Turgutlu Belediyesi bir yıllık çalışmaları için video hazırladı

MANİSA GÜNDEMİ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 29.12.2021 - 20:29, Güncelleme: 29.12.2021 - 20:29
 

Turgutlu Belediyesi bir yıllık çalışmaları için video hazırladı

Turgutlu Belediyesi, Fen İşleri ile Park ve Bahçeler Müdürlüğünün 2021 yılında gerçekleştirdikleri çalışmaları yayınladıkları video ile paylaştı.
 “Daha güzel bir Turgutlu” için yıl boyunca kentin dört bir yanında yoğun bir şekilde çalışan Fen İşleri ile Park ve Bahçeler Müdürlüğünün bir yıllık çalışmaları yayınlanan video ile kamuoyuyla paylaşıldı.    Turgutlu Belediye Başkanı Çetin Akın ve Turgutlu Belediyesinin sosyal medya hesaplarında yayınlanan videolarda, Fen İşleri Müdürlüğünün 2021 yılı içerisinde gerçekleştirdiği asfaltlama, parke taşı döşeme ve tamirat, yol açma, yol yenileme çalışmalarından görüntüler yer aldı. Park ve Bahçeler Müdürlüğünün ise kentin görünümü ve estetiğini güzelleştiren çalışmaların yanı sıra bank, kamelya, çöp kovalarının üretimi, Turgutlu Belediyesine ait park ve yeşil alanlarında yapılan zeytin hasadı, ihtiyaç sahibi ailelere yapılan odun yardımından görüntüler söz konusu videoda yayınlandı.    Turgutlu Belediye Başkanı Çetin Akın, “Fen İşleri ile Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekiplerimiz yıl boyunca hemşehrilerimizin yol güvenliği ve ulaşımları ile kentimizin modern, yeşil görüntüsünü korumak ve artırmak adına mesai mefhumu gözetmeksizin çalıştılar. Bu yıl kaynaklarımızı doğru kullanarak Turgutlu’muzun kangren haline dönüşen sorunlarını tıkır tıkır çözdüğümüz, park ve yeşil alanlarımızın sayısını artırdığımız bir yıl oldu. Daha güzel, modern ve yeşil bir Turgutlu için özveriyle çalışan tüm ekiplerimize teşekkür ederim” dedi. 
Turgutlu Belediyesi, Fen İşleri ile Park ve Bahçeler Müdürlüğünün 2021 yılında gerçekleştirdikleri çalışmaları yayınladıkları video ile paylaştı.

 “Daha güzel bir Turgutlu” için yıl boyunca kentin dört bir yanında yoğun bir şekilde çalışan Fen İşleri ile Park ve Bahçeler Müdürlüğünün bir yıllık çalışmaları yayınlanan video ile kamuoyuyla paylaşıldı. 

  Turgutlu Belediye Başkanı Çetin Akın ve Turgutlu Belediyesinin sosyal medya hesaplarında yayınlanan videolarda, Fen İşleri Müdürlüğünün 2021 yılı içerisinde gerçekleştirdiği asfaltlama, parke taşı döşeme ve tamirat, yol açma, yol yenileme çalışmalarından görüntüler yer aldı. Park ve Bahçeler Müdürlüğünün ise kentin görünümü ve estetiğini güzelleştiren çalışmaların yanı sıra bank, kamelya, çöp kovalarının üretimi, Turgutlu Belediyesine ait park ve yeşil alanlarında yapılan zeytin hasadı, ihtiyaç sahibi ailelere yapılan odun yardımından görüntüler söz konusu videoda yayınlandı. 

  Turgutlu Belediye Başkanı Çetin Akın, “Fen İşleri ile Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekiplerimiz yıl boyunca hemşehrilerimizin yol güvenliği ve ulaşımları ile kentimizin modern, yeşil görüntüsünü korumak ve artırmak adına mesai mefhumu gözetmeksizin çalıştılar. Bu yıl kaynaklarımızı doğru kullanarak Turgutlu’muzun kangren haline dönüşen sorunlarını tıkır tıkır çözdüğümüz, park ve yeşil alanlarımızın sayısını artırdığımız bir yıl oldu. Daha güzel, modern ve yeşil bir Turgutlu için özveriyle çalışan tüm ekiplerimize teşekkür ederim” dedi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.