MİLAT PROJE’DEN GÖRKEMLİ AÇILIŞ

MANİSA GÜNDEMİ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 29.09.2022 - 21:52, Güncelleme: 29.09.2022 - 21:52
 

MİLAT PROJE’DEN GÖRKEMLİ AÇILIŞ

Milat Proje yapılan görkemli bir açılış töreniyle birlikte hizmete başladı. Siyasiler, Manisa'nın önde gelen iş insanları, hemşehri dernekleri ve sivil toplum kuruluşlarının yöneticileri açılış törenine katıldı.
Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği açılış törenine, Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, Yunusemre Belediye Başkan Yardımcısı Şule Uygur ve Eski AK Parti Manisa İl Başkanı Berk Mersinli de katılım gösterdi. “UMARIM BU BİRLİKTELİKLERİ DEVAM EDER” Kurdele kesimi öncesi açıklamada bulunan Başkan Çelik, "Üç kardeşimizin bugün başlattığı ‘milat’ hayırlara vesile olsun. İnşallah çok güzel projelere imza atarlar. Birlikten güç doğar. Umarım bu birliktelikleri devam eder. Sağladıkları birlikteliklerle çok başarılı olacaklardır. Allah utandırmasın hayırlı ve uğurlu olsun." ifadesinde bulundu.  “BİRBİRİMİZE HEP DESTEK OLDUK” Açılış töreninde konuşma yapan Mersinli, "İnşaat sektöründe çok iyi işler başarmış olan arkadaşlarımız bugün yeni bir başlangıca adım attı. Bunun için de işyerlerinin adını milat koydular. Bugüne kadar birbirimize hep destek olduk, bugünden sonra da desteğimizi sürdüreceğiz. İnşallah, bu başlangıçları önümüzdeki günlerde başarıyla sonuçlanır." açıklamasında bulundu.
Milat Proje yapılan görkemli bir açılış töreniyle birlikte hizmete başladı. Siyasiler, Manisa'nın önde gelen iş insanları, hemşehri dernekleri ve sivil toplum kuruluşlarının yöneticileri açılış törenine katıldı.

Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği açılış törenine, Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, Yunusemre Belediye Başkan Yardımcısı Şule Uygur ve Eski AK Parti Manisa İl Başkanı Berk Mersinli de katılım gösterdi.

“UMARIM BU BİRLİKTELİKLERİ DEVAM EDER”

Kurdele kesimi öncesi açıklamada bulunan Başkan Çelik, "Üç kardeşimizin bugün başlattığı ‘milat’ hayırlara vesile olsun. İnşallah çok güzel projelere imza atarlar. Birlikten güç doğar. Umarım bu birliktelikleri devam eder. Sağladıkları birlikteliklerle çok başarılı olacaklardır. Allah utandırmasın hayırlı ve uğurlu olsun." ifadesinde bulundu. 

“BİRBİRİMİZE HEP DESTEK OLDUK”

Açılış töreninde konuşma yapan Mersinli, "İnşaat sektöründe çok iyi işler başarmış olan arkadaşlarımız bugün yeni bir başlangıca adım attı. Bunun için de işyerlerinin adını milat koydular. Bugüne kadar birbirimize hep destek olduk, bugünden sonra da desteğimizi sürdüreceğiz. İnşallah, bu başlangıçları önümüzdeki günlerde başarıyla sonuçlanır." açıklamasında bulundu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.