SABUNCUBELI'NDE KAZA

MANİSA GÜNDEMİ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 20.01.2018 - 10:46, Güncelleme: 20.01.2018 - 10:46
 

SABUNCUBELI'NDE KAZA

Vatandaşın kamerasından  Manisa Denge Gazetesi Whatsapp Ihbar Hattı 0530 407 26 20 Sabuncubeli Yolu'nda İzmir istikametinden Manisa'ya gelen kamyonet virajı alamayarak devrildi. Olay sabah saatlerinde Sabuncubeli'nde gerçekleşti. Yoğun trafikte seyir eden kamyonet sürücüsü bir anda direksiyon hakimiyetini kaybetti ve virajlı yolda devrildi. Trafikte seyir eden sürücülerin olayı bildirmesi üzerine olay yerine ekipler müdahele etti. Kaza sonrası sağlık ekipleri sürücüye müdahalede bulundu.  
Vatandaşın kamerasından 
Manisa Denge Gazetesi Whatsapp Ihbar Hattı 0530 407 26 20

Sabuncubeli Yolu'nda İzmir istikametinden Manisa'ya gelen kamyonet virajı alamayarak devrildi.

Olay sabah saatlerinde Sabuncubeli'nde gerçekleşti. Yoğun trafikte seyir eden kamyonet sürücüsü bir anda direksiyon hakimiyetini kaybetti ve virajlı yolda devrildi. Trafikte seyir eden sürücülerin olayı bildirmesi üzerine olay yerine ekipler müdahele etti.

Kaza sonrası sağlık ekipleri sürücüye müdahalede bulundu.
 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.