‘TANIK AİLESİ’NİN ACI KAYBI

MANİSA GÜNDEMİ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 02.12.2022 - 17:31, Güncelleme: 02.12.2022 - 17:31
 

‘TANIK AİLESİ’NİN ACI KAYBI

Manisa’yı Mesir’i Tanıtma ve Turizm Derneği Başkanı Ufuk Tanık, annesi Serap Tanık’ı kaybetti. Merhume tanık, Hatuniye Camii’nde ikindi namazına müteakip kılınan cenaze namazıyla son yolculuğuna uğurlandı.
Manisa’yı Mesir’i Tanıtma ve Turizm Derneği Başkanı Ufuk Tanık'ın annesi Serap Tanık yaşamını yitirdi. Tanık'ın naaşı, Çatal Mezarlığına defnedildi. CENAZE TÖRENİNE YOĞUN KATILIM Merhume Serap Tanık’ın cenaze namazına Manisa Valisi Yaşar Karadeniz, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Manisa Ticaret ve Sanayi Borsası Başkanı Sadık Özkasap, MESOB Başkanı Hasan Geriter, Şehzadeler Belediyesi Başkan Yardımcıları Atilla Efendioğlu ve Ahmet Songüler, Manisa İl Tarım ve Orman Müdürü Metin Öztürk, Manisa İl Kültür ve Turizm Müdürü İbrahim Sudak, Manisa Gazeteciler Cemiyeti Onursal Başkanı Ertuğrul Aytaç, Manisa Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Ali Filizkan, Erdinç Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Erdinç Yumrukaya, siyasi partilerin temsilcileri, sivil toplum kuruluşu temsilcileri, Tanık ailesinin sevenleri ve yakınları katıldı. TANIK SON YOLCULUĞA UĞURLANDI Cenazeye katılan vatandaşlar, Manisa’yı Mesir’i Tanıtma ve Turizm Derneği Başkanı Ufuk Tanık ve ailesine başsağlığı ve sabırlar diledi. Merhume Serap Tanık, Çatal Mezarlığında son yolculuğuna uğurlandı.
Manisa’yı Mesir’i Tanıtma ve Turizm Derneği Başkanı Ufuk Tanık, annesi Serap Tanık’ı kaybetti. Merhume tanık, Hatuniye Camii’nde ikindi namazına müteakip kılınan cenaze namazıyla son yolculuğuna uğurlandı.

Manisa’yı Mesir’i Tanıtma ve Turizm Derneği Başkanı Ufuk Tanık'ın annesi Serap Tanık yaşamını yitirdi. Tanık'ın naaşı, Çatal Mezarlığına defnedildi.

CENAZE TÖRENİNE YOĞUN KATILIM

Merhume Serap Tanık’ın cenaze namazına Manisa Valisi Yaşar Karadeniz, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Manisa Ticaret ve Sanayi Borsası Başkanı Sadık Özkasap, MESOB Başkanı Hasan Geriter, Şehzadeler Belediyesi Başkan Yardımcıları Atilla Efendioğlu ve Ahmet Songüler, Manisa İl Tarım ve Orman Müdürü Metin Öztürk, Manisa İl Kültür ve Turizm Müdürü İbrahim Sudak, Manisa Gazeteciler Cemiyeti Onursal Başkanı Ertuğrul Aytaç, Manisa Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Ali Filizkan, Erdinç Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Erdinç Yumrukaya, siyasi partilerin temsilcileri, sivil toplum kuruluşu temsilcileri, Tanık ailesinin sevenleri ve yakınları katıldı.

TANIK SON YOLCULUĞA UĞURLANDI

Cenazeye katılan vatandaşlar, Manisa’yı Mesir’i Tanıtma ve Turizm Derneği Başkanı Ufuk Tanık ve ailesine başsağlığı ve sabırlar diledi. Merhume Serap Tanık, Çatal Mezarlığında son yolculuğuna uğurlandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.