ŞEHRİN YENİ TİCARET MERKEZİ TANITILDI

MANİSA GÜNDEMİ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 15.11.2021 - 16:52, Güncelleme: 15.11.2021 - 16:52
 

ŞEHRİN YENİ TİCARET MERKEZİ TANITILDI

Muradiye Organize Sanayi Bölgesi, 8 aydır üzerinde çalıştıkları proje olan ‘HDA Dükkanları’ görkemli bir lansman ile tanıtıldı.
Proje kapsamında toplamda 142 adet olan dükkanlar, Muradiye Organize Sanayi Bölgesi’nin altı farklı noktasında inşa edilmeye başlandı. Manisa Ticaret ve Sanayi Odası’nda tanıtımı yapılan projeye Vali Yaşar Karadeniz’in yanı sıra Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mehmet Yılmaz, kurum müdürleri, dernek başkanları, sanayiciler, iş insanları ve Manisalılar katıldı.  AMAÇ ALTYAPI EKSİKLİĞİNİ GİDERMEK Yapılacak olan 142 adet dükkanın tanıtımının yanında, Muradiye OSB’nin geçtiğimiz 1,5 yıldaki icraatları Yönetim Kurulu Başkanı Osman Kıvırcık tarafından davetlilere aktarıldı. Elektrik, çevre temizlik, asfalt faaliyetlerinin yanı sıra, yapılacak olan altyapı yatırımlarını anlatan Osman Kıvırcık, dükkanların yapımının temel amacının hala bir altyapısı olmayan Muradiye OSB’nin bu ihtiyacını karşılamak olduğunu söyledi.  “KENDİ GÖBEĞİMİZİ KENDİMİZ KESECEĞİZ” Konuşmasında bundan 8 ay önce yapılan seçime sözü getiren Yönetim Kurulu Başkanı Osman Kıvırcık, “Her ne kadar yapmış olduğumuz seçim bir genel kurul ve başkanlık seçimi olmasa da Türkiye’de bir ilki gerçekleştirdik. Müteşebbis Heyetle yönetilen fakat Yönetim Kurulu’nun tamamen sanayiciden oluştuğu nadir OSB’lerdeniz. Geçtiğimiz 20 yılda imara açılan ve günümüzde 140 firmayı bünyesinde barındıran Muradiye Organize Sanayi Bölgesi’nde, bu zamana dek arka plana atılmış sorunları çözmek, kendi göbeğimizi kendimiz kesmek için yönetime geldik” dedi.  BAŞKAN YILMAZ’A DESTEK TEŞEKKÜRÜ Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mehmet Yılmaz’ın OSB’nin yönetiminde sanayicilerin söz sahibi olmasındaki önemli katkısını dile getiren Osman Kıvırcık, Başkan Mehmet Yılmaz’a teşekkürlerini sundu.  “MİLYONLARCA DOLAR ALMAK ZORUNDA KALACAKTIK” Sözlerine, imar revizyonunun kazanımlarını anlatarak devam eden Osman Kıvırcık, “Eğer imar revizyonunu yapmasaydık, altyapımız için sanayicimizden milyonlarca dolar almak zorunda kalacaktık. İmar revizyonumuzun başarısının bir meyvesi olan HDA Dükkanlarımızı satarak sanayicimize yük olmadan altyapı ihtiyacımız için gerekli miktarın önemli kısmını karşılamış olacağız.” dedi.  YILMAZ: “ÜRETKENLİĞİNİ BİR ÜST SEVİYEYE TAŞIYACAK” Lansmana ev sahipliği yapan Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Yılmaz: “Bugün Muradiye organize sanayi bölgemiz için önemli bir gün… Pandemi şartlarında dahil üreten ve katma değer yaratan Manisalı iş insanları, bu güzide projelere destek vererek üretkenliğini bir üst seviyeye taşıyacaktır.” dedi. SATIŞLAR 22 KASIM’A KADAR SÜRECEK Muradiye OSB’de inşasına başlanan 142 adet dükkanın lansman fiyatıyla satışı 22 Kasım’a kadar sürecek. Almak isteyenlerin Muradiye OSB Bölge Müdürlüğüne müracaat etmeleri ve satış koşulları hakkında bilgi edinmeleri gerekmekte.
Muradiye Organize Sanayi Bölgesi, 8 aydır üzerinde çalıştıkları proje olan ‘HDA Dükkanları’ görkemli bir lansman ile tanıtıldı.

