MÜFTÜLÜKTEN ŞEHİT AİLELERİ VE GAZİLER DERNEĞİNE ZİYARET

MANİSA GÜNDEMİ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 05.12.2022 - 14:58, Güncelleme: 05.12.2022 - 14:58
 

MÜFTÜLÜKTEN ŞEHİT AİLELERİ VE GAZİLER DERNEĞİNE ZİYARET

Manisa il müftülüğü, Manisa şehit aileleri ve gaziler ve dernek başkanı Adnan Kaya ve yönetim kurulu üyelerini ziyaret etti. Başkan Kaya, “Bizler de en kısa sürede iade ziyaret edeceğiz.” açıklamasında bulundu.
Ziyarete Manisa il müftü vekili Mehmet Ceyhan, il engelli koordinatörü Bilal fatih Akbaş, Şehzadeler ilçe gençlik koordinatörü İbrahim gözcü, Manisa şehit aileleri ve gaziler ve dernek başkanı Adnan Kaya ve yönetim kurulu üyelerine Manisa şehit aileleri ve gaziler derneğinde bir dizi ziyarette bulundu.  “MUTLULUK DUYDUK” Manisa Şehit Aileleri Ve Gaziler Ve Dernek Başkanı Adnan Kaya, gerçekleştirilen ziyaretin kendisi ve yönetim kurulu üyelerini mutlu ettiğini dile getirdi. Başkan Kaya, “Manisa şehit aileleri ve gaziler derneği olarak bugün bizleri ziyaret eden İl Müftü Vekilimiz Mehmet Ceyhan, İl Engelli Koordinatörü Bilal fatih Akbaş, Şehzadeler İlçe Gençlik Koordinatörü İbrahim gözcü, Manisa şehit aileleri ve gaziler derneğimizi ziyaret etmiştir. Biz yönetim kurulu üyelerimizle birlikte hep beraber burada mutluluk duyduk. Bizler de en kısa sürede iade ziyaret edeceğiz” dedi. Manisa İl Müftü Vekili Mehmet Ceyhan’da ziyarette memnuniyetlerini ifade etti. 
Manisa il müftülüğü, Manisa şehit aileleri ve gaziler ve dernek başkanı Adnan Kaya ve yönetim kurulu üyelerini ziyaret etti. Başkan Kaya, “Bizler de en kısa sürede iade ziyaret edeceğiz.” açıklamasında bulundu.

Ziyarete Manisa il müftü vekili Mehmet Ceyhan, il engelli koordinatörü Bilal fatih Akbaş, Şehzadeler ilçe gençlik koordinatörü İbrahim gözcü, Manisa şehit aileleri ve gaziler ve dernek başkanı Adnan Kaya ve yönetim kurulu üyelerine Manisa şehit aileleri ve gaziler derneğinde bir dizi ziyarette bulundu.

 “MUTLULUK DUYDUK”

Manisa Şehit Aileleri Ve Gaziler Ve Dernek Başkanı Adnan Kaya, gerçekleştirilen ziyaretin kendisi ve yönetim kurulu üyelerini mutlu ettiğini dile getirdi. Başkan Kaya, “Manisa şehit aileleri ve gaziler derneği olarak bugün bizleri ziyaret eden İl Müftü Vekilimiz Mehmet Ceyhan, İl Engelli Koordinatörü Bilal fatih Akbaş, Şehzadeler İlçe Gençlik Koordinatörü İbrahim gözcü, Manisa şehit aileleri ve gaziler derneğimizi ziyaret etmiştir. Biz yönetim kurulu üyelerimizle birlikte hep beraber burada mutluluk duyduk. Bizler de en kısa sürede iade ziyaret edeceğiz” dedi. Manisa İl Müftü Vekili Mehmet Ceyhan’da ziyarette memnuniyetlerini ifade etti. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.