SÜLEYMANKÖY SAKİNLERİNDEN ETV’YE MUHTEŞEM KARŞILAMA

MANİSA GÜNDEMİ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 11.08.2022 - 18:17, Güncelleme: 11.08.2022 - 18:17
 

SÜLEYMANKÖY SAKİNLERİNDEN ETV’YE MUHTEŞEM KARŞILAMA

Etv ekranlarında, MNS Hanımeli Yemek Sanayi'nin sponsorluğu ile yayınlanan; "Hadi Gezelim" zeytinin başkenti Akhisar’ın Süleymanköy'ünde çekildi. Etv ekibini muhteşem bir organizasyonla karşılayan Süleymanköy sakinleri, kültürlerini tüm detayları ile tanıttı.
Türkiye'nin %90 zeytin ihtiyacını karşılayan, zeytinin başkenti Manisa'mızın en büyük ilçelerinden olan Akhisar ilçesine bağlı Süleymanköy'ünde, her hafta cuma günü Etv ekranlarında, MNS Hanımeli Yemek Sanayi'nin sponsorluğu ile yayınlanan; "Hadi Gezelim" program çekimlerini gerçekleştirdik. Süleymanköy tanıtım programımızda bizlere bilgiler veren; Muhtar Recep Yıldırım'ın organizasyonu ile muhteşem bir karşılamaya tanık olduk. Bizlere ev sahipliği yapan Recep Muhtar ve samimiyetleri, hoş sohbetleri ile programa renk katan emektar kadınlarla araya gelerek, büyük bir emekle hazırlamış oldukları birbirinden farklı ve çeşitli yöresel lezzetlerin tariflerini (yuvarlama, sıkma kıyın tatlısı, fincan böreği, mıhlama, keşkek, otlu gözleme, sade bazlama, ev tarhanası, kırk çökertmesi) hem anlattık hem de sıcağı sıcağına ocaklarda pişirdik. En az 300-400 yıllık bir yerleşim yeri olan Süleymanköy'ün yaşam tarzını, kültürel dokusunu ve tüm detaylarıyla, gezerek anlattığımız "Hadi Gezelim" programını bu akşam saat 20:00'da, Etv'de izleyebilirsiniz. BU AKŞAM 20:00’DA ETV EKRANLARINDA
Etv ekranlarında, MNS Hanımeli Yemek Sanayi'nin sponsorluğu ile yayınlanan; "Hadi Gezelim" zeytinin başkenti Akhisar’ın Süleymanköy'ünde çekildi. Etv ekibini muhteşem bir organizasyonla karşılayan Süleymanköy sakinleri, kültürlerini tüm detayları ile tanıttı.

Türkiye'nin %90 zeytin ihtiyacını karşılayan, zeytinin başkenti Manisa'mızın en büyük ilçelerinden olan Akhisar ilçesine bağlı Süleymanköy'ünde, her hafta cuma günü Etv ekranlarında, MNS Hanımeli Yemek Sanayi'nin sponsorluğu ile yayınlanan; "Hadi Gezelim" program çekimlerini gerçekleştirdik. Süleymanköy tanıtım programımızda bizlere bilgiler veren; Muhtar Recep Yıldırım'ın organizasyonu ile muhteşem bir karşılamaya tanık olduk. Bizlere ev sahipliği yapan Recep Muhtar ve samimiyetleri, hoş sohbetleri ile programa renk katan emektar kadınlarla araya gelerek, büyük bir emekle hazırlamış oldukları birbirinden farklı ve çeşitli yöresel lezzetlerin tariflerini (yuvarlama, sıkma kıyın tatlısı, fincan böreği, mıhlama, keşkek, otlu gözleme, sade bazlama, ev tarhanası, kırk çökertmesi) hem anlattık hem de sıcağı sıcağına ocaklarda pişirdik. En az 300-400 yıllık bir yerleşim yeri olan Süleymanköy'ün yaşam tarzını, kültürel dokusunu ve tüm detaylarıyla, gezerek anlattığımız "Hadi Gezelim" programını bu akşam saat 20:00'da, Etv'de izleyebilirsiniz.

BU AKŞAM 20:00’DA ETV EKRANLARINDA

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.