PAŞAKÖY ETV’DE TANITILDI

MANİSA GÜNDEMİ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 28.02.2022 - 13:29, Güncelleme: 28.02.2022 - 13:29
 

PAŞAKÖY ETV’DE TANITILDI

Etv ekranlarında Manisa’yı Türkiye’ye tanıtan "Hadi Gezelim" programında son olarak Saruhanlı ilçesine bağlı kırsal mahalle Paşaköy’ün kültürü tanıtıldı.
Etv'de her hafta cuma günü saat 20:00'de yayınlanan, "Hadi Gezelim" programı son olarak Manisa'nın Saruhanlı ilçesine bağlı Paşaköy Mahallesi’nde çekildi. Merkeze çok yakın olan Paşaköy’ün sakinleri, geçimini tarım ve hayvancılıkla sağlıyor. Kültür ve geleneklerine bağlı bir yaşam sürdürmeye devam eden Paşaköy sakinleri, programda yaşanmış hayat hikayelerini ve köyün kültürünü aktardı. Mahalle Muhtarı Recai Tekel ve eşi, Etv ekibini ağırladı , Paşaköy kadınları, yöresel lezzetlerini tanıttı Paşaköy’ün ünlü saç kavurması tarifini, ustası paylaştı Programı izlemek için barkodu okutunuz
Etv ekranlarında Manisa’yı Türkiye’ye tanıtan "Hadi Gezelim" programında son olarak Saruhanlı ilçesine bağlı kırsal mahalle Paşaköy’ün kültürü tanıtıldı.

Etv'de her hafta cuma günü saat 20:00'de yayınlanan, "Hadi Gezelim" programı son olarak Manisa'nın Saruhanlı ilçesine bağlı Paşaköy Mahallesi’nde çekildi. Merkeze çok yakın olan Paşaköy’ün sakinleri, geçimini tarım ve hayvancılıkla sağlıyor. Kültür ve geleneklerine bağlı bir yaşam sürdürmeye devam eden Paşaköy sakinleri, programda yaşanmış hayat hikayelerini ve köyün kültürünü aktardı.

Mahalle Muhtarı Recai Tekel ve eşi, Etv ekibini ağırladı ,

Paşaköy kadınları, yöresel lezzetlerini tanıttı

Paşaköy’ün ünlü saç kavurması tarifini, ustası paylaştı

Programı izlemek için barkodu okutunuz

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.