PALET RESTAURANT MANİSA’DA FARK YARATIYOR

MANİSA GÜNDEMİ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 08.11.2022 - 17:14, Güncelleme: 08.11.2022 - 17:14
 

PALET RESTAURANT MANİSA’DA FARK YARATIYOR

Manisa halkına verdiği hizmetle adından sıkça söz ettiren Palet Restaurant, yaptığı hazırlıklarla kış sezonuna hazır. İşletme Sahibi Yusuf Gülümser, "Müşterileri mekânımızda ağırlamak için sabırsızlanıyoruz. Biz burada hizmet için varız." dedi.
Müşterilerin gösterdiği ilgiden memnuniyetini dile getiren Palet Restaurant İşletme Sahibi Yusuf Gülümser, tüm vatandaşları mekânına davet etti. “ÇOK MEMNUN VE MUTLUYUZ” Palet Restaurant İşletme Sahibi Yusuf Gülümser, "Yaz sezonumuzu çok güzel ve dolu bir şekilde geçirdik. Yaz sezonunda dış bahçemizde değişiklikler yaptık. Kış sezonu için de dekor anlamında hazırlıklarımız var. Bazı alanları büyütme ihtiyacı hissettiğimiz için bu hazırlıkları gerçekleştirdik. Manisa halkından çok memnun ve mutluyuz. Manisa halkı da bizden çok mutlu ki her geçen gün işlerimiz daha iyiye gidiyor." “BİTME NOKTASINA GELDİ” Arka tarafta alanı büyütme çalışmalarında sona gelindiğini söyleyen Yusuf Gülümser, "Hemen hemen bitme noktasına geldi. 10 günlük bir süre içerisinde vatandaşlarımızın hizmetine sunacağız.” Açıklamasında bulundu. “YURTDIŞINDAN GELEN MÜŞTERİLERİMİZ VAR” Özel menü günleri ile açıklamalarda bulunan Gülümser, "Kış ayı itibariyle şu an tandır günlerimiz başladı. Çarşamba, Cuma ve Cumartesi günlerinde bu özel günlerimizi gerçekleştiriyoruz. Tandır, fırından çıktığı gibi yarım saat ve bir saat aralığında masalara servis ediyoruz. Çok özel bir lezzet herkese tavsiye ederim. Kışın son zamanlarına kadar bu tandır günleri devam edecek. Manisa'nın çevre illerinden gelen birçok vatandaşımız var. Yurtdışından gelen de müşterilerimiz var. Onları da mekânımızda ağırlamak bizleri çok mutlu ediyor." “HİZMET İÇİN VARIZ” Gülümser, "Şu anda en çok tercih edilen ürünümüz Dana Şiş yemeğidir. Eti 21 gün dinlendirdikten sonra müşterilerimize özel bir sos eşliğinde servis ediyoruz. 40 çeşit mezemiz bulunuyor. Mezelerimiz her gün, günlük ve taze olarak servis ediliyor. Mevsime uygun mezeleri tercih ediyoruz. Mezelerimizi de müşterilerimize şiddetle tavsiye ediyoruz. Manisa halkını, şehir dışından ve yurtdışından gelecek müşterileri mekânımızda ağırlamak için sabırsızlanıyoruz. Biz burada hizmet için varız." diyerek sözlerine son verdi. 
Manisa halkına verdiği hizmetle adından sıkça söz ettiren Palet Restaurant, yaptığı hazırlıklarla kış sezonuna hazır. İşletme Sahibi Yusuf Gülümser, "Müşterileri mekânımızda ağırlamak için sabırsızlanıyoruz. Biz burada hizmet için varız." dedi.

Müşterilerin gösterdiği ilgiden memnuniyetini dile getiren Palet Restaurant İşletme Sahibi Yusuf Gülümser, tüm vatandaşları mekânına davet etti.

“ÇOK MEMNUN VE MUTLUYUZ”

Palet Restaurant İşletme Sahibi Yusuf Gülümser, "Yaz sezonumuzu çok güzel ve dolu bir şekilde geçirdik. Yaz sezonunda dış bahçemizde değişiklikler yaptık. Kış sezonu için de dekor anlamında hazırlıklarımız var. Bazı alanları büyütme ihtiyacı hissettiğimiz için bu hazırlıkları gerçekleştirdik. Manisa halkından çok memnun ve mutluyuz. Manisa halkı da bizden çok mutlu ki her geçen gün işlerimiz daha iyiye gidiyor."

“BİTME NOKTASINA GELDİ”

Arka tarafta alanı büyütme çalışmalarında sona gelindiğini söyleyen Yusuf Gülümser, "Hemen hemen bitme noktasına geldi. 10 günlük bir süre içerisinde vatandaşlarımızın hizmetine sunacağız.” Açıklamasında bulundu.

“YURTDIŞINDAN GELEN MÜŞTERİLERİMİZ VAR”

Özel menü günleri ile açıklamalarda bulunan Gülümser, "Kış ayı itibariyle şu an tandır günlerimiz başladı. Çarşamba, Cuma ve Cumartesi günlerinde bu özel günlerimizi gerçekleştiriyoruz. Tandır, fırından çıktığı gibi yarım saat ve bir saat aralığında masalara servis ediyoruz. Çok özel bir lezzet herkese tavsiye ederim. Kışın son zamanlarına kadar bu tandır günleri devam edecek. Manisa'nın çevre illerinden gelen birçok vatandaşımız var. Yurtdışından gelen de müşterilerimiz var. Onları da mekânımızda ağırlamak bizleri çok mutlu ediyor."

“HİZMET İÇİN VARIZ”

Gülümser, "Şu anda en çok tercih edilen ürünümüz Dana Şiş yemeğidir. Eti 21 gün dinlendirdikten sonra müşterilerimize özel bir sos eşliğinde servis ediyoruz. 40 çeşit mezemiz bulunuyor. Mezelerimiz her gün, günlük ve taze olarak servis ediliyor. Mevsime uygun mezeleri tercih ediyoruz. Mezelerimizi de müşterilerimize şiddetle tavsiye ediyoruz. Manisa halkını, şehir dışından ve yurtdışından gelecek müşterileri mekânımızda ağırlamak için sabırsızlanıyoruz. Biz burada hizmet için varız." diyerek sözlerine son verdi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.