Salihli’de üzüm değerlendirme toplantısı yapıldı

MANİSA GÜNDEMİ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 26.04.2022 - 14:54, Güncelleme: 26.04.2022 - 14:54
 

Salihli’de üzüm değerlendirme toplantısı yapıldı

Manisa İl Tarım ve Orman Müdürü Metin Öztürk’ün katılımı ile Salihli’de üzüm değerlendirme toplantısı yapıldı.
  Sektör paydaşlarının katılım sağladığı toplantıda, zirai ilaç kullanımında dikkat edilmesi gereken hususlar, uygulama öncesinde, sırasında ve sonrasında dikkat edilmesi gereken hususlar değerlendirildi. Katılımcılar pestisit kullanımı, kalıntı sorunları ve çözüm önerilerine ilişkin görüşlerini aktardılar.   Manisa İl Tarım ve Orman Müdürü Metin Öztürk, “Ülkemiz insanlarının daha sağlıklı ve kalıntısız tarım ürünleri tüketmesinin sağlanması, aynı zamanda sağlıklı ve kalıntısız tarım ürünleri ihraç etmek, bu sayede ülke ekonomisine daha fazla katkı sunmak öncelikli amacımızdır” dedi.   Toplantıya, Manisa İl Tarım ve Orman Müdürü Metin Öztürk, Bitkisel Üretim ve Bitki Sağlığı Şube Müdürü Gökmen Kaya, Salihli İlçe Tarım ve Orman Müdürü Ali Demir, Salihli Ticaret Borsası Başkanı Yetiş Aksoy, Alaşehir Ticaret Borsası Başkanı Hüseyin Soygür, ihracatçı firmalar ile sektör temsilcileri katıldı.
Manisa İl Tarım ve Orman Müdürü Metin Öztürk’ün katılımı ile Salihli’de üzüm değerlendirme toplantısı yapıldı.

  Sektör paydaşlarının katılım sağladığı toplantıda, zirai ilaç kullanımında dikkat edilmesi gereken hususlar, uygulama öncesinde, sırasında ve sonrasında dikkat edilmesi gereken hususlar değerlendirildi. Katılımcılar pestisit kullanımı, kalıntı sorunları ve çözüm önerilerine ilişkin görüşlerini aktardılar.

  Manisa İl Tarım ve Orman Müdürü Metin Öztürk, “Ülkemiz insanlarının daha sağlıklı ve kalıntısız tarım ürünleri tüketmesinin sağlanması, aynı zamanda sağlıklı ve kalıntısız tarım ürünleri ihraç etmek, bu sayede ülke ekonomisine daha fazla katkı sunmak öncelikli amacımızdır” dedi.

  Toplantıya, Manisa İl Tarım ve Orman Müdürü Metin Öztürk, Bitkisel Üretim ve Bitki Sağlığı Şube Müdürü Gökmen Kaya, Salihli İlçe Tarım ve Orman Müdürü Ali Demir, Salihli Ticaret Borsası Başkanı Yetiş Aksoy, Alaşehir Ticaret Borsası Başkanı Hüseyin Soygür, ihracatçı firmalar ile sektör temsilcileri katıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.