PALET RESTAURANT YILBAŞINDA ÇOK FARKLI OLACAK

MANİSA GÜNDEMİ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 12.12.2022 - 19:25, Güncelleme: 12.12.2022 - 19:25
 

PALET RESTAURANT YILBAŞINDA ÇOK FARKLI OLACAK

Palet Restaurant’ın yılbaşı hazırlıkları erkenden başladı. Etleri ve mezeleri ile Manisa’da adını sıkça söz ettiren Palet Restaurant, yılbaşında konuklarını bekliyor.
Palet Restaurant sahibi Yusuf Gülümser, yılbaşı öncesi ETV mikrofonuna açıklamalarda bulundu. Et ve mezelerde iddialı olduklarını söyleyen Gülümser, hindi dolma ve yaprak kavurmayı özellikle tavsiye etti. "HİNDİ DOLMA YILBAŞINDA OLACAK" Hindi dolmanın yılbaşı menüsünde olacağını ifade eden Gülümser, "Yılbaşı menümüz, kuzu ve dana etinin tüm çeşitlerini içinde barındırdığı bir menü. Tüm Manisa ve Manisa dışından gelen misafirlerimize hizmet etmekteyiz. Hindi dolma da yılbaşı menümüzün içinde yer almaktadır. Dana ve kuzu eti üzerine her şeyimiz Palet Restaurant'ta mevcut. Rezervasyon yaparak ve sipariş üzerine de hindi dolmamız yılbaşında hazır olacak. Tüm etlerde olduğu gibi yaprak kavurmada da iddialıyız. Yılbaşı akşamında da yaprak kavurmamızı müşterilerimize sunacağız. Eti marine ederek 20 gün bekletiyoruz ve kavurmamız da çok özel ve lezzetli oluyor." açıklamasında bulundu. "40 ÇEŞİT MEZE ÇEŞİDİMİZ BULUNUYOR" Mezelerin lezzetinden de bahseden Gülümser, "40 çeşidin üzerinde meze çeşidimiz bulunuyor. Kış ayına uygun menümüze katılan yeni mezelerimiz de oldu. Etlerde olduğu gibi, mezelerde de oldukça iddialıyız. Palet Restaurant'ta yenilen et ve meze ayrıcalıklıdır." ifadesinde bulundu. "HUZUR VE SAKİNLİK İSTİYORUZ" Yılbaşı için iyi dileklerini dile getiren Gülümser, "Biz yılbaşında da aynı konsepte devam edeceğiz. Yılbaşında huzur ve sakinlik istiyoruz. Kafasını dinlemek, güzelce vakit geçirmek ve lezzetlerimizi tatmak isteyen tüm sevenlerimizi yılbaşında bekliyoruz. Yılbaşım hem Türkiye'ye hem de tüm dünyaya iyilikler ve güzellikler getirsin." diyerek sözlerine son verdi.
Palet Restaurant’ın yılbaşı hazırlıkları erkenden başladı. Etleri ve mezeleri ile Manisa’da adını sıkça söz ettiren Palet Restaurant, yılbaşında konuklarını bekliyor.

Palet Restaurant sahibi Yusuf Gülümser, yılbaşı öncesi ETV mikrofonuna açıklamalarda bulundu. Et ve mezelerde iddialı olduklarını söyleyen Gülümser, hindi dolma ve yaprak kavurmayı özellikle tavsiye etti.

"HİNDİ DOLMA YILBAŞINDA OLACAK"

Hindi dolmanın yılbaşı menüsünde olacağını ifade eden Gülümser, "Yılbaşı menümüz, kuzu ve dana etinin tüm çeşitlerini içinde barındırdığı bir menü. Tüm Manisa ve Manisa dışından gelen misafirlerimize hizmet etmekteyiz. Hindi dolma da yılbaşı menümüzün içinde yer almaktadır. Dana ve kuzu eti üzerine her şeyimiz Palet Restaurant'ta mevcut. Rezervasyon yaparak ve sipariş üzerine de hindi dolmamız yılbaşında hazır olacak. Tüm etlerde olduğu gibi yaprak kavurmada da iddialıyız. Yılbaşı akşamında da yaprak kavurmamızı müşterilerimize sunacağız. Eti marine ederek 20 gün bekletiyoruz ve kavurmamız da çok özel ve lezzetli oluyor." açıklamasında bulundu.

"40 ÇEŞİT MEZE ÇEŞİDİMİZ BULUNUYOR"

Mezelerin lezzetinden de bahseden Gülümser, "40 çeşidin üzerinde meze çeşidimiz bulunuyor. Kış ayına uygun menümüze katılan yeni mezelerimiz de oldu. Etlerde olduğu gibi, mezelerde de oldukça iddialıyız. Palet Restaurant'ta yenilen et ve meze ayrıcalıklıdır." ifadesinde bulundu.

"HUZUR VE SAKİNLİK İSTİYORUZ"

Yılbaşı için iyi dileklerini dile getiren Gülümser, "Biz yılbaşında da aynı konsepte devam edeceğiz. Yılbaşında huzur ve sakinlik istiyoruz. Kafasını dinlemek, güzelce vakit geçirmek ve lezzetlerimizi tatmak isteyen tüm sevenlerimizi yılbaşında bekliyoruz. Yılbaşım hem Türkiye'ye hem de tüm dünyaya iyilikler ve güzellikler getirsin." diyerek sözlerine son verdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.