Silahlı kavga 2 yaralı

MANİSA GÜNDEMİ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 18.01.2018 - 08:54, Güncelleme: 18.01.2018 - 08:54
 

Silahlı kavga 2 yaralı

MANİSA’DA İKİ GRUP ARASINDA SİLAHLI KAVGA   OLAYDA İKİ AĞIR YARALI ŞEHRİN EN İŞLEK CADDESİNDE FARKLI SİLAHLARDAN ATEŞLENMİŞ TAM 21 BOŞ KOVAN   TARAFLARIN SİLAHLARINDAN ÇIKAN MERMİLER YOL KENARINDAKİ OTOMOBİLLERE DE İSABET ETTİ Manisa son günlerde silahlı ve benzeri olaylarla ilgili hareketli günler geçiriyor. O günlerden birisi olarak nitelendirilen Şehzadeler ilçesi Borsa caddesi üzerinde iki grubun birbiriyle hesaplaşmasında silahlı çatışma çıktı.     Olayda iki kişi ağır yaralı olarak ayrı ayrı hastanelere kaldırılarak tedavi altına alındı. Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi Cinayet Büro birimleri silahlı olayla ilgili şüphelileri ve olayın nedeni belirlemek için geniş çaplı soruşturma yürütüyor.     Silahlı çatışma  Akşam saatlerinde Şehzadeler ilçesi Ege Mahallesi Borsa caddesi üzerinde meydana geldi.   Kahraman Aktaş ve Fuat Gözen isimli kişiler ve onların yakınlarının karıştığı silahlı çatışmada taraflar farklı silahlarla birbirlerini hedef aldı. Silah seslerinin peş peşe yankılandığı olay sonunda Kahraman Aktaş ve Fuat Gözen isimli kişiler vücutlarının çeşitli bölgelerine isabet eden mermilerle ağır yaralı olarak hastanelere kaldırıldılar.    Manisa polisi olay yerini güvelik çemberine alarak soruşturmayı genişletirken öte yanda yaralı olan Kahraman Aktaş Merkez Efendi Devlet Hastanesine Fuat Gözen ise Manisa Devlet Hastanesinde ameliyata alındılar.    Her iki tarafın yakınları hastanelere akın ederken polis çıkabilecek olaylara karşı hastanelerde geniş güvenlik önlemi aldı.    Silahlı çatışmanın yaşandığı Borsa caddesindeki delil toplama işlemeni sürdüren Olay Yeri Şubesi ekipleri de cadde de farklı silahlardan ateşlenmiş 21 adet boş kovan tespit etti.    Bu arada silahlardan çıkan bir mermide yol kenarında park etmiş olan bir otomobilin kapısına isabet etti.      Manisa'da meydana gelen silahlı kavga sonrası 2 kişi ağır bir şekilde yaralanarak hastaneye kaldırıldı. Kahraman Aktaş Merkez Efendi Devlet hastanesine Fuat Gözen ise Manisa Devlet Hastanesine kaldırıldılar.  Polis, olayla ilgili şüphelileri yakalamak için soruşturmayı genişletirken olayda kullanıldığı belirlenen iki silah ele geçirdi. Yaralılardan birisinin taşındığı ve olayda kullandığı belirlenen 45 DS 492 plakalı araçta silah ele geçirdi.    Olayın çıkış nedenin ise araştırıldığı öğrenildi.
MANİSA’DA İKİ GRUP ARASINDA SİLAHLI KAVGA

 

OLAYDA İKİ AĞIR YARALI ŞEHRİN EN İŞLEK CADDESİNDE FARKLI SİLAHLARDAN ATEŞLENMİŞ TAM 21 BOŞ KOVAN

 

TARAFLARIN SİLAHLARINDAN ÇIKAN MERMİLER YOL KENARINDAKİ OTOMOBİLLERE DE İSABET ETTİ

Manisa son günlerde silahlı ve benzeri olaylarla ilgili hareketli günler geçiriyor. O günlerden birisi olarak nitelendirilen Şehzadeler ilçesi Borsa caddesi üzerinde iki grubun birbiriyle hesaplaşmasında silahlı çatışma çıktı. 

   Olayda iki kişi ağır yaralı olarak ayrı ayrı hastanelere kaldırılarak tedavi altına alındı. Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi Cinayet Büro birimleri silahlı olayla ilgili şüphelileri ve olayın nedeni belirlemek için geniş çaplı soruşturma yürütüyor.

    Silahlı çatışma  Akşam saatlerinde Şehzadeler ilçesi Ege Mahallesi Borsa caddesi üzerinde meydana geldi.

  Kahraman Aktaş ve Fuat Gözen isimli kişiler ve onların yakınlarının karıştığı silahlı çatışmada taraflar farklı silahlarla birbirlerini hedef aldı. Silah seslerinin peş peşe yankılandığı olay sonunda Kahraman Aktaş ve Fuat Gözen isimli kişiler vücutlarının çeşitli bölgelerine isabet eden mermilerle ağır yaralı olarak hastanelere kaldırıldılar.

   Manisa polisi olay yerini güvelik çemberine alarak soruşturmayı genişletirken öte yanda yaralı olan Kahraman Aktaş Merkez Efendi Devlet Hastanesine Fuat Gözen ise Manisa Devlet Hastanesinde ameliyata alındılar.

   Her iki tarafın yakınları hastanelere akın ederken polis çıkabilecek olaylara karşı hastanelerde geniş güvenlik önlemi aldı.

   Silahlı çatışmanın yaşandığı Borsa caddesindeki delil toplama işlemeni sürdüren Olay Yeri Şubesi ekipleri de cadde de farklı silahlardan ateşlenmiş 21 adet boş kovan tespit etti.

   Bu arada silahlardan çıkan bir mermide yol kenarında park etmiş olan bir otomobilin kapısına isabet etti.

     Manisa'da meydana gelen silahlı kavga sonrası 2 kişi ağır bir şekilde yaralanarak hastaneye kaldırıldı. Kahraman Aktaş Merkez Efendi Devlet hastanesine Fuat Gözen ise Manisa Devlet Hastanesine kaldırıldılar.

 Polis, olayla ilgili şüphelileri yakalamak için soruşturmayı genişletirken olayda kullanıldığı belirlenen iki silah ele geçirdi. Yaralılardan birisinin taşındığı ve olayda kullandığı belirlenen 45 DS 492 plakalı araçta silah ele geçirdi.

   Olayın çıkış nedenin ise araştırıldığı öğrenildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.