NOW THERAPY SAĞLIKLI YAŞAM MERKEZİ AÇILDI

MANİSA GÜNDEMİ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 12.09.2022 - 11:05, Güncelleme: 12.09.2022 - 11:05
 

NOW THERAPY SAĞLIKLI YAŞAM MERKEZİ AÇILDI

Uzman Fizyoterapist Özlem Ertaş'ın girişimleriyle Manisa'da sağlıklı yaşam merkezi geçtiğimiz gün geniş katılımla açıldı.
Şimdi harekete geçin sloganıyla açılan sağlıklı yaşam merkezinin Manisa'ya hayırlı olmasını dileyen Ertaş, "Merkezimizde fizyoterapiye dair çok önemli sağlık hizmetlerimiz var. Kadromuz çok deneyimli. Sadece Manisa'ya değil, tüm Ege Bölgesi'ne hizmet sunacağız." dedi. FİZYOTERAPİYE DAİR HERŞEY Şehzadeler Kaymakamı Hüsnü Cemal Çaykara'nın katılımıyla yapılan açılış sonrası klinik hakkında detay veren Ertaş, "Merkezimizde tüm yaş grubuna yönelik hizmet sunulmakta. Kişinin yaşam kalitesini arttırarak daha sağlıklı bir hayat sürdürmesi için fizyoterapistlerimiz eşliğinde hastalarımızı bekliyoruz. Bizleri @nowtherapymanisa sosyal medya hesaplarımızdan takip edebilirler" dedi.
Uzman Fizyoterapist Özlem Ertaş'ın girişimleriyle Manisa'da sağlıklı yaşam merkezi geçtiğimiz gün geniş katılımla açıldı.

Şimdi harekete geçin sloganıyla açılan sağlıklı yaşam merkezinin Manisa'ya hayırlı olmasını dileyen Ertaş, "Merkezimizde fizyoterapiye dair çok önemli sağlık hizmetlerimiz var. Kadromuz çok deneyimli. Sadece Manisa'ya değil, tüm Ege Bölgesi'ne hizmet sunacağız." dedi.

FİZYOTERAPİYE DAİR HERŞEY

Şehzadeler Kaymakamı Hüsnü Cemal Çaykara'nın katılımıyla yapılan açılış sonrası klinik hakkında detay veren Ertaş, "Merkezimizde tüm yaş grubuna yönelik hizmet sunulmakta. Kişinin yaşam kalitesini arttırarak daha sağlıklı bir hayat sürdürmesi için fizyoterapistlerimiz eşliğinde hastalarımızı bekliyoruz. Bizleri @nowtherapymanisa sosyal medya hesaplarımızdan takip edebilirler" dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.