TUHAFİYECİLER ODASINDAN BAŞARILI ESNAFLARA BELGE

MANİSA GÜNDEMİ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 14.03.2022 - 11:25, Güncelleme: 14.03.2022 - 11:25
 

TUHAFİYECİLER ODASINDAN BAŞARILI ESNAFLARA BELGE

Manisa Seyyar Tuhafiye ve Manifaturacılar Esnaf Odası, yıllarca esnaflık yapan oda üyelerini başarı belgesi ile ödüllendirdi.
Manisa Seyyar Tuhafiye ve Manifaturacılar Esnaf Odası Başkanı Mesut Dalkara, Genel Sekreter Değer Fütman ile birlikte mesleğinde 50. yılı geride bırakan bayrakçı Necdet Divrik ve 24.yılı tamamlayan gözlükçü Serkan Erdoğan’ı ziyaret etti ve Türkiye Terziler Konfeksiyoncular ve Giyim Sanatkarları Federasyonu Genel Başkanı Sinan Turhan’ın imzasının yer aldığı başarı belgelerini takdim etti. Başkan Dalkara, “Yönetim kurulu üyelerimizin aldığı karar doğrultusunda oda olarak odamızda başarılı ve esnaflık sanatını en iyi şekilde icra eden, düzgünlüğünde, dürüstlüğünde başarılı olan üyelerimizi Türkiye Terziler Konfeksiyoncular ve Giyim Sanatkarları Federasyonumuza bildirdik. Genel başkanımızın takdiri ve imzasıyla, bizim de imzamızla beraber odamızın başarılı üyeleri olduğundan dolayı kendilerini dükkanlarında ziyaret ederek başarı belgelerini takdim ettik. Bu başarıların devamını diliyoruz. Bizler sürekli esnafımızın içindeyiz. Odamızın kurucu üyelerinden, hayatını sadece esnaflığa adamış, 50 yılı aşkın hem odamızın organlarında görev yapmış, Manisa’da sevilen büyüğümüz Necdet Divrik’i ziyaret ettik. Vermiş olduğumuz başarı belgesi hem odamızın takdirleriyle hem duruşu ve dürüst esnaf olması ve toplumla olan ilişkisinde her zaman örnek olmuş, Manisa’da akil ağabeylerimizden bir tanesidir. Herkes kendilerini çok iyi tanır. Kendisine mesleğe sağladığı hizmetlerinden dolayı teşekkür ediyoruz” dedi. 60 yıldır bu çarşıda esnaflık yaptığını ifade eden Necdet Divrik, odanın 50 yıllık üyesi olduğunu ve 35 seneye yakın yönetiminde yer aldığını söyledi. 73 yaşında olduğunu ve esnaflık yapmaya devam ettiğini belirtti. Gözlükçü esnaflarından Serkan Erdoğan, oda tarafından başarı belgesi takdir edilmelerinden dolayı çok mutlu olduklarını belirterek, Başkan Dalkara’ya ve federasyon başkanına teşekkür etti.
Manisa Seyyar Tuhafiye ve Manifaturacılar Esnaf Odası, yıllarca esnaflık yapan oda üyelerini başarı belgesi ile ödüllendirdi.

Manisa Seyyar Tuhafiye ve Manifaturacılar Esnaf Odası Başkanı Mesut Dalkara, Genel Sekreter Değer Fütman ile birlikte mesleğinde 50. yılı geride bırakan bayrakçı Necdet Divrik ve 24.yılı tamamlayan gözlükçü Serkan Erdoğan’ı ziyaret etti ve Türkiye Terziler Konfeksiyoncular ve Giyim Sanatkarları Federasyonu Genel Başkanı Sinan Turhan’ın imzasının yer aldığı başarı belgelerini takdim etti. Başkan Dalkara, “Yönetim kurulu üyelerimizin aldığı karar doğrultusunda oda olarak odamızda başarılı ve esnaflık sanatını en iyi şekilde icra eden, düzgünlüğünde, dürüstlüğünde başarılı olan üyelerimizi Türkiye Terziler Konfeksiyoncular ve Giyim Sanatkarları Federasyonumuza bildirdik. Genel başkanımızın takdiri ve imzasıyla, bizim de imzamızla beraber odamızın başarılı üyeleri olduğundan dolayı kendilerini dükkanlarında ziyaret ederek başarı belgelerini takdim ettik. Bu başarıların devamını diliyoruz. Bizler sürekli esnafımızın içindeyiz. Odamızın kurucu üyelerinden, hayatını sadece esnaflığa adamış, 50 yılı aşkın hem odamızın organlarında görev yapmış, Manisa’da sevilen büyüğümüz Necdet Divrik’i ziyaret ettik. Vermiş olduğumuz başarı belgesi hem odamızın takdirleriyle hem duruşu ve dürüst esnaf olması ve toplumla olan ilişkisinde her zaman örnek olmuş, Manisa’da akil ağabeylerimizden bir tanesidir. Herkes kendilerini çok iyi tanır. Kendisine mesleğe sağladığı hizmetlerinden dolayı teşekkür ediyoruz” dedi.

60 yıldır bu çarşıda esnaflık yaptığını ifade eden Necdet Divrik, odanın 50 yıllık üyesi olduğunu ve 35 seneye yakın yönetiminde yer aldığını söyledi. 73 yaşında olduğunu ve esnaflık yapmaya devam ettiğini belirtti. Gözlükçü esnaflarından Serkan Erdoğan, oda tarafından başarı belgesi takdir edilmelerinden dolayı çok mutlu olduklarını belirterek, Başkan Dalkara’ya ve federasyon başkanına teşekkür etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.