Osman Kıvırcık'tan teşekkür mesajı

MANİSA GÜNDEMİ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 20.02.2023 - 11:29, Güncelleme: 20.02.2023 - 11:29
 

Osman Kıvırcık'tan teşekkür mesajı

Geçtiğimiz ay birçok söylenti ve habere konu olan Muradiye OSB, 15 Şubat’ta ilk genel kurul toplantısını yaparak yönetimini seçti.
OSB Müteşebbis Heyetinde Ticaret ve Sanayi Odası temsilcisi olarak bulunan ve seçimden 1 ay önce sebep belirtilmeden görevden alınan Mevcut Başkan Osman KIVIRCIK hakkında OSB Sanayicisinin Genel Kurul toplantısındaki görüşü merak konusuydu. BAŞKAN KIVIRCIK'TAN TEŞEKKÜR 114 seçmenin 76’sının oyuyla yeniden başkan seçilen Osman Kıvırcık, Muradiye OSB Sanayicisine böylesine ezici bir farkla kendilerini yeniden OSB Yönetimine layık görmelerinden dolayı teşekkür ederek “Bölgemizdeki altyapı, üstyapı, çevre düzeni, elektrik ve genişleme alanı konularında yürüttüğümüz çalışmaların, bölgemiz sanayicisi tarafından teveccühle karşılandığını; dedikodulara, iftiralara sanayicimiz tarafından prim verilmediğini görmek bizleri mutlu etmiştir.” dedi.  MÜTEŞEBBİS HEYETİNE SON VERİLDİ Muradiye OSB, Yapmış olduğu genel kurulda ayrıca 114 seçmenin 82’sinin oyuyla müteşebbis heyete son vererek sanayicinin kendi kendini yönetmesi yönünde de karar aldı.
Geçtiğimiz ay birçok söylenti ve habere konu olan Muradiye OSB, 15 Şubat’ta ilk genel kurul toplantısını yaparak yönetimini seçti.

OSB Müteşebbis Heyetinde Ticaret ve Sanayi Odası temsilcisi olarak bulunan ve seçimden 1 ay önce sebep belirtilmeden görevden alınan Mevcut Başkan Osman KIVIRCIK hakkında OSB Sanayicisinin Genel Kurul toplantısındaki görüşü merak konusuydu.

BAŞKAN KIVIRCIK'TAN TEŞEKKÜR

114 seçmenin 76’sının oyuyla yeniden başkan seçilen Osman Kıvırcık, Muradiye OSB Sanayicisine böylesine ezici bir farkla kendilerini yeniden OSB Yönetimine layık görmelerinden dolayı teşekkür ederek “Bölgemizdeki altyapı, üstyapı, çevre düzeni, elektrik ve genişleme alanı konularında yürüttüğümüz çalışmaların, bölgemiz sanayicisi tarafından teveccühle karşılandığını; dedikodulara, iftiralara sanayicimiz tarafından prim verilmediğini görmek bizleri mutlu etmiştir.” dedi. 

MÜTEŞEBBİS HEYETİNE SON VERİLDİ

Muradiye OSB, Yapmış olduğu genel kurulda ayrıca 114 seçmenin 82’sinin oyuyla müteşebbis heyete son vererek sanayicinin kendi kendini yönetmesi yönünde de karar aldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.