OFİS HOME İLE STAR MERMER İŞBİRLİĞİ DEVAM EDİYOR

MANİSA GÜNDEMİ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 17.03.2022 - 19:02, Güncelleme: 17.03.2022 - 19:02
 

OFİS HOME İLE STAR MERMER İŞBİRLİĞİ DEVAM EDİYOR

Ofis ve büro mobilyaları, mutfak-banyo ve ev mobilyaları konusunda bir marka haline gelen Ofis Home, güçlü iş birlikleri ile hizmet vermeye devam ediyor.
Yaşam alanlarını Ofis Home’un tecrübeli mimarları Asuman Tuğtaç, Elif Yetik ve Tolga Akata’ya emanet edenler, Star Mermer kalitesi ile de tanışmış oluyor. Mutfak ve banyoların olmazsa olmazı doğal taş grupları olduğunu belirten Tuğtaç; “Star Mermer’in sahibi Yücel Bütün ile birlikte çalışmaktan çok mutluyuz. Projelerimizi tamamlayan ürünlerin içinde mermer, granit, kuvars, cimstone, belenco ve calisco da yer alıyor ve geniş bir bölümünü kaplıyor. Mermerlerin kalitesi, montajı ve çeşitliliği bizler için çok önemli. Bunu da uzun yıllardır Star Mermer farkı ile müşterilerimize yansıtıyoruz. Son dönemlerde ofislerde, hastanelerde, belediyelerde karşılama alanlarında mermer ile tamamladığımız özel projelerimiz oluyor, trendleri de yakından takip ediyoruz. Bu süreçte her zaman çözüm ortağımız olan Yücel Bütün’e teşekkür ediyoruz.” dedi. “Teşhirlerimiz yenileyen Belenco markasına teşekkür ederiz”
Ofis ve büro mobilyaları, mutfak-banyo ve ev mobilyaları konusunda bir marka haline gelen Ofis Home, güçlü iş birlikleri ile hizmet vermeye devam ediyor.

Yaşam alanlarını Ofis Home’un tecrübeli mimarları Asuman Tuğtaç, Elif Yetik ve Tolga Akata’ya emanet edenler, Star Mermer kalitesi ile de tanışmış oluyor. Mutfak ve banyoların olmazsa olmazı doğal taş grupları olduğunu belirten Tuğtaç; “Star Mermer’in sahibi Yücel Bütün ile birlikte çalışmaktan çok mutluyuz. Projelerimizi tamamlayan ürünlerin içinde mermer, granit, kuvars, cimstone, belenco ve calisco da yer alıyor ve geniş bir bölümünü kaplıyor. Mermerlerin kalitesi, montajı ve çeşitliliği bizler için çok önemli. Bunu da uzun yıllardır Star Mermer farkı ile müşterilerimize yansıtıyoruz. Son dönemlerde ofislerde, hastanelerde, belediyelerde karşılama alanlarında mermer ile tamamladığımız özel projelerimiz oluyor, trendleri de yakından takip ediyoruz. Bu süreçte her zaman çözüm ortağımız olan Yücel Bütün’e teşekkür ediyoruz.” dedi.

“Teşhirlerimiz yenileyen Belenco markasına teşekkür ederiz”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.