MFK Yapı, Dijital Vitrinini Social Aid Media Ekibine Emanet Etti

MANİSA GÜNDEMİ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 04.06.2021 - 11:28, Güncelleme: 04.06.2021 - 11:28
 

MFK Yapı, Dijital Vitrinini Social Aid Media Ekibine Emanet Etti

Mimar Mahir Gülhan, İnşaat Mühendisi Fethi Nazım Obus, Makine Mühendisi Cem Küçükçotur ve Elektrik-Elektronik Mühendisi Melih Cem Kara’nın ortaklığı ile Manisa’dan tüm Türkiye’ye hizmet veren mimarlık- mühendislik ve inşaat firması MFK Yapı, hayata geçirdiği modern projelerin tanıtımı için Social Aid Media Dijital Medya Ajansı ile anlaştı. Ajans Başkanı Velihan Yumrukaya ve İçerik Yöneticisi Asude Onar ile düzenlenen protokole Erdinç Şirketler Grubu Yönetim telefonda sex Kurulu Başkanı Erdinç Yumrukaya da eşlik etti. YUMRUKAYA; “ İKİ GENÇ EKİP ÇOK KALİTELİ İŞLER ÇIKARACAK” “MFK Yapı’nın yeni binasını ilk defa ziyaret ettim. Manisa’da böylesine vizyon sahibi ve genç bir ekibin olması beni çok mutlu ediyor” diyerek sözlerine başlayan Yumrukaya; “Ziyaretimde iki başarılı firmanın işbirliği anlaşmasına şahitlik ettim. Her iki taraf da alanında uzman. MFK Yapı’nın hayata geçirdiği projelerin tanıtılmasında büyük katkıları olacağına inanıyorum. Proje üretmesi MFK Yapı’dan, dünya çapında tanıtılması Social Aid Media ekibinden. Bu kaliteli işbirliği yeniden hayırlı uğurlu olsun.” dedi.

Mimar Mahir Gülhan, İnşaat Mühendisi Fethi Nazım Obus, Makine Mühendisi Cem Küçükçotur ve Elektrik-Elektronik Mühendisi Melih Cem Kara’nın ortaklığı ile Manisa’dan tüm Türkiye’ye hizmet veren mimarlık- mühendislik ve inşaat firması MFK Yapı, hayata geçirdiği modern projelerin tanıtımı için Social Aid Media Dijital Medya Ajansı ile anlaştı. Ajans Başkanı Velihan Yumrukaya ve İçerik Yöneticisi Asude Onar ile düzenlenen protokole Erdinç Şirketler Grubu Yönetim telefonda sex Kurulu Başkanı Erdinç Yumrukaya da eşlik etti.

YUMRUKAYA; “ İKİ GENÇ EKİP ÇOK KALİTELİ İŞLER ÇIKARACAK”

“MFK Yapı’nın yeni binasını ilk defa ziyaret ettim. Manisa’da böylesine vizyon sahibi ve genç bir ekibin olması beni çok mutlu ediyor” diyerek sözlerine başlayan Yumrukaya; “Ziyaretimde iki başarılı firmanın işbirliği anlaşmasına şahitlik ettim. Her iki taraf da alanında uzman. MFK Yapı’nın hayata geçirdiği projelerin tanıtılmasında büyük katkıları olacağına inanıyorum. Proje üretmesi MFK Yapı’dan, dünya çapında tanıtılması Social Aid Media ekibinden. Bu kaliteli işbirliği yeniden hayırlı uğurlu olsun.” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.