PLANLI ELEKTRİK KESİNTİLERİ

MANİSA GÜNDEMİ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 09.01.2018 - 17:06, Güncelleme: 09.01.2018 - 17:06
 

PLANLI ELEKTRİK KESİNTİLERİ

Çarşamba ve perşembe günleri Manisa'nın Şehzadeler ve Yunusemre ilçesinde planlı elektrik kesintisi yaşanacaktır. İşte o mahalleler ve saatleri;
Manisa’nın Şehzadeler ilçesine bağlı Kuşlubahçe Mahallesi’nde bugün saat 09.00 ile 17.00 arasında tesis çalışması nedeniyle kısmi elektrik kesintisi yaşanacaktır ayrıca yine Şehzadeler ilçesine bağlı Alaybey Mahallesi, 809 sokak ve civarında saat 09.00 ile 16.00 arasında şebeke bakım çalışması nedeniyle elektrik kesintisi yaşanacaktır.   Yarın ise Yunusemre ilçesine bağlı Topçu Asım Mahallesi’nde saat 12.00 ile 14.00 arasında trafo bakım çalışması nedeniyle elektrik kesintisi yaşanacaktır.  
Çarşamba ve perşembe günleri Manisa'nın Şehzadeler ve Yunusemre ilçesinde planlı elektrik kesintisi yaşanacaktır. İşte o mahalleler ve saatleri;


Manisa’nın Şehzadeler ilçesine bağlı Kuşlubahçe Mahallesi’nde bugün saat 09.00 ile 17.00 arasında tesis çalışması nedeniyle kısmi elektrik kesintisi yaşanacaktır ayrıca yine Şehzadeler ilçesine bağlı Alaybey Mahallesi, 809 sokak ve civarında saat 09.00 ile 16.00 arasında şebeke bakım çalışması nedeniyle elektrik kesintisi yaşanacaktır.
 
Yarın ise Yunusemre ilçesine bağlı Topçu Asım Mahallesi’nde saat 12.00 ile 14.00 arasında trafo bakım çalışması nedeniyle elektrik kesintisi yaşanacaktır.
 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.