PROTOKOLÜ BİR ARAYA GETİREN AÇILIŞ

MANİSA GÜNDEMİ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 16.11.2022 - 19:01, Güncelleme: 16.11.2022 - 19:01
 

PROTOKOLÜ BİR ARAYA GETİREN AÇILIŞ

Manisa Şehzadeler ilçesi kuyumcular çarşısına Atakan İlhan Kuyumculuk açıldı. Açılışa, Manisa’nın protokol üyeleri ve vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.
Atakan İlhan Kuyumculuk işletmecisi Atakan İlhan yaptığı açıklamada 20 yıldır yaptığı kuyumculuk mesleğini Manisa’da devam ettireceği için mutlu olduğunu dile getirdi. “MANİSA’YA YENİLİK KAZANDIRACAĞIZ” İşletmecisi Atakan İlhan “Manisa’ya yenilik kazandıracağız. Tüm Manisalı hemşehrilerimizi herkesi Atakan İlhan Kuyumculuğa bekleriz. Bulamayacakları tüm ürünleri bizim iş yerinde Manisalılar bulacak. Bunun garantisini verebilirim. Manisa‘da biz kuyumculuğa yeni bir soluk getireceğiz. Umudumuz bu sözlerimizin altında ezilmeyelim. Kimseye mahcup olmayalım. Her şey Manisa halkı için. Açılışımıza katılan Kaymakamımıza ve Belediye Başkanlarımıza STK başkanları ve temsilcilerine ayrıca tüm davetlilere teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı. AÇILIŞA YOĞUN KATILIM Açılışa Şehzadeler Kaymakamı Cemal Hüsnü Çaykara, Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, CHP Manisa İl Başkanı Semih Balaban, CHP Yunusemre İlçe Başkanı Yalçın Arcak, Manisa Hemşehri Kültürleri ve Dayanışma Derneği Başkanı Dr. Ragıp Güneş ve dernek başkanları, Manisa Hemşehri Kültürleri ve Dayanışma Derneği Kadın Kolları Başkanı Şehnaz Güvendik Arık ve kadın kolları heyeti, Manisa Kuyumcular Derneği Başkanı Erkan Özşen, Etkinlik-Sen Manisa Şube Başkanı Yalçın Taşdemir, Tarım Orman Çalışanları Birliği Sendikası Manisa Şube Başkanı Uğur Bayil, STK temsilcileri ve çok sayıda davetli katıldı.
Manisa Şehzadeler ilçesi kuyumcular çarşısına Atakan İlhan Kuyumculuk açıldı. Açılışa, Manisa’nın protokol üyeleri ve vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.

Atakan İlhan Kuyumculuk işletmecisi Atakan İlhan yaptığı açıklamada 20 yıldır yaptığı kuyumculuk mesleğini Manisa’da devam ettireceği için mutlu olduğunu dile getirdi.

“MANİSA’YA YENİLİK KAZANDIRACAĞIZ”

İşletmecisi Atakan İlhan “Manisa’ya yenilik kazandıracağız. Tüm Manisalı hemşehrilerimizi herkesi Atakan İlhan Kuyumculuğa bekleriz. Bulamayacakları tüm ürünleri bizim iş yerinde Manisalılar bulacak. Bunun garantisini verebilirim. Manisa‘da biz kuyumculuğa yeni bir soluk getireceğiz. Umudumuz bu sözlerimizin altında ezilmeyelim. Kimseye mahcup olmayalım. Her şey Manisa halkı için. Açılışımıza katılan Kaymakamımıza ve Belediye Başkanlarımıza STK başkanları ve temsilcilerine ayrıca tüm davetlilere teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

AÇILIŞA YOĞUN KATILIM

Açılışa Şehzadeler Kaymakamı Cemal Hüsnü Çaykara, Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, CHP Manisa İl Başkanı Semih Balaban, CHP Yunusemre İlçe Başkanı Yalçın Arcak, Manisa Hemşehri Kültürleri ve Dayanışma Derneği Başkanı Dr. Ragıp Güneş ve dernek başkanları, Manisa Hemşehri Kültürleri ve Dayanışma Derneği Kadın Kolları Başkanı Şehnaz Güvendik Arık ve kadın kolları heyeti, Manisa Kuyumcular Derneği Başkanı Erkan Özşen, Etkinlik-Sen Manisa Şube Başkanı Yalçın Taşdemir, Tarım Orman Çalışanları Birliği Sendikası Manisa Şube Başkanı Uğur Bayil, STK temsilcileri ve çok sayıda davetli katıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.