MİNİKLERİN CAFE 236’DA BAYRAM SEVİNCİ

MANİSA GÜNDEMİ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 25.04.2022 - 14:28, Güncelleme: 25.04.2022 - 14:28
 

MİNİKLERİN CAFE 236’DA BAYRAM SEVİNCİ

Manisa’nın Yunusemre ilçesinde doğayla iç içe oluşu ve çocuklara özel oyun alanlarıyla ailelerin tercihi olan Cafe 236, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında yaptığı etkinliklerle miniklere unutulmaz anlar yaşattı. Bayram tatilinde Cafe 236’yı tercih eden ailelerin çocukları için palyaçolar eşliğinde yüz boyama etkinliği yapılırken, miniklere Türk bayrağı ve balon hediye edildi. Tüm bu etkinliklerin ve hediyelerin yanı sıra oyun alanlarında eğlenen minikler, bayram coşkusunu Cafe 236’da doyasıya yaşadı. ÇEKİLİŞTEN CAFE 236’DA KAHVALTI KAZANDILAR Gazetemizin instagram sayfasındaki çekilişe katılarak Cafe 236’da serpme kahvaltı hakkı kazanan Gonca Demir ve kızı da ücretsiz kahvaltı hakkını 23 Nisan’da kullanarak unutulmaz bir bayram yaşadılar.

Manisa’nın Yunusemre ilçesinde doğayla iç içe oluşu ve çocuklara özel oyun alanlarıyla ailelerin tercihi olan Cafe 236, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında yaptığı etkinliklerle miniklere unutulmaz anlar yaşattı. Bayram tatilinde Cafe 236’yı tercih eden ailelerin çocukları için palyaçolar eşliğinde yüz boyama etkinliği yapılırken, miniklere Türk bayrağı ve balon hediye edildi. Tüm bu etkinliklerin ve hediyelerin yanı sıra oyun alanlarında eğlenen minikler, bayram coşkusunu Cafe 236’da doyasıya yaşadı.

ÇEKİLİŞTEN CAFE 236’DA KAHVALTI KAZANDILAR

Gazetemizin instagram sayfasındaki çekilişe katılarak Cafe 236’da serpme kahvaltı hakkı kazanan Gonca Demir ve kızı da ücretsiz kahvaltı hakkını 23 Nisan’da kullanarak unutulmaz bir bayram yaşadılar.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.