PALET RESTAURANT YILBAŞI GECESİ HAZIRLIKLARINA ERKENDEN BAŞLADI

MANİSA GÜNDEMİ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 21.12.2022 - 17:54, Güncelleme: 21.12.2022 - 17:54
 

PALET RESTAURANT YILBAŞI GECESİ HAZIRLIKLARINA ERKENDEN BAŞLADI

Yılbaşına sayılı günler kala Palet Restaurant'a yapılan rezervasyon sayılarında gözle görülür bir artış var. Misafirlerine verdiği hizmetle adından sıkça söz ettiren Palet Restaurant yılbaşında da kapılarını Manisa ve çevre illerdeki vatandaşlara açıyor.
Yusuf Gülümser'in işletmeciliğini yaptığı Palet Restaurant'ta yılbaşı hazırlıkları erkenden başladı. Gülümser, hindi dolma siparişlerini şimdiden aldıklarını ifade ederken, yoğun bir talebin de olduğunu ifade etti. Gülümser, tüm vatandaşları yılbaşı gecesi Palet Restauranta davet etti. “HİNDİ DOLMAYI EVLERE DE GÖNDERİYORUZ” Hindi dolmayı tüm vatandaşlara tavsiye eden Gülümser, "Yılbaşında et ve meze çeşitlerimizi biraz daha fazlalaştırdık. Bu yılbaşında hindi dolma siparişi de alıyoruz. Evde yemek isteyen misafirlerimize de hindi dolmayı gönderiyoruz.” açıklamasında bulundu. “YOĞUN BİR DÖNEMDEN GEÇİYORUZ” Siparişlerin şimdiden başladığını dile getiren Gülümser, "Meze çeşitlerimiz de eve servis olabiliyor. Palet Restaurant'ta da mezeleri yemek isteyen misafirler oluyor, evinde yemek isteyen müşterilerimiz de oluyor. Geçen yıllarda olduğu gibi bu senede çok yoğun bir dönemden geçiyoruz. Geçen seneki yılbaşı gecesi yoğunluğunu bu sene de bekliyoruz." ifadesinde bulundu. GÜLÜMSER’DEN HUZUR VE MUTLULUK TEMENNİSİ Gülümser, "Sakin ve kafa dinlemek istiyorum diyen müşterilerimizin vazgeçilmez yeri bu sene de Palet Restaurant olacak. Her yerde yapılan canlı müzik, eğlence yerine burada huzurlu, sakin ve gürültü olmayan bir konseptimiz olacak. Müşterilerimizi rahatsız etmeyecek bir şekilde müzik olacak. Bize ulaşmak isteyen vatandaşlara da buradan seslenmek istiyorum. 0 (236) 302 18 18 numaralı telefondan bizlere ulaşabilirler. Yeni yıl tüm Türkiye ve dünyaya barış, mutluluk ve huzur getirsin temennisinde bulunuyorum” diyerek sözlerine son verdi.
Yılbaşına sayılı günler kala Palet Restaurant'a yapılan rezervasyon sayılarında gözle görülür bir artış var. Misafirlerine verdiği hizmetle adından sıkça söz ettiren Palet Restaurant yılbaşında da kapılarını Manisa ve çevre illerdeki vatandaşlara açıyor.

Yusuf Gülümser'in işletmeciliğini yaptığı Palet Restaurant'ta yılbaşı hazırlıkları erkenden başladı. Gülümser, hindi dolma siparişlerini şimdiden aldıklarını ifade ederken, yoğun bir talebin de olduğunu ifade etti. Gülümser, tüm vatandaşları yılbaşı gecesi Palet Restauranta davet etti.

“HİNDİ DOLMAYI EVLERE DE GÖNDERİYORUZ”

Hindi dolmayı tüm vatandaşlara tavsiye eden Gülümser, "Yılbaşında et ve meze çeşitlerimizi biraz daha fazlalaştırdık. Bu yılbaşında hindi dolma siparişi de alıyoruz. Evde yemek isteyen misafirlerimize de hindi dolmayı gönderiyoruz.” açıklamasında bulundu.

“YOĞUN BİR DÖNEMDEN GEÇİYORUZ”

Siparişlerin şimdiden başladığını dile getiren Gülümser, "Meze çeşitlerimiz de eve servis olabiliyor. Palet Restaurant'ta da mezeleri yemek isteyen misafirler oluyor, evinde yemek isteyen müşterilerimiz de oluyor. Geçen yıllarda olduğu gibi bu senede çok yoğun bir dönemden geçiyoruz. Geçen seneki yılbaşı gecesi yoğunluğunu bu sene de bekliyoruz." ifadesinde bulundu.

GÜLÜMSER’DEN HUZUR VE MUTLULUK TEMENNİSİ

Gülümser, "Sakin ve kafa dinlemek istiyorum diyen müşterilerimizin vazgeçilmez yeri bu sene de Palet Restaurant olacak. Her yerde yapılan canlı müzik, eğlence yerine burada huzurlu, sakin ve gürültü olmayan bir konseptimiz olacak. Müşterilerimizi rahatsız etmeyecek bir şekilde müzik olacak. Bize ulaşmak isteyen vatandaşlara da buradan seslenmek istiyorum. 0 (236) 302 18 18 numaralı telefondan bizlere ulaşabilirler. Yeni yıl tüm Türkiye ve dünyaya barış, mutluluk ve huzur getirsin temennisinde bulunuyorum” diyerek sözlerine son verdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.