Şehit Yakınları ve Gazilerden Başkan Hızlı’ ya ziyaret

MANİSA GÜNDEMİ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 07.10.2022 - 16:01, Güncelleme: 07.10.2022 - 16:01
 

Şehit Yakınları ve Gazilerden Başkan Hızlı’ ya ziyaret

Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Manisa Şubesi Başkanı Ümit Taydaş, Şehit yakınları ve gaziler ile beraber AK Parti Manisa İl Başkanı Salih Hızlı’ ya iade-i ziyarette bulundu.
Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Manisa Şube Başkanı Gazi Ümit Taydaş; ‘Sayın Başkanım, mart ayında derneğimizi ziyaret ederek şehit yakını ve gazilerimizle bir araya gelmiştiniz. Şehit yakını ve gazilerimize samimiyetiniz ve yakın ilginiz çok memnun etmişti bizi. Şehit yakını ve gazilerimiz her buluşmamızda size duydukları samimiyetten bahsederek sizinle bir araya gelmek istediklerini iletiyorlardı. Bugüne nasip oldu bir araya gelmek. Sizi bir abi, bir kardeş, bir evlat olarak görüyor şehit yakını ve gazilerimiz… Bu nedenle teşekkür ederek sözlerime başlamak istiyorum. Şehitlik ve gazilik makamının toplumun çimentosu olduğu düsturu ile şehitlerimizin ve gazilerimizin hatıralarını yaşatmak, şehit yakınları ve gaziler olarak ülkemize, milletimize en iyi şekilde hizmetlerimizi sürdürme gayesinde olan bir derneğiz. Derneğimizin tamamı şehit yakını ve gazilerden oluşmaktadır. AK Parti Hükümeti zamanında Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın öncülüğü ve hassasiyeti ile şehit yakını ve gazilerimizin birçok sıkıntısı çözüldü ve çözülmeye devam ediyor. Ülkemizin bulunduğu konum ve coğrafya bakımından öneminin farkındayız, her zaman devletimizin ve milletimizin yanındayız. Ülkemizi zaafa uğratmak için musallat edilen terörün bitme noktasına getirilmesi bizleri memnun etmektedir. Bu bağlamda Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayip Erdoğan’a şükranlarımızı sunuyoruz dedi. AK Parti Manisa İl Başkanı Salih Hızlı; ‘Ziyaretiniz beni çok mutlu ve onore etti.  Ben sizleri ailem gibi görüyorum, sizlerin de beni ailenizden bir fert gibi görmenizi istiyorum. AK Parti olarak her zaman şehit yakınları ve gazilerimizin yanındayız ve yanınızda olmaya devam edeceğiz. Bizler gazilerimize abi kardeş, şehit anne babamıza evlat olmaya talibiz. Bu hassasiyet ve gönül köprüsüyle bağlıyız size. İlimizde kıymetli ve en önemli derneklerden birisiniz. Başkanınız kıymetli kardeşim Ümit Taydaş öncülüğünde bu alanda yaptığınız fedakârlığı, hizmetleri takdirle takip ediyor ve destekliyorum. Örnek çalışkan bir derneğiniz ve başkanınız var. AK Parti Hükümeti ve Cumhurbaşkanımız öncülüğünde bitirilemez denen terörü bitirme noktasına getirdik. İnlerine girerek, şehitlerimizin ve gazilerimizin kanını yerde bırakmadık ve bırakmayacağız. Artık terörle yol gösterilen, ayar verilmeye çalışılan bir ülke yok çok şükür. Hedefleri olan o hedeflere emin adımlarla giden bir ülke var. Kimseye hesap vermeden silahlarımızı, insansız hava araçlarımızı ve gerekli teçhizatı yapıyoruz. Savunma sanayimiz için ne gerekliyse almak yerine yapıyoruz. Bu günlere sizlerin fedakârlığı sayesinde geldik. AK Parti olarak her zaman yanınızda olacağız. Sizler bizim minnettar olduğumuz değerlerimizsiniz’ diye konuştu. Ziyarette; şehit yakınları, gaziler ve AK Parti Yönetim Kurulu Üyeleri hazır bulundu.
Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Manisa Şubesi Başkanı Ümit Taydaş, Şehit yakınları ve gaziler ile beraber AK Parti Manisa İl Başkanı Salih Hızlı’ ya iade-i ziyarette bulundu.

Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Manisa Şube Başkanı Gazi Ümit Taydaş; ‘Sayın Başkanım, mart ayında derneğimizi ziyaret ederek şehit yakını ve gazilerimizle bir araya gelmiştiniz. Şehit yakını ve gazilerimize samimiyetiniz ve yakın ilginiz çok memnun etmişti bizi. Şehit yakını ve gazilerimiz her buluşmamızda size duydukları samimiyetten bahsederek sizinle bir araya gelmek istediklerini iletiyorlardı. Bugüne nasip oldu bir araya gelmek. Sizi bir abi, bir kardeş, bir evlat olarak görüyor şehit yakını ve gazilerimiz… Bu nedenle teşekkür ederek sözlerime başlamak istiyorum. Şehitlik ve gazilik makamının toplumun çimentosu olduğu düsturu ile şehitlerimizin ve gazilerimizin hatıralarını yaşatmak, şehit yakınları ve gaziler olarak ülkemize, milletimize en iyi şekilde hizmetlerimizi sürdürme gayesinde olan bir derneğiz. Derneğimizin tamamı şehit yakını ve gazilerden oluşmaktadır. AK Parti Hükümeti zamanında Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın öncülüğü ve hassasiyeti ile şehit yakını ve gazilerimizin birçok sıkıntısı çözüldü ve çözülmeye devam ediyor. Ülkemizin bulunduğu konum ve coğrafya bakımından öneminin farkındayız, her zaman devletimizin ve milletimizin yanındayız. Ülkemizi zaafa uğratmak için musallat edilen terörün bitme noktasına getirilmesi bizleri memnun etmektedir. Bu bağlamda Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayip Erdoğan’a şükranlarımızı sunuyoruz dedi.

AK Parti Manisa İl Başkanı Salih Hızlı; ‘Ziyaretiniz beni çok mutlu ve onore etti.  Ben sizleri ailem gibi görüyorum, sizlerin de beni ailenizden bir fert gibi görmenizi istiyorum. AK Parti olarak her zaman şehit yakınları ve gazilerimizin yanındayız ve yanınızda olmaya devam edeceğiz. Bizler gazilerimize abi kardeş, şehit anne babamıza evlat olmaya talibiz. Bu hassasiyet ve gönül köprüsüyle bağlıyız size. İlimizde kıymetli ve en önemli derneklerden birisiniz. Başkanınız kıymetli kardeşim Ümit Taydaş öncülüğünde bu alanda yaptığınız fedakârlığı, hizmetleri takdirle takip ediyor ve destekliyorum. Örnek çalışkan bir derneğiniz ve başkanınız var. AK Parti Hükümeti ve Cumhurbaşkanımız öncülüğünde bitirilemez denen terörü bitirme noktasına getirdik. İnlerine girerek, şehitlerimizin ve gazilerimizin kanını yerde bırakmadık ve bırakmayacağız. Artık terörle yol gösterilen, ayar verilmeye çalışılan bir ülke yok çok şükür. Hedefleri olan o hedeflere emin adımlarla giden bir ülke var. Kimseye hesap vermeden silahlarımızı, insansız hava araçlarımızı ve gerekli teçhizatı yapıyoruz. Savunma sanayimiz için ne gerekliyse almak yerine yapıyoruz. Bu günlere sizlerin fedakârlığı sayesinde geldik. AK Parti olarak her zaman yanınızda olacağız. Sizler bizim minnettar olduğumuz değerlerimizsiniz’ diye konuştu.

Ziyarette; şehit yakınları, gaziler ve AK Parti Yönetim Kurulu Üyeleri hazır bulundu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.