Proje kapsamında toplamda 142 adet olan dükkanlar, Muradiye Organize Sanayi Bölgesi’nin altı farklı noktasında inşa edilmeye başlandı. Manisa Ticaret ve Sanayi Odası’nda tanıtımı yapılan projeye Vali Yaşar Karadeniz’in yanı sıra Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mehmet Yılmaz, kurum müdürleri, dernek başkanları, sanayiciler, iş insanları ve Manisalılar katıldı. 

AMAÇ ALTYAPI EKSİKLİĞİNİ GİDERMEK

Yapılacak olan 142 adet dükkanın tanıtımının yanında, Muradiye OSB’nin geçtiğimiz 1,5 yıldaki icraatları Yönetim Kurulu Başkanı Osman Kıvırcık tarafından davetlilere aktarıldı. Elektrik, çevre temizlik, asfalt faaliyetlerinin yanı sıra, yapılacak olan altyapı yatırımlarını anlatan Osman Kıvırcık, dükkanların yapımının temel amacının hala bir altyapısı olmayan Muradiye OSB’nin bu ihtiyacını karşılamak olduğunu söyledi. 

“KENDİ GÖBEĞİMİZİ KENDİMİZ KESECEĞİZ”

Konuşmasında bundan 8 ay önce yapılan seçime sözü getiren Yönetim Kurulu Başkanı Osman Kıvırcık, “Her ne kadar yapmış olduğumuz seçim bir genel kurul ve başkanlık seçimi olmasa da Türkiye’de bir ilki gerçekleştirdik. Müteşebbis Heyetle yönetilen fakat Yönetim Kurulu’nun tamamen sanayiciden oluştuğu nadir OSB’lerdeniz. Geçtiğimiz 20 yılda imara açılan ve günümüzde 140 firmayı bünyesinde barındıran Muradiye Organize Sanayi Bölgesi’nde, bu zamana dek arka plana atılmış sorunları çözmek, kendi göbeğimizi kendimiz kesmek için yönetime geldik” dedi. 

BAŞKAN YILMAZ’A DESTEK TEŞEKKÜRÜ

Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mehmet Yılmaz’ın OSB’nin yönetiminde sanayicilerin söz sahibi olmasındaki önemli katkısını dile getiren Osman Kıvırcık, Başkan Mehmet Yılmaz’a teşekkürlerini sundu. 

“MİLYONLARCA DOLAR ALMAK ZORUNDA KALACAKTIK”

Sözlerine, imar revizyonunun kazanımlarını anlatarak devam eden Osman Kıvırcık, “Eğer imar revizyonunu yapmasaydık, altyapımız için sanayicimizden milyonlarca dolar almak zorunda kalacaktık. İmar revizyonumuzun başarısının bir meyvesi olan HDA Dükkanlarımızı satarak sanayicimize yük olmadan altyapı ihtiyacımız için gerekli miktarın önemli kısmını karşılamış olacağız.” dedi. 

YILMAZ: “ÜRETKENLİĞİNİ BİR ÜST SEVİYEYE TAŞIYACAK”

Lansmana ev sahipliği yapan Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Yılmaz: “Bugün Muradiye organize sanayi bölgemiz için önemli bir gün… Pandemi şartlarında dahil üreten ve katma değer yaratan Manisalı iş insanları, bu güzide projelere destek vererek üretkenliğini bir üst seviyeye taşıyacaktır.” dedi.

SATIŞLAR 22 KASIM’A KADAR SÜRECEK

Muradiye OSB’de inşasına başlanan 142 adet dükkanın lansman fiyatıyla satışı 22 Kasım’a kadar sürecek. Almak isteyenlerin Muradiye OSB Bölge Müdürlüğüne müracaat etmeleri ve satış koşulları hakkında bilgi edinmeleri gerekmekte.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.