SAADET PARTİSİ’NDEN BTP’YE TOPLU KATILIM

MANİSA GÜNDEMİ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 09.01.2023 - 15:18, Güncelleme: 09.01.2023 - 15:18
 

SAADET PARTİSİ’NDEN BTP’YE TOPLU KATILIM

Saadet Partisi ile yollarını ayrılan Mustafa Uslu 35 kişilik ekibi ile Bağımsız Türkiye Partisi’ne katıldı. Başkan Uslu, “Görevi devir aldığım andan itibaren bütün ilçeleri ziyaret edeceğim. Kurulmamış olan ilçe teşkilatlarını hızla kuracağız.” ifadesinde bulundu.
Manisa’nın yetiştirdiği başarılı siyasetçilerinden Mustafa Uslu katılım töreninde yaptığı konuşmada azimle çalışmaya vurgu yaptı. “İLÇE TEŞKİLATLARINI HIZLA KURACAĞIZ” Başkan Uslu, ”Manisa il sorumlusu olarak görev yapacağım. 35 kişilik ekibim ile BTP Manisa’da hızla büyüteceğiz. Hedefimiz Manisa’da yüzde 10’u yakalamak. Görevi devir aldığım andan itibaren bütün ilçeleri ziyaret edeceğim. Kurulmamış olan ilçe teşkilatlarını hızla kuracağız” açıklamasında bulundu. “BAŞKANIMIZI 30 YILDAN BERİ TANIYORUZ” Yapılan katılım töreninde konuşan Bağımsız Türkiye Partisi Manisa İl Başkanı Kenan Gürsabancı ise “Mustafa Uslu Başkanımızı 30 yıldan beri tanıyoruz. Mustafa Uslu Başkanımızın Bağımsız Türkiye Partisi saflarına katılması bizleri mutlu etmiştir. Mustafa Uslu ve ekibi sayesinde Manisa’da Bağımsız Türkiye Partisinin sesi daha gür çıkacağına inanıyoruz. Mustafa Uslu başkanımla çalışmaktan onur duyarım ve çalışmalarında başarılar diliyorum” dedi. 28 OCAK’TA İL TOPLANTISI YAPILACAK Bağımsız Türkiye Partisi Manisa Genişletilmiş İl Divan Toplantısı 28 Ocak’ta Manisa’da yapılacağı ve Mustafa Uslu’nun başkanlık yapacağı öğrenildi.
Saadet Partisi ile yollarını ayrılan Mustafa Uslu 35 kişilik ekibi ile Bağımsız Türkiye Partisi’ne katıldı. Başkan Uslu, “Görevi devir aldığım andan itibaren bütün ilçeleri ziyaret edeceğim. Kurulmamış olan ilçe teşkilatlarını hızla kuracağız.” ifadesinde bulundu.

Manisa’nın yetiştirdiği başarılı siyasetçilerinden Mustafa Uslu katılım töreninde yaptığı konuşmada azimle çalışmaya vurgu yaptı.

“İLÇE TEŞKİLATLARINI HIZLA KURACAĞIZ”

Başkan Uslu, ”Manisa il sorumlusu olarak görev yapacağım. 35 kişilik ekibim ile BTP Manisa’da hızla büyüteceğiz. Hedefimiz Manisa’da yüzde 10’u yakalamak. Görevi devir aldığım andan itibaren bütün ilçeleri ziyaret edeceğim. Kurulmamış olan ilçe teşkilatlarını hızla kuracağız” açıklamasında bulundu.

“BAŞKANIMIZI 30 YILDAN BERİ TANIYORUZ”

Yapılan katılım töreninde konuşan Bağımsız Türkiye Partisi Manisa İl Başkanı Kenan Gürsabancı ise “Mustafa Uslu Başkanımızı 30 yıldan beri tanıyoruz. Mustafa Uslu Başkanımızın Bağımsız Türkiye Partisi saflarına katılması bizleri mutlu etmiştir. Mustafa Uslu ve ekibi sayesinde Manisa’da Bağımsız Türkiye Partisinin sesi daha gür çıkacağına inanıyoruz. Mustafa Uslu başkanımla çalışmaktan onur duyarım ve çalışmalarında başarılar diliyorum” dedi.

28 OCAK’TA İL TOPLANTISI YAPILACAK

Bağımsız Türkiye Partisi Manisa Genişletilmiş İl Divan Toplantısı 28 Ocak’ta Manisa’da yapılacağı ve Mustafa Uslu’nun başkanlık yapacağı öğrenildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.