SİNAN AKÇIL MANİSA’DA SAHNE ALACAK

MANİSA GÜNDEMİ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 21.11.2022 - 17:08, Güncelleme: 21.11.2022 - 17:08
 

SİNAN AKÇIL MANİSA’DA SAHNE ALACAK

Ünlü pop şarkıcısı Sinan Akçıl, Gençlik ve Spor Bakanlığının organizasyonuyla Manisalılarla konserde buluşacak. Manisa Gençlik ve Spor İl Müdürü Yunus Öztürk, “Gençlik ve Spor Bakanlığımızın 'GSB hep yanında' projesiyle ünlü şarkıcı Sinan Akçıl'ı 22 Kasım Salı günü Manisa'mızda ağırlayacağız.” dedi.
Gençlik ve Spor Bakanlığının 'GSB hep yanında' projesi kapsamında ünlü pop şarkıcısı Sinan Akçıl, Manisa’da gençlerle buluşacak. ÖZTÜRK’TAN MANİSALILARA DAVET Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından düzenlenen gençlik konseri 22 Kasım Salı günü saat 17:00’de Manisa Atatürk Spor Salonu’nda gerçekleştirilecek. Ünlü şarkıcı Sinan Akçıl birbirinden hareketli ve güzel şarkılarını Manisalılar için seslendirecek. Konuya ilişkin açıklamada bulunan Manisa Gençlik ve Spor İl Müdürü Yunus Öztürk, tüm Manisalıları konsere davet etti. “GENÇLERİMİZİN KATILIMLARINI SAĞLAMAYI AMAÇLIYORUZ” Gençlerin vaktini dolu dolu geçirmesi için gayret ettiklerini belirten Öztürk, "Gençlik ve Spor Bakanlığımızın 'GSB hep yanında' projesiyle ünlü şarkıcı Sinan Akçıl'ı 22 Kasım Salı günü Manisa'mızda ağırlayacağız. Bu projeyle geleceğimizin teminatı olan gençlerimizin moral ve motivasyonlarını artırmayı, kişisel ve sosyal gelişimlerini desteklemeyi, onların sportif, sanatsal ve kültürel etkinliklere katılımlarını sağlamayı amaçlıyoruz. Konsere tüm halkımızı davet ediyoruz" dedi.
Ünlü pop şarkıcısı Sinan Akçıl, Gençlik ve Spor Bakanlığının organizasyonuyla Manisalılarla konserde buluşacak. Manisa Gençlik ve Spor İl Müdürü Yunus Öztürk, “Gençlik ve Spor Bakanlığımızın 'GSB hep yanında' projesiyle ünlü şarkıcı Sinan Akçıl'ı 22 Kasım Salı günü Manisa'mızda ağırlayacağız.” dedi.

Gençlik ve Spor Bakanlığının 'GSB hep yanında' projesi kapsamında ünlü pop şarkıcısı Sinan Akçıl, Manisa’da gençlerle buluşacak.

ÖZTÜRK’TAN MANİSALILARA DAVET

Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından düzenlenen gençlik konseri 22 Kasım Salı günü saat 17:00’de Manisa Atatürk Spor Salonu’nda gerçekleştirilecek. Ünlü şarkıcı Sinan Akçıl birbirinden hareketli ve güzel şarkılarını Manisalılar için seslendirecek. Konuya ilişkin açıklamada bulunan Manisa Gençlik ve Spor İl Müdürü Yunus Öztürk, tüm Manisalıları konsere davet etti.

“GENÇLERİMİZİN KATILIMLARINI SAĞLAMAYI AMAÇLIYORUZ”

Gençlerin vaktini dolu dolu geçirmesi için gayret ettiklerini belirten Öztürk, "Gençlik ve Spor Bakanlığımızın 'GSB hep yanında' projesiyle ünlü şarkıcı Sinan Akçıl'ı 22 Kasım Salı günü Manisa'mızda ağırlayacağız. Bu projeyle geleceğimizin teminatı olan gençlerimizin moral ve motivasyonlarını artırmayı, kişisel ve sosyal gelişimlerini desteklemeyi, onların sportif, sanatsal ve kültürel etkinliklere katılımlarını sağlamayı amaçlıyoruz. Konsere tüm halkımızı davet ediyoruz" dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.