ÖZEL GÜNLERİN VAZGEÇİLMEZİ CAFE 236

MANİSA GÜNDEMİ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 20.05.2022 - 18:02, Güncelleme: 20.05.2022 - 18:02
 

ÖZEL GÜNLERİN VAZGEÇİLMEZİ CAFE 236

Manisa’nın Yunusemre ilçesinde doğayla iç içe oluşu ve çocuklara özel oyun alanlarıyla ailelerin tercihi olan Cafe 236, birbirinden özel etkinliklere ev sahipliği yapmaya devam ediyor.
Manisa’nın Yunusemre ilçesinde bağlı 75.Yıl Mahallesi’nde ailelere çamlıklar ve yeşil doğa içinde nezih bir ortam sunan Cafe 236, geçtiğimiz hafta yine Manisalıların tercihi oldu. Doğum günü ve toplu kahvaltı organizasyonu başta olmak üzere özel gün etkinliklerini sevdikleriyle kutlamak isteyen Manisalılar, Cafe 236’yı tercih etti. Çocuklarıyla beraber Cafe 236’ya gelen aileler, burada hem lezzetli kahvaltı yaptılar hem de yenilenerek tekrar hizmete açılan açık alan oyun parkının tadını çıkardılar. Uzay, 7. yaşına kendisi için hazırlanan muhteşem doğum günü partisinde, sevdikleriyle birlikte kutlayarak girdi… 8 Eylül İlköğretim Okulu’nun ana sınıfı öğrencileri ve öğretmenleri Cafe 236’da kahvaltı yaptı. Defne, 10. yaşını arkadaşlarıyla birlikte eğlenerek kutladı. Minik Buğra, doğum günü partisinin tadını arkadaşlarıyla birlikte doyasıya çıkardı…
Manisa’nın Yunusemre ilçesinde doğayla iç içe oluşu ve çocuklara özel oyun alanlarıyla ailelerin tercihi olan Cafe 236, birbirinden özel etkinliklere ev sahipliği yapmaya devam ediyor.

Manisa’nın Yunusemre ilçesinde bağlı 75.Yıl Mahallesi’nde ailelere çamlıklar ve yeşil doğa içinde nezih bir ortam sunan Cafe 236, geçtiğimiz hafta yine Manisalıların tercihi oldu. Doğum günü ve toplu kahvaltı organizasyonu başta olmak üzere özel gün etkinliklerini sevdikleriyle kutlamak isteyen Manisalılar, Cafe 236’yı tercih etti. Çocuklarıyla beraber Cafe 236’ya gelen aileler, burada hem lezzetli kahvaltı yaptılar hem de yenilenerek tekrar hizmete açılan açık alan oyun parkının tadını çıkardılar.

Uzay, 7. yaşına kendisi için hazırlanan muhteşem doğum günü partisinde, sevdikleriyle birlikte kutlayarak girdi…

8 Eylül İlköğretim Okulu’nun ana sınıfı öğrencileri ve öğretmenleri Cafe 236’da kahvaltı yaptı.

Defne, 10. yaşını arkadaşlarıyla birlikte eğlenerek kutladı.

Minik Buğra, doğum günü partisinin tadını arkadaşlarıyla birlikte doyasıya çıkardı…

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.