MUOSB SOLOTÜRK EKİBİNİ AĞIRLADI

MANİSA GÜNDEMİ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 09.09.2022 - 12:42, Güncelleme: 09.09.2022 - 12:42
 

MUOSB SOLOTÜRK EKİBİNİ AĞIRLADI

Türk Hava Kuvvetlerinin göz bebeği hava akrobasi timi SOLOTÜRK ekibi Muradiye Organize Sanayi Bölge Müdürlüğü'nü ziyaret ettiler.
Pilot Binbaşı Emre Mert, Pilot Binbaşı Murat Bakıcı, Halkla İlişkiler Subayı Şükrü Alper Şen ve  Sosyal Medya Uzmanı Emrah Aslantepe’den oluşan SOLOTÜRK ekibi  8 Eylül 2022 Perşembe günü Muradiye Organize Sanayi Bölge Müdürlüğünü ziyaret ettiler. MUOSB Yönetim Kurulu Başkanı Osman Kıvırcık, Bölge Müdürü İlker Özdemir tarafından karşılanan SOLOTÜRK Ekibine  MUOSB toplantı salonunda  bölgede gerçekleştirilen çalışmalar hakkında bilgi verildi. SOLOTÜRK Ekibi Başkanı Pilot Binbaşı Emre Mert,  başta Yönetim Kurulu Başkanı Osman Kıvırcık olmak üzere MUOSB Müdürlüğü çalışanlarının sıcak karşılaması ve misafirperverliği için teşekkür etti. Yönetim Kurulu Başkanı Osman Kıvırcık da Türk Silahlı Kuvvetlerinin böyle seçkin bir ekibini misafir etmekten dolayı mutlu ve gururlu olduklarını akşam saatlerinde gerçekleşecek gösteri uçuşunu tüm Manisalılar gibi sabırsızlıkla beklediklerini söyledi. SOLOTÜRK ekibiyle tüm MUOSB çalışanları ziyaretin anısı olarak fotoğraf çekildiler.
Türk Hava Kuvvetlerinin göz bebeği hava akrobasi timi SOLOTÜRK ekibi Muradiye Organize Sanayi Bölge Müdürlüğü'nü ziyaret ettiler.

Pilot Binbaşı Emre Mert, Pilot Binbaşı Murat Bakıcı, Halkla İlişkiler Subayı Şükrü Alper Şen ve  Sosyal Medya Uzmanı Emrah Aslantepe’den oluşan SOLOTÜRK ekibi  8 Eylül 2022 Perşembe günü Muradiye Organize Sanayi Bölge Müdürlüğünü ziyaret ettiler.

MUOSB Yönetim Kurulu Başkanı Osman Kıvırcık, Bölge Müdürü İlker Özdemir tarafından karşılanan SOLOTÜRK Ekibine  MUOSB toplantı salonunda  bölgede gerçekleştirilen çalışmalar hakkında bilgi verildi. SOLOTÜRK Ekibi Başkanı Pilot Binbaşı Emre Mert,  başta Yönetim Kurulu Başkanı Osman Kıvırcık olmak üzere MUOSB Müdürlüğü çalışanlarının sıcak karşılaması ve misafirperverliği için teşekkür etti.

Yönetim Kurulu Başkanı Osman Kıvırcık da Türk Silahlı Kuvvetlerinin böyle seçkin bir ekibini misafir etmekten dolayı mutlu ve gururlu olduklarını akşam saatlerinde gerçekleşecek gösteri uçuşunu tüm Manisalılar gibi sabırsızlıkla beklediklerini söyledi.

SOLOTÜRK ekibiyle tüm MUOSB çalışanları ziyaretin anısı olarak fotoğraf çekildiler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.