Salgından etkilenen esnafa Yunusemre’den destek

MANİSA GÜNDEMİ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 06.01.2021 - 15:07, Güncelleme: 06.01.2021 - 15:07
 

Salgından etkilenen esnafa Yunusemre’den destek

Yunusemre Belediyesi yılın ilk meclis toplantısında pandemi dolayısıyla kepenk açamayan esnafa ve belediye kiracısı olan esnaflara destek verme kararı alarak esnafın yanında olduğunu gösterdi.
Yunusemre Belediyesi Ocak Ayı Meclis Toplantısı Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi başkanlığında Yunus Emre Millet Çarşısı Konferans Salonu’nda gerçekleştirildi. Belediye Meclis Salonu’nda yapılan toplantıda 21 madde görüşüldü. Toplantının açılış konuşmasını yapan Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi, 2021’nin güzel bir yıl olmasını dilerken; bu yılın başta Manisa olmak üzere ülkemize ve tüm insanlığa sağlık ve mutluluk getirmesini diledi. PANDEMİDEN ETKİLENEN ESNAFLARA DESTEK Meclisin gündeminde pandemiden olumsuz etkilenen esnaflar da vardı. Alınan karar kapsamında koronavirüs pandemisi nedeniyle kepenk açamayan kahvehane, okul kantini, çay bahçesi işletmeleri ve internet kafesi olan 250 esnaf ve yanında çalışan personele belediyeye müracaat etmeleri durumunda ayni yardımda bulunacak. Belediye kiracısı olan pandemi dolayısıyla 14 Ekim 2020 tarihinden itibaren kapalı olan esnaflardan da kapalı bulunduğu süre boyunca kira alınmayacak; olumsuz etkilenen kiracıların da kira bedelleri aylara sari olarak 30 Haziran 2021 tarihine ertelenecek. İKİ ŞEHİDİN İSMİ YUNUSEMRE’DE YAŞAYACAK Yunusemre Meclisi, 1993 yılında Şırnak’ta şehit düşen Ercan Yıldız ile geçtiğimiz yıl mayıs ayında Bitlis’te şehit düşen Hasan Kuzu’nun ismini ilçede yaşatarak, iki caddeye ismini verecek. DENETİM KOMİSYONU ÜYELERİ BELİRLENDİ Toplantıda Denetim Komisyonu üyeleri belirlendi. Kapalı oylamayla ile yapılan oylamada Gürkan Koyuncu, M. Arif Alkan, Burak Yurga, Mustafa Yılmaz ve A. Anıl Ceylan komisyon üyeliğine seçildi.
Yunusemre Belediyesi yılın ilk meclis toplantısında pandemi dolayısıyla kepenk açamayan esnafa ve belediye kiracısı olan esnaflara destek verme kararı alarak esnafın yanında olduğunu gösterdi.

Yunusemre Belediyesi Ocak Ayı Meclis Toplantısı Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi başkanlığında Yunus Emre Millet Çarşısı Konferans Salonu’nda gerçekleştirildi. Belediye Meclis Salonu’nda yapılan toplantıda 21 madde görüşüldü. Toplantının açılış konuşmasını yapan Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi, 2021’nin güzel bir yıl olmasını dilerken; bu yılın başta Manisa olmak üzere ülkemize ve tüm insanlığa sağlık ve mutluluk getirmesini diledi.

PANDEMİDEN ETKİLENEN ESNAFLARA DESTEK

Meclisin gündeminde pandemiden olumsuz etkilenen esnaflar da vardı. Alınan karar kapsamında koronavirüs pandemisi nedeniyle kepenk açamayan kahvehane, okul kantini, çay bahçesi işletmeleri ve internet kafesi olan 250 esnaf ve yanında çalışan personele belediyeye müracaat etmeleri durumunda ayni yardımda bulunacak. Belediye kiracısı olan pandemi dolayısıyla 14 Ekim 2020 tarihinden itibaren kapalı olan esnaflardan da kapalı bulunduğu süre boyunca kira alınmayacak; olumsuz etkilenen kiracıların da kira bedelleri aylara sari olarak 30 Haziran 2021 tarihine ertelenecek.

İKİ ŞEHİDİN İSMİ YUNUSEMRE’DE YAŞAYACAK

Yunusemre Meclisi, 1993 yılında Şırnak’ta şehit düşen Ercan Yıldız ile geçtiğimiz yıl mayıs ayında Bitlis’te şehit düşen Hasan Kuzu’nun ismini ilçede yaşatarak, iki caddeye ismini verecek.

DENETİM KOMİSYONU ÜYELERİ BELİRLENDİ

Toplantıda Denetim Komisyonu üyeleri belirlendi. Kapalı oylamayla ile yapılan oylamada Gürkan Koyuncu, M. Arif Alkan, Burak Yurga, Mustafa Yılmaz ve A. Anıl Ceylan komisyon üyeliğine seçildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.