Özel Mandalin Anaokulu Öğrencilerini Yaz Okulu Heyecanı Sardı

MANİSA GÜNDEMİ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 21.05.2021 - 13:43, Güncelleme: 21.05.2021 - 13:43
 

Özel Mandalin Anaokulu Öğrencilerini Yaz Okulu Heyecanı Sardı

Pandemi ile mücadele kapsamında tam kapanma uygulamasının ardından kademeli normalleşme sürecinde yeniden açılan Özel Mandalin Anaokulu, “her çocuk özeldir” ilkesi ile eğitim ve öğretim hayatına kaldığı yerden devam ediyor. Özel Mandalin Anaokulu’nda 5 Temmuz 2021 tarihinden itibaren yaz okulu uygulaması başlıyor.
1000 m² yeşil alan üzerine inşa edilen ve müstakil konsepti ile öğrencilerine özgürlük tanıyan Özel Mandalin Anaokulu, pandemi kapsamında evlerde kalarak yaşıtlarıyla doyasıya vakit geçiremeyen öğrencileri için “yaz okulu” uygulamasını başlatıyor. Havaların ısınmasıyla birlikte sınıf derslerinin yanında konseptlerinin avantajıyla yeni bir sürece gireceklerini belirten Özel Mandalin Anaokulu Müdüresi Seda Özbeyli; “Reggio Emilia, Gems, Scamper ve aktif öğrenme eğitim tekniklerimiz ile derslerimiz devam edecek ama bunun yanında çocuklarımızın yaşıtlarıyla sosyalleşmesini ve zinde kalmasını sağlamak için yaz okulu uygulamamız 5 Temmuz’da başlıyor.” dedi. “VELİLERİMİZİ BİLGİ ALMALARI İÇİN BEKLİYORUZ” Yaz okulu uygulaması kapsamında sportif faaliyetler başta olmak üzere çok keyifli bir program hazırladıklarını belirten Özbeyli; “Ritmik jimnastik, dans çalışmalarımız; çocuklarımızın zeka ve el becerilerini geliştirecek robotik kodlamalar aynı zamanda okulumuzda bulunan hobi bahçelerimizde meyve sebze yetiştirme ile hayvanat bahçemiz çocuklarımızın en sevdiği aktiviteler haline gelecek. Velilerimiz her zaman randevu alarak bizleri ziyaret edebilir ve okulumuz hakkında bilgi edinebilirler.” sözlerine yer verdi. Öğrencilerin sağlığı için her gün düzenli kontroller okul bünyesinde yapılmaya devam ediliyor. Özel Mandalin Anaokulu Müdüresi Seda Özbeyli
Pandemi ile mücadele kapsamında tam kapanma uygulamasının ardından kademeli normalleşme sürecinde yeniden açılan Özel Mandalin Anaokulu, “her çocuk özeldir” ilkesi ile eğitim ve öğretim hayatına kaldığı yerden devam ediyor. Özel Mandalin Anaokulu’nda 5 Temmuz 2021 tarihinden itibaren yaz okulu uygulaması başlıyor.

1000 m² yeşil alan üzerine inşa edilen ve müstakil konsepti ile öğrencilerine özgürlük tanıyan Özel Mandalin Anaokulu, pandemi kapsamında evlerde kalarak yaşıtlarıyla doyasıya vakit geçiremeyen öğrencileri için “yaz okulu” uygulamasını başlatıyor. Havaların ısınmasıyla birlikte sınıf derslerinin yanında konseptlerinin avantajıyla yeni bir sürece gireceklerini belirten Özel Mandalin Anaokulu Müdüresi Seda Özbeyli; “Reggio Emilia, Gems, Scamper ve aktif öğrenme eğitim tekniklerimiz ile derslerimiz devam edecek ama bunun yanında çocuklarımızın yaşıtlarıyla sosyalleşmesini ve zinde kalmasını sağlamak için yaz okulu uygulamamız 5 Temmuz’da başlıyor.” dedi.

VELİLERİMİZİ BİLGİ ALMALARI İÇİN BEKLİYORUZ”

Yaz okulu uygulaması kapsamında sportif faaliyetler başta olmak üzere çok keyifli bir program hazırladıklarını belirten Özbeyli; “Ritmik jimnastik, dans çalışmalarımız; çocuklarımızın zeka ve el becerilerini geliştirecek robotik kodlamalar aynı zamanda okulumuzda bulunan hobi bahçelerimizde meyve sebze yetiştirme ile hayvanat bahçemiz çocuklarımızın en sevdiği aktiviteler haline gelecek. Velilerimiz her zaman randevu alarak bizleri ziyaret edebilir ve okulumuz hakkında bilgi edinebilirler.” sözlerine yer verdi.

Öğrencilerin sağlığı için her gün düzenli kontroller okul bünyesinde yapılmaya devam ediliyor.

Özel Mandalin Anaokulu Müdüresi Seda Özbeyli

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.