ŞEHİTLER’İN SUYU DEPOSU PIRIL PIRIL OLDU

MANİSA GÜNDEMİ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 07.06.2022 - 16:13, Güncelleme: 07.06.2022 - 16:13
 

ŞEHİTLER’İN SUYU DEPOSU PIRIL PIRIL OLDU

MASKİ Genel Müdürlüğü, Akhisar ilçesine bağlı Şehitler Mahallesinde içme suyu deposunun bakım onarımını yaparak hanelere daha verimli daha temiz ve kesintisiz su ulaşmasını sağladı.
Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, il genelinde içme suyu depolarının bakım onarımını yaparak vatandaşlara temin edilen suyun kalitesini artırmaya devam ediyor. Bu kapsamda İçme Suyu Dairesi Başkanlığı bünyesinde Akhisar ilçesine bağlı Şehitler mahallesinde bulunan içme suyu deposunun bakım onarım çalışması tamamlandı. Deponun fayans döşemeleri ve yalıtım sisteminin yapılmasıyla kayıp kaçakların önüne geçildi. Depoda boya badana işlemleri de yapılarak manevra odası yenilendi. “DEPOMUZ DAHA SAĞLIKLI HALE GELDİ” Şehitler Mahalle Muhtarı Ekrem Aslan, “İçme suyu depomuzda yürütülen çalışmalar tamamlanarak sağlıklı hale geldi. Depomuzun Fayansları döşendi, boya badanası yapıldı, kapı ve pencereleri değiştirildi. Allah emeği geçenlerden razı olsun. Şahsım ve mahalle halkım adına Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün’e selamlarımı ve teşekkürlerimi iletiyorum” dedi.
MASKİ Genel Müdürlüğü, Akhisar ilçesine bağlı Şehitler Mahallesinde içme suyu deposunun bakım onarımını yaparak hanelere daha verimli daha temiz ve kesintisiz su ulaşmasını sağladı.

Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, il genelinde içme suyu depolarının bakım onarımını yaparak vatandaşlara temin edilen suyun kalitesini artırmaya devam ediyor. Bu kapsamda İçme Suyu Dairesi Başkanlığı bünyesinde Akhisar ilçesine bağlı Şehitler mahallesinde bulunan içme suyu deposunun bakım onarım çalışması tamamlandı. Deponun fayans döşemeleri ve yalıtım sisteminin yapılmasıyla kayıp kaçakların önüne geçildi. Depoda boya badana işlemleri de yapılarak manevra odası yenilendi.

“DEPOMUZ DAHA SAĞLIKLI HALE GELDİ”

Şehitler Mahalle Muhtarı Ekrem Aslan, “İçme suyu depomuzda yürütülen çalışmalar tamamlanarak sağlıklı hale geldi. Depomuzun Fayansları döşendi, boya badanası yapıldı, kapı ve pencereleri değiştirildi. Allah emeği geçenlerden razı olsun. Şahsım ve mahalle halkım adına Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün’e selamlarımı ve teşekkürlerimi iletiyorum” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.