"PARAM YOK" DİYENE BURADA YEMEK BEDAVA

MANİSA GÜNDEMİ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 05.08.2018 - 14:44, Güncelleme: 05.08.2018 - 14:44
 

"PARAM YOK" DİYENE BURADA YEMEK BEDAVA

Manisa’da, kişiye özel yemeklerin yapıldığı bir lokantası olan kadın işletmeci, parası olmayanlara da ücretsiz yemek veriyor.
Özel Haber; Caner KILIÇ Şehzadeler ilçesindeki Peker Mahallesi 1709 Sokak üzerinde, müşterilerin isteğine göre özel yemeklerin yapıldığı nezih bir lokantanın sahibi olan Aşkın Koyuncu, işletmesinin camına astığı notla, parası olmayanlara da ücretsiz yemek vereceğini duyuruyor. Geçtiğimiz yıl açtığı bu mekanıyla, kısa sürede ilgi odağı haline gelen Aşkın Koyuncu, gazetemiz Denge’ye yaptığı açıklamada, uygulamanın uzun süredir devam ettiğini, ücretsiz yemek servisinin maliyetini dahi hesap etmediklerini dile getirdi. PARASI OLMAYANLARIN DOYDUĞUNU GÖRMEK BANA YETİYOR "Yardıma muhtaç insanlar için ne yapabilirim?" sorusuyla yola çıktığını belirten Koyuncu; “Birçok insan var, cebinde parası olmayan ama aç olan. Utandıkları için söyleyemiyorlar. Ben de böyle bir yazı astım. Günde ortalama 4-5 kişi ücretsiz yemek servisimizden yararlanıyor. Ücretsiz yemek yemeye gelen sabit müşterilerimiz var. Tabii ki kimsenin aç olmasını istemeyiz ama böyle bir manevi atmosfer beni hem duygulandırıyor hem de gururlandırıyor. Her şey para değildir. Onların karnının doyduğunu görmek, onların ‘Allah razı olsun’ demeleri yetiyor. Buradan sizin aracılığınızla da duyurmak istiyorum. Arkadaş Cafe benim işyerimin adı. Parası olmayanlar da hiç utanmadan, çekinmeden gelip yemek yiyebilir."dedi.
Manisa’da, kişiye özel yemeklerin yapıldığı bir lokantası olan kadın işletmeci, parası olmayanlara da ücretsiz yemek veriyor.
Özel Haber; Caner KILIÇ
Şehzadeler ilçesindeki Peker Mahallesi 1709 Sokak üzerinde, müşterilerin isteğine göre özel yemeklerin yapıldığı nezih bir lokantanın sahibi olan Aşkın Koyuncu, işletmesinin camına astığı notla, parası olmayanlara da ücretsiz yemek vereceğini duyuruyor. Geçtiğimiz yıl açtığı bu mekanıyla, kısa sürede ilgi odağı haline gelen Aşkın Koyuncu, gazetemiz Denge’ye yaptığı açıklamada, uygulamanın uzun süredir devam ettiğini, ücretsiz yemek servisinin maliyetini dahi hesap etmediklerini dile getirdi.

PARASI OLMAYANLARIN DOYDUĞUNU GÖRMEK BANA YETİYOR
"Yardıma muhtaç insanlar için ne yapabilirim?" sorusuyla yola çıktığını belirten Koyuncu; “Birçok insan var, cebinde parası olmayan ama aç olan. Utandıkları için söyleyemiyorlar. Ben de böyle bir yazı astım. Günde ortalama 4-5 kişi ücretsiz yemek servisimizden yararlanıyor. Ücretsiz yemek yemeye gelen sabit müşterilerimiz var. Tabii ki kimsenin aç olmasını istemeyiz ama böyle bir manevi atmosfer beni hem duygulandırıyor hem de gururlandırıyor. Her şey para değildir. Onların karnının doyduğunu görmek, onların ‘Allah razı olsun’ demeleri yetiyor. Buradan sizin aracılığınızla da duyurmak istiyorum. Arkadaş Cafe benim işyerimin adı. Parası olmayanlar da hiç utanmadan, çekinmeden gelip yemek yiyebilir."dedi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.