Mülkiyeti Manisa Büyükşehir Belediyesi'ne ait 3 adet iş yeri kiraya verilecektir

MANİSA GÜNDEMİ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 03.06.2022 - 20:48, Güncelleme: 03.06.2022 - 20:48
 

Mülkiyeti Manisa Büyükşehir Belediyesi'ne ait 3 adet iş yeri kiraya verilecektir

Mülkiyeti, hüküm ve tasarrufu Manisa Büyükşehir  Belediyedine ait aşağıda adresi, kira süresi, metrekaresi, aylık muhammen kira bedeli, geçici teminat bedeli, şartname doküman bedeli, ihale günü ve saati yazılı taşınmazlar; 2886 sayılı Devlet İhale Kanununun 45. maddesi uyarınca açık teklif usulü ile ihale edilecektir. Basın İlan Kurumu ilan portalı ilan.gov.tr’de yer alan ilana göre ihale 09/06/2022 günü, saat 15:00 Laleli Mahallesi Mimar Sinan Bulvarı No:242 Yunusemre / MANİSA adresinde bulunan Manisa Büyükşehir Belediyesi Encümen Salonunda gerçekleştirilecektir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Mülkiyeti, hüküm ve tasarrufu Manisa Büyükşehir  Belediyedine ait aşağıda adresi, kira süresi, metrekaresi, aylık muhammen kira bedeli, geçici teminat bedeli, şartname doküman bedeli, ihale günü ve saati yazılı taşınmazlar; 2886 sayılı Devlet İhale Kanununun 45. maddesi uyarınca açık teklif usulü ile ihale edilecektir.

Basın İlan Kurumu ilan portalı ilan.gov.tr’de yer alan ilana göre ihale 09/06/2022 günü, saat 15:00 Laleli Mahallesi Mimar Sinan Bulvarı No:242 Yunusemre / MANİSA adresinde bulunan Manisa Büyükşehir Belediyesi Encümen Salonunda gerçekleştirilecektir.

Detaylı bilgi için tıklayınız.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.