Şehzadeler Belediyesi İhtiyaç Sahiplerini Ramazan’da Yalnız Bırakmadı

MANİSA GÜNDEMİ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 10.05.2022 - 11:56, Güncelleme: 10.05.2022 - 11:56
 

Şehzadeler Belediyesi İhtiyaç Sahiplerini Ramazan’da Yalnız Bırakmadı

Şehzadeler Belediyesi Mayıs Ayı Meclis Toplantısı’nda belediyenin Ramazan ayında gerçekleştirdiği hizmetler hakkında bilgi veren Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik “Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğümüz tarafından ihtiyaç sahiplerine toplam 6 binin üzerinde erzak paketi ulaştırılarak gıda desteğinde bulunulmuştur. Ayrıca evinde yemek yapabilecek durumu olmayanlara da bin kişilik sıcak yemek yardımı ulaştırılmıştır” dedi.
Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, Şehzadeler Belediyesi Mayıs Ayı Meclis Toplantısı’nda belediyenin Ramazan ayında ihtiyaç sahiplerine yönelik gerçekleştirdiği hizmetler hakkında meclis üyelerine bilgi verdi. Başkan Çelik konuyla ilgili şöyle konuştu; “Onbir ayın sultanı Ramazanı ve Ramazan bayramını geride bıraktık.  Bu ayda Ramazan’ın manevi atmosferinden azami ölçüde istifade edebilmek için gerek iftar, gerekse de sahur programlarında vatandaşlarımız, muhtarlarımız, öğrencilerimiz ve sivil toplum örgütü temsilcilerimiz ile bir araya gelerek,  lokmamızı paylaştık. Şehzadeler Belediyesi olarak yaptığımız çalışmalar hakkında bilgi verdik ve bundan sonra yapacağımız çalışmalarla ilgili fikir alışverişinde bulunduk. Hemşehrilerimizin bizden talep ve isteklerini dinledik ve birçoğuna da anında yanıt verdik.” GIDA VE SICAK YEMEK YARDIMLARI “Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğümüz tarafından Ramazan ayı başında mahallelerimizde ikamet eden ihtiyaç sahiplerinin tespiti yapılmış ve Ramazan ayında dağıtılmak üzere gıda paketleri hazırlanmıştır. Tespit edilen vatandaşlarımıza ay boyunca toplam 6 binin üzerinde erzak paketi ulaştırılarak gıda desteğinde bulunulmuştur. Gıda paketlerimiz adrese götürülerek ve İyilikbank hizmet birimimizden verilmek suretiyle teslim edilmiştir. Ayrıca evinde yemek yapabilecek durumu olmayanlara da bin kişilik sıcak yemek yardımı ulaştırılmıştır” ENGELLİLERE YÖNELİK HİZMETLER “Engellilere yönelik hizmetlerimiz kapsamında nisan ayı içerisinde talepte bulunan 3 vatandaşımıza manuel tekerlekli sandalye verilmiş, ayrıca akülü sandalye kullanan bir vatandaşımızın aracının aküleri değiştirilerek yedek parça desteğinde bulunulmuştur.” HASTALARA YATAK DESTEĞİ “Hasta ve yaşlı hizmetlerimiz kapsamında vatandaşlarımızdan gelen talepler değerlendirilmiş ve 12 vatandaşımıza (daha önce kapanan devlet hastanesinden alınan) manuel ve elektronik hasta yatağı desteği verilmiştir.” KONAKLAMA VE YAKACAK DESTEKLERİ “Havaların soğuk devam etmesi dolayısı ile kış ayından vermiş olduğumuz konaklama desteği Ramazan ayı içerisinde devam etmiş ve konaklatılan vatandaşlarımıza sıcak yemek ikramında bulunulmuştur. Ayrıca nisan ayı içerisinde 31 aileye 155 torba kömür teslim edilmiştir.”
Şehzadeler Belediyesi Mayıs Ayı Meclis Toplantısı’nda belediyenin Ramazan ayında gerçekleştirdiği hizmetler hakkında bilgi veren Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik “Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğümüz tarafından ihtiyaç sahiplerine toplam 6 binin üzerinde erzak paketi ulaştırılarak gıda desteğinde bulunulmuştur. Ayrıca evinde yemek yapabilecek durumu olmayanlara da bin kişilik sıcak yemek yardımı ulaştırılmıştır” dedi.

Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, Şehzadeler Belediyesi Mayıs Ayı Meclis Toplantısı’nda belediyenin Ramazan ayında ihtiyaç sahiplerine yönelik gerçekleştirdiği hizmetler hakkında meclis üyelerine bilgi verdi. Başkan Çelik konuyla ilgili şöyle konuştu; “Onbir ayın sultanı Ramazanı ve Ramazan bayramını geride bıraktık.  Bu ayda Ramazan’ın manevi atmosferinden azami ölçüde istifade edebilmek için gerek iftar, gerekse de sahur programlarında vatandaşlarımız, muhtarlarımız, öğrencilerimiz ve sivil toplum örgütü temsilcilerimiz ile bir araya gelerek,  lokmamızı paylaştık. Şehzadeler Belediyesi olarak yaptığımız çalışmalar hakkında bilgi verdik ve bundan sonra yapacağımız çalışmalarla ilgili fikir alışverişinde bulunduk. Hemşehrilerimizin bizden talep ve isteklerini dinledik ve birçoğuna da anında yanıt verdik.”

GIDA VE SICAK YEMEK YARDIMLARI

“Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğümüz tarafından Ramazan ayı başında mahallelerimizde ikamet eden ihtiyaç sahiplerinin tespiti yapılmış ve Ramazan ayında dağıtılmak üzere gıda paketleri hazırlanmıştır. Tespit edilen vatandaşlarımıza ay boyunca toplam 6 binin üzerinde erzak paketi ulaştırılarak gıda desteğinde bulunulmuştur. Gıda paketlerimiz adrese götürülerek ve İyilikbank hizmet birimimizden verilmek suretiyle teslim edilmiştir. Ayrıca evinde yemek yapabilecek durumu olmayanlara da bin kişilik sıcak yemek yardımı ulaştırılmıştır”

ENGELLİLERE YÖNELİK HİZMETLER

“Engellilere yönelik hizmetlerimiz kapsamında nisan ayı içerisinde talepte bulunan 3 vatandaşımıza manuel tekerlekli sandalye verilmiş, ayrıca akülü sandalye kullanan bir vatandaşımızın aracının aküleri değiştirilerek yedek parça desteğinde bulunulmuştur.”

HASTALARA YATAK DESTEĞİ

“Hasta ve yaşlı hizmetlerimiz kapsamında vatandaşlarımızdan gelen talepler değerlendirilmiş ve 12 vatandaşımıza (daha önce kapanan devlet hastanesinden alınan) manuel ve elektronik hasta yatağı desteği verilmiştir.”

KONAKLAMA VE YAKACAK DESTEKLERİ

“Havaların soğuk devam etmesi dolayısı ile kış ayından vermiş olduğumuz konaklama desteği Ramazan ayı içerisinde devam etmiş ve konaklatılan vatandaşlarımıza sıcak yemek ikramında bulunulmuştur. Ayrıca nisan ayı içerisinde 31 aileye 155 torba kömür teslim edilmiştir.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.