MİLLİ YOL PARTİSİ’NDEN MUHSİN YAZICIOĞLU İÇİN LOKMA HAYRI

MANİSA GÜNDEMİ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 02.01.2023 - 16:16, Güncelleme: 02.01.2023 - 16:16
 

MİLLİ YOL PARTİSİ’NDEN MUHSİN YAZICIOĞLU İÇİN LOKMA HAYRI

Milli Yol Partisi Manisa İl Teşkilatı hayatını kaybeden Muhsin Yazıcıoğlu’nun doğum günü nedeniyle parti binasında lokma hayrı yapıldı Mevlidi Şerif okundu dualar edildi.
Parti binasında yapılan etkinliklere Milli Yol Partisi Gençlik Politikaları ve Yan Kuruluşlardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Ali Uysal, Milli Yol Partisi Manisa İl Başkanı İlkay Şimşek, İl yönetimi, ilçe başkanları ve yönetimi, kadın ve gençlik kolları başkanları ve yönetimi çok sayıda Muhsin Yazıcıoğlu sevdalısı katıldı. “LİDERİMİZİ ÖRNEK ALIYORUZ” Milli Yol Partisi Manisa İl Başkanı İlkay Şimşek Muhsin Yazıcıoğlu’nun doğum günü nedeniyle Muhsin Yazıcıoğlu sevdalıları bir araya geldiğini söyledi. Başkan Şimşek “Muhsin Başkanımızın sevdalıları bugün burada Muhsin başkanımızın doğum yıl dönümü, şehit liderimiz için lokma hayrı gerçekleştirdik. Mevlidi Şerif okundu dualar edildi. Allah hayrımızı kabul etsin. Şehit liderimiz Muhsin Yazıcıoğlu’nun mekanı cennet olsun. Bizler Muhsin Yazıcıoğlu’nun davasını sonsuza denk yaşatmak için yola çıktık ve liderimizi örnek alıyoruz” ifadelerini kullandı.
Milli Yol Partisi Manisa İl Teşkilatı hayatını kaybeden Muhsin Yazıcıoğlu’nun doğum günü nedeniyle parti binasında lokma hayrı yapıldı Mevlidi Şerif okundu dualar edildi.

Parti binasında yapılan etkinliklere Milli Yol Partisi Gençlik Politikaları ve Yan Kuruluşlardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Ali Uysal, Milli Yol Partisi Manisa İl Başkanı İlkay Şimşek, İl yönetimi, ilçe başkanları ve yönetimi, kadın ve gençlik kolları başkanları ve yönetimi çok sayıda Muhsin Yazıcıoğlu sevdalısı katıldı.

“LİDERİMİZİ ÖRNEK ALIYORUZ”

Milli Yol Partisi Manisa İl Başkanı İlkay Şimşek Muhsin Yazıcıoğlu’nun doğum günü nedeniyle Muhsin Yazıcıoğlu sevdalıları bir araya geldiğini söyledi. Başkan Şimşek “Muhsin Başkanımızın sevdalıları bugün burada Muhsin başkanımızın doğum yıl dönümü, şehit liderimiz için lokma hayrı gerçekleştirdik. Mevlidi Şerif okundu dualar edildi. Allah hayrımızı kabul etsin. Şehit liderimiz Muhsin Yazıcıoğlu’nun mekanı cennet olsun. Bizler Muhsin Yazıcıoğlu’nun davasını sonsuza denk yaşatmak için yola çıktık ve liderimizi örnek alıyoruz” ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.