TURGUTLU KAYMAKAMI KAPANKAYA'DAN YOĞUN ÇALIŞMA PROGRAMI

MANİSA GÜNDEMİ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 28.12.2022 - 17:20, Güncelleme: 28.12.2022 - 17:20
 

TURGUTLU KAYMAKAMI KAPANKAYA'DAN YOĞUN ÇALIŞMA PROGRAMI

Turgutlu Kaymakamı Selami Kapankaya haftaya yaptığı yoğun mesai ile devam etti. Kaymakam Kapankaya, Tariş Pamuk Birliği Genel Müdürü V. İsmail Peker ve Muhasebe Müdürü Tülay Kurt'u, Turgutlu Hemşeri Dernekleri Platformu Üyelerini ve Hasan Ferdi Turgutlu Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Genç Erkekler Voleybol Takımını makamında ağırladı.
Turgutlu Kaymakamı Selami Kapankaya, yapılan ziyaretler sonrası herkes teşekkür etti. Ziyarette bulunanlar Kaymakam Kapankaya'ya çalışmaları ve faaliyetleri hakkında bilgiler verdi. TARİŞ'TEN KAPANKAYA'YA ZİYARET Tariş Pamuk Birliği Genel Müdür V. İsmail PEKER ve Muhasebe Müdürü Tülay KURT, Turgutlu Kaymakamı Selami Kapankaya’yı ziyaret ederek, çalışmaları hakkında bilgi verdiler. Ziyarette Turgutlu Ticaret ve Sanayi Odası (TUTSO) Yönetim Kurulu Başkanı ve aynı zamanda Tariş Pamuk Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Faruk Aydın da bulundu. ZİYARETE YOĞUN KATILIM Turgutlu Hemşeri Dernekleri Platformu Üyeleri, Turgutlu Kaymakamı Selami Kapankaya’ya nezaket ziyaretinde bulunarak, projeleri ve çalışmaları hakkında bilgi verdiler. Ziyarete, Turgutlu Makedonya Göçmenleri Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Ercan Özduman, Turgutlu Arnavut Kültür Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Eyüp Sabri Özbilen, Turgutlu Karadenizliler Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı İbrahim Uzun, Azerbeycan Kültür Derneği Başkanı Ünal Kağba, Turgutlu Bitlisliler Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Ahmet Demir, Turgutlu Yörük Türkmen Dayanışma Derneği Başkanı Ayşe Demir, Erzurumlular Kültür, Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Şevket Şahin ve Turgutlu Selendililer Derneği Başkan Yardımcısı Bayram Kanyılmaz katıldı. KAPANKAYA ŞAMPİYONLARI AĞIRLADI Kaymakam Selami Kapankaya, Manisa Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Okul Sporları Koordinatörlüğü tarafından düzenlenen ‘Okul Sporları Voleybol Gençler A Müsabakaları’nda derece yaparak birinci olan Hasan Ferdi Turgutlu Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Genç Erkekler Voleybol Takımını makamında kabul etti. Final maçında Salihli Ahmet Yesevi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’ni 3-0 yenen Hasan Ferdi Turgutlu Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Voleybol takımı rakibine set vermeden şampiyon oldu. Kaymakam Selami KAPANKAYA, başarılarından dolayı Hasan Ferdi Turgutlu Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Genç Erkekler Voleybol Takımını tebrik ederek, kitap hediye etti.
Turgutlu Kaymakamı Selami Kapankaya haftaya yaptığı yoğun mesai ile devam etti. Kaymakam Kapankaya, Tariş Pamuk Birliği Genel Müdürü V. İsmail Peker ve Muhasebe Müdürü Tülay Kurt'u, Turgutlu Hemşeri Dernekleri Platformu Üyelerini ve Hasan Ferdi Turgutlu Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Genç Erkekler Voleybol Takımını makamında ağırladı.

Turgutlu Kaymakamı Selami Kapankaya, yapılan ziyaretler sonrası herkes teşekkür etti. Ziyarette bulunanlar Kaymakam Kapankaya'ya çalışmaları ve faaliyetleri hakkında bilgiler verdi.

TARİŞ'TEN KAPANKAYA'YA ZİYARET

Tariş Pamuk Birliği Genel Müdür V. İsmail PEKER ve Muhasebe Müdürü Tülay KURT, Turgutlu Kaymakamı Selami Kapankaya’yı ziyaret ederek, çalışmaları hakkında bilgi verdiler. Ziyarette Turgutlu Ticaret ve Sanayi Odası (TUTSO) Yönetim Kurulu Başkanı ve aynı zamanda Tariş Pamuk Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Faruk Aydın da bulundu.

ZİYARETE YOĞUN KATILIM

Turgutlu Hemşeri Dernekleri Platformu Üyeleri, Turgutlu Kaymakamı Selami Kapankaya’ya nezaket ziyaretinde bulunarak, projeleri ve çalışmaları hakkında bilgi verdiler. Ziyarete, Turgutlu Makedonya Göçmenleri Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Ercan Özduman, Turgutlu Arnavut Kültür Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Eyüp Sabri Özbilen, Turgutlu Karadenizliler Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı İbrahim Uzun, Azerbeycan Kültür Derneği Başkanı Ünal Kağba, Turgutlu Bitlisliler Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Ahmet Demir, Turgutlu Yörük Türkmen Dayanışma Derneği Başkanı Ayşe Demir, Erzurumlular Kültür, Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Şevket Şahin ve Turgutlu Selendililer Derneği Başkan Yardımcısı Bayram Kanyılmaz katıldı.

KAPANKAYA ŞAMPİYONLARI AĞIRLADI

Kaymakam Selami Kapankaya, Manisa Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Okul Sporları Koordinatörlüğü tarafından düzenlenen ‘Okul Sporları Voleybol Gençler A Müsabakaları’nda derece yaparak birinci olan Hasan Ferdi Turgutlu Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Genç Erkekler Voleybol Takımını makamında kabul etti. Final maçında Salihli Ahmet Yesevi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’ni 3-0 yenen Hasan Ferdi Turgutlu Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Voleybol takımı rakibine set vermeden şampiyon oldu. Kaymakam Selami KAPANKAYA, başarılarından dolayı Hasan Ferdi Turgutlu Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Genç Erkekler Voleybol Takımını tebrik ederek, kitap hediye etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.