katıldı.

MUHARREM İNCE MANİSA’YA GELİYOR

Kahvaltı sonrası açıklamalarında bulunan Memleket Partisi Genel Başkanı sex numara Muharrem İnce’nin 22 Mart Salı günü Manisa’ya geleceğini açıklayan Gülnur Efe, “Mart’ın 22’sinde genel başkanımız Manisa’da olacak. İlk ziyaret ziyareti doeda 16:00’da öğretmenevinde olacak. Ardından il binamızın açılışı var. Açılıştan sonra çarşıda esnaf ziyaretleri gerçekleştireceğiz. Şehzadeler, Yunusemre, Saruhanlı ve Alaşehir ilçelerimizde örgütlenmemiz mevcut. Kongremizi gerçekleştirince örgütlenmemiz hızla artacaktır” dedi.

“FERMUAR SİSTEMİNİ BENİMSİYORUZ”

Partisinin Manisa’daki örgütlenme çalışması hakkında basın mensuplarına bilgi veren Başkan Efe, “Memleket Partisi olarak fermuar sistemini benimsiyoruz. Her partide kadının siyasette olması söyleniyor ama Memleket partisinde bu gerçekleşiyor.  Genel Başkanımız İnce, kadının sosyal ve siyasal yaşamdaki yerini güçlendirmek için var gücümüzle çalışıyor. Bunun örneklerinden biri de Manisa’da kurduğumuz partidir. Burada kadın il başkanı olarak görev yapmaktan gurur duyuyorum. Partimizde kadının önemi ayrı” şeklinde konuştu.-

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.