MUOSB Yönetiminden Vali Karadeniz'e ziyaret

MANİSA GÜNDEMİ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 15.03.2022 - 19:02, Güncelleme: 15.03.2022 - 19:02
 

MUOSB Yönetiminden Vali Karadeniz'e ziyaret

Muradiye Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Osman Kıvırcık, Muradiye OSB Müdürlüğü görevine yeni başlayan İlker Özdemir ile birlikte Vali Yaşar Karadeniz’i makamında ziyaret ederek Muradiye OSB’de yapılan çalışmalar ve projelere ilişkin bilgi verdi. Vali Karadeniz, Muradiye OSB'de yapılan çalışmaların kente önemli katkılar sağlayacağını belirterek Başkan Kıvırcık ve Müdür Özdemir'e başarılarının devamını diledi.

Muradiye Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Osman Kıvırcık, Muradiye OSB Müdürlüğü görevine yeni başlayan İlker Özdemir ile birlikte Vali Yaşar Karadeniz’i makamında ziyaret ederek Muradiye OSB’de yapılan çalışmalar ve projelere ilişkin bilgi verdi.

Vali Karadeniz, Muradiye OSB'de yapılan çalışmaların kente önemli katkılar sağlayacağını belirterek Başkan Kıvırcık ve Müdür Özdemir'e başarılarının devamını diledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.