ŞEHZADELERDE VEZNELERİN HAFTA SONU MESAİSİ

MANİSA GÜNDEMİ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 21.11.2022 - 14:43, Güncelleme: 21.11.2022 - 14:43
 

ŞEHZADELERDE VEZNELERİN HAFTA SONU MESAİSİ

Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, Emlak ve Çevre Temizlik Vergisi’nin 2022 yılı 2. taksit ödemelerinin 30 Kasım Çarşamba günü sona ereceğini hatırlatarak, vergi ödemelerini yapmak isteyen vatandaşlar için belediye veznelerinin hafta sonu 09:00 -17:00 saatlerinde açık olacağını duyurdu.
Emlak, Çevre Temizlik ve İlan Reklam Vergilerinin 2022 yılı ikinci taksit ödemeleri sürüyor. 30 Kasım Çarşamba gününe kadar devam edecek ödemeler için Şehzadeler Belediyesi vezneleri hafta sonu 09:00 – 17:00 saatleri arasında açık olacak. “30 KASIM ÇARŞAMBA GÜNÜ SONA ERECEK” Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, konuyla ilgili şu açıklamayı yaptı; “Belediyemizde mesken ve işyerlerine yönelik emlak, çevre temizlik ile ilan ve reklam vergilerinin 2022 yılı 2. taksit ödemeleri sürüyor. Ödemeler 30 Kasım Çarşamba günü sona erecek. Ödeme yapacak vatandaşlarımız için belediye veznelerimiz bu hafta sonu açık olacak. Vatandaşlarımız veznelerimizden nakit ya da kredi kartı ile taksit ödemelerini yapabilecekler. İş Bankası kredi kartına 10, Halk Bankası kredi kartına 3 taksit imkânı sunulmaktadır. Ödeme yapmak isteyen vatandaşlarımız ayrıca belediyemizin internet sitesi üzerinden online işlemlere girerek de ödemelerini yapabilir. Ayrıca dileyen vatandaşlarımız istediği şehirden herhangi bir Halk Bankası online veya banka veznesinden vergisini yatırabilir. Hemşehrilerimden herhangi bir mağduriyet yaşamamaları için ödemelerini son güne bırakmamalarını rica ediyorum.”
Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, Emlak ve Çevre Temizlik Vergisi’nin 2022 yılı 2. taksit ödemelerinin 30 Kasım Çarşamba günü sona ereceğini hatırlatarak, vergi ödemelerini yapmak isteyen vatandaşlar için belediye veznelerinin hafta sonu 09:00 -17:00 saatlerinde açık olacağını duyurdu.

Emlak, Çevre Temizlik ve İlan Reklam Vergilerinin 2022 yılı ikinci taksit ödemeleri sürüyor. 30 Kasım Çarşamba gününe kadar devam edecek ödemeler için Şehzadeler Belediyesi vezneleri hafta sonu 09:00 – 17:00 saatleri arasında açık olacak.

“30 KASIM ÇARŞAMBA GÜNÜ SONA ERECEK”

Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, konuyla ilgili şu açıklamayı yaptı; “Belediyemizde mesken ve işyerlerine yönelik emlak, çevre temizlik ile ilan ve reklam vergilerinin 2022 yılı 2. taksit ödemeleri sürüyor. Ödemeler 30 Kasım Çarşamba günü sona erecek. Ödeme yapacak vatandaşlarımız için belediye veznelerimiz bu hafta sonu açık olacak. Vatandaşlarımız veznelerimizden nakit ya da kredi kartı ile taksit ödemelerini yapabilecekler. İş Bankası kredi kartına 10, Halk Bankası kredi kartına 3 taksit imkânı sunulmaktadır. Ödeme yapmak isteyen vatandaşlarımız ayrıca belediyemizin internet sitesi üzerinden online işlemlere girerek de ödemelerini yapabilir. Ayrıca dileyen vatandaşlarımız istediği şehirden herhangi bir Halk Bankası online veya banka veznesinden vergisini yatırabilir. Hemşehrilerimden herhangi bir mağduriyet yaşamamaları için ödemelerini son güne bırakmamalarını rica ediyorum.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.