MTSO’DA İŞKUR BİLGİLENDİRME TOPLANTISI

MANİSA GÜNDEMİ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 20.06.2022 - 15:43, Güncelleme: 20.06.2022 - 15:43
 

MTSO’DA İŞKUR BİLGİLENDİRME TOPLANTISI

Manisa Ticaret ve Sanayi Odası’nda İŞKUR’un Aktif İşgücü Uygulamaları ile ilgili bilgilendirme toplantısı yapıldı.
Manisa Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü tarafından; Manisa Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Başkanlığı ve Manisa Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası (SMMMO) Başkanlığı iş birliği ile işverenler, işveren vekilleri ve Mali müşavirlerle toplantı gerçekleştirildi. Manisa TSO Başkanı Mehmet Yılmaz ve Manisa SMMMO Başkanı Uğur Hasacar’ın da katıldığı toplantı Manisa TSO toplantı salonunda gerçekleştirildi.     İŞ BİRLİKLERİNİN GELİŞTİRİLMESİNİN ÖNEMİNE DEĞİNDİ Manisa Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürü Eşref Aslan tarafından yapılan konuşmada; kurum faaliyetleri ile bu faaliyetlerin işgücü piyasasına sağlıklı bir şekilde ulaştırılması ve amacına hizmet edebilmesi için kurum ile paydaş tarafların doğru bir iletişim ve etkileşim içerisinde bulunması gerektiğini dile getirdi. İl Müdürü Aslan, ayrıca Manisa’nın işgücü dinamiklerinin doğru değerlendirilmesi ve üretime, imalata, ilin ve ülkenin ekonomik gelişimine olumlu katkılar sağlaması adına iş birliklerinin geliştirilmesinin önemine değindi. AKTİF İŞGÜCÜ HİZMETLERİ SUNUMU YAPILDI Daha sonra İŞKUR Şube Müdürü Ahmet Meşeli tarafından değişikliğe uğrayan Aktif İşgücü Hizmetleri Uygulama Esaslarına ilişkin bilgilendirme sunumu gerçekleştirildi. Yapılan değişikliklerde nitelikli ve kalıcı istihdamın sağlanmasına yönelik değişikliklerin daha çok ön planda olduğu vurgulandı. Kurumun sağladığı diğer hizmetlere ilişkin de bilgi verilerek katılımcıların sorularına verilen cevaplar ile iyi dilek ve temennilerle toplantı sona erdirildi.-
Manisa Ticaret ve Sanayi Odası’nda İŞKUR’un Aktif İşgücü Uygulamaları ile ilgili bilgilendirme toplantısı yapıldı.

Manisa Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü tarafından; Manisa Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Başkanlığı ve Manisa Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası (SMMMO) Başkanlığı iş birliği ile işverenler, işveren vekilleri ve Mali müşavirlerle toplantı gerçekleştirildi. Manisa TSO Başkanı Mehmet Yılmaz ve Manisa SMMMO Başkanı Uğur Hasacar’ın da katıldığı toplantı Manisa TSO toplantı salonunda gerçekleştirildi.    

İŞ BİRLİKLERİNİN GELİŞTİRİLMESİNİN ÖNEMİNE DEĞİNDİ

Manisa Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürü Eşref Aslan tarafından yapılan konuşmada; kurum faaliyetleri ile bu faaliyetlerin işgücü piyasasına sağlıklı bir şekilde ulaştırılması ve amacına hizmet edebilmesi için kurum ile paydaş tarafların doğru bir iletişim ve etkileşim içerisinde bulunması gerektiğini dile getirdi. İl Müdürü Aslan, ayrıca Manisa’nın işgücü dinamiklerinin doğru değerlendirilmesi ve üretime, imalata, ilin ve ülkenin ekonomik gelişimine olumlu katkılar sağlaması adına iş birliklerinin geliştirilmesinin önemine değindi.

AKTİF İŞGÜCÜ HİZMETLERİ SUNUMU YAPILDI

Daha sonra İŞKUR Şube Müdürü Ahmet Meşeli tarafından değişikliğe uğrayan Aktif İşgücü Hizmetleri Uygulama Esaslarına ilişkin bilgilendirme sunumu gerçekleştirildi. Yapılan değişikliklerde nitelikli ve kalıcı istihdamın sağlanmasına yönelik değişikliklerin daha çok ön planda olduğu vurgulandı. Kurumun sağladığı diğer hizmetlere ilişkin de bilgi verilerek katılımcıların sorularına verilen cevaplar ile iyi dilek ve temennilerle toplantı sona erdirildi.-

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.