ODA BAŞKANLARI CAFE 236’DA KAHVALTIDA BULUŞTU

MANİSA GÜNDEMİ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 09.03.2022 - 17:53, Güncelleme: 09.03.2022 - 17:53
 

ODA BAŞKANLARI CAFE 236’DA KAHVALTIDA BULUŞTU

Erdinç Şirketler Grubu Kurucusu ve ETV-Manisa'da Denge Gazetesi İmtiyaz Sahibi Erdinç Yumrukaya, seçimleri kazanan oda başkanlarını Cafe 236 Lounge’de ağırladı. BAŞKANLARDAN YOĞUN KATILIM Manisa’da son 3 aydır yaşanan esnaf odası başkanlığı seçimlerinin tamamlanmasının ardından Erdinç Şirketler Grubu Kurucusu Erdinç Yumrukaya, seçimi kazanan başkanları Cafe 236 Lounge’de ağırladı. Kahvaltı programına ;Motorlu Araçlar Tamircileri Esnaf ve Sanatkarlar Esnaf Odası Başkanı Ahmet Ülke,  Manisa Ayakkabıcılar Esnaf Odası Başkanı Ahmet Akçın, Manisa Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Bahattin Akyüz, Manisa Meyve Sebze ve Umum Pazarcılar Odası Başkanı Destan Bulgay, Manisa Madeni Sanatkarlar Esnaf Odası Başkanı Halil Kırlı, Manisa Kahveciler Odası Başkanı Mehmet Çetin, Manisa Elektronik Teknisyenleri Odası Başkanı Mehmet Üzen, Tuhafiyeciler Odası Başkanı Mesut Dalkara, Terziler Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Naci Kömültaş, Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Salih Karaağaç, Marangozlar Odası Başkanı Zeki Apak katıldı. Oda başkanlarıyla yapılan kahvaltıya Halk Bankası Şube Müdürü İsmail Karabay Havuzlu ve Çarşı Esnafı Doğan Göde’de eşlik etti. “ODA BAŞKANLARININ MİLLETVEKİLİ GİBİ AĞIRLIĞI VAR” Kendileri adına düzenlenen kahvaltı programı nedeniyle Yumrukaya’ya teşekkür eden oda başkanları, bu buluşmanın birlik ve beraberliği pekiştirdiğini ifade ettiler. Yumrukaya’da esnaf odalarının bir kentin mihenk taşları olduğuna dikkat çekerek şöyle konuştu; “Anlının akıyla seçimlerden çıkan başkanlarımızı Cafe 236’da ağırlamaktan mutluluk duyuyorum. Oda başkanlarımızın büyük bir sorumluluğu var. Milletvekili gibi ağırlığınız var. Temsil ettiğiniz kesim fazla. Bu nedenle de birlik ve beraberlik içerisinde hareket etmeniz esnaflarımız ve vatandaşlarımız için çok önemli. Biz Etv ve Denge Gazetesi ailesi olarak bu dönemde sizlerin fikirlerinin sözcüsü olduk. Düşüncelerinizi ve projelerinizi televizyon ve gazetemizde yer verdik. Halkımızın ve üyelerinizin yararına yapacağız her çalışmada da destek olmaya devam edeceğiz. Tekrardan yeni döneminiz hayırlı olsun” dedi. Oda başkanlarıyla yapılan buluşmanın detayları haftaya çarşamba günü Erdinç Yumrukaya’nın köşe yazısında olacak…

Erdinç Şirketler Grubu Kurucusu ve ETV-Manisa'da Denge Gazetesi İmtiyaz Sahibi Erdinç Yumrukaya, seçimleri kazanan oda başkanlarını Cafe 236 Lounge’de ağırladı.

BAŞKANLARDAN YOĞUN KATILIM

Manisa’da son 3 aydır yaşanan esnaf odası başkanlığı seçimlerinin tamamlanmasının ardından Erdinç Şirketler Grubu Kurucusu Erdinç Yumrukaya, seçimi kazanan başkanları Cafe 236 Lounge’de ağırladı. Kahvaltı programına ;Motorlu Araçlar Tamircileri Esnaf ve Sanatkarlar Esnaf Odası Başkanı Ahmet Ülke,  Manisa Ayakkabıcılar Esnaf Odası Başkanı Ahmet Akçın, Manisa Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Bahattin Akyüz, Manisa Meyve Sebze ve Umum Pazarcılar Odası Başkanı Destan Bulgay, Manisa Madeni Sanatkarlar Esnaf Odası Başkanı Halil Kırlı, Manisa Kahveciler Odası Başkanı Mehmet Çetin, Manisa Elektronik Teknisyenleri Odası Başkanı Mehmet Üzen, Tuhafiyeciler Odası Başkanı Mesut Dalkara, Terziler Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Naci Kömültaş, Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Salih Karaağaç, Marangozlar Odası Başkanı Zeki Apak katıldı. Oda başkanlarıyla yapılan kahvaltıya Halk Bankası Şube Müdürü İsmail Karabay Havuzlu ve Çarşı Esnafı Doğan Göde’de eşlik etti.

“ODA BAŞKANLARININ MİLLETVEKİLİ GİBİ AĞIRLIĞI VAR”

Kendileri adına düzenlenen kahvaltı programı nedeniyle Yumrukaya’ya teşekkür eden oda başkanları, bu buluşmanın birlik ve beraberliği pekiştirdiğini ifade ettiler. Yumrukaya’da esnaf odalarının bir kentin mihenk taşları olduğuna dikkat çekerek şöyle konuştu; “Anlının akıyla seçimlerden çıkan başkanlarımızı Cafe 236’da ağırlamaktan mutluluk duyuyorum. Oda başkanlarımızın büyük bir sorumluluğu var. Milletvekili gibi ağırlığınız var. Temsil ettiğiniz kesim fazla. Bu nedenle de birlik ve beraberlik içerisinde hareket etmeniz esnaflarımız ve vatandaşlarımız için çok önemli. Biz Etv ve Denge Gazetesi ailesi olarak bu dönemde sizlerin fikirlerinin sözcüsü olduk. Düşüncelerinizi ve projelerinizi televizyon ve gazetemizde yer verdik. Halkımızın ve üyelerinizin yararına yapacağız her çalışmada da destek olmaya devam edeceğiz. Tekrardan yeni döneminiz hayırlı olsun” dedi. Oda başkanlarıyla yapılan buluşmanın detayları haftaya çarşamba günü Erdinç Yumrukaya’nın köşe yazısında olacak…

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.