TURGUTLU’DAN 15 TIR DEPREM BÖLGESİNE ULAŞTI

MANİSA GÜNDEMİ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 08.02.2023 - 16:38, Güncelleme: 08.02.2023 - 16:38
 

TURGUTLU’DAN 15 TIR DEPREM BÖLGESİNE ULAŞTI

Turgutlu Belediyesi, Turgutlu Kaymakamlığı ve AFAD iş birliğiyle düzenlenen yardım kampanyasında toplanan yaşam malzemelerinin yer aldığı 15 TIR deprem bölgesine ulaşırken, 5 TIR daha yola çıktı. Turgutlu Belediye Başkanı Çetin Akın, “Yardımların bir an önce oradaki vatandaşlarımıza ulaştırılması adına teyakkuz halindeyiz” dedi.
Pazartesi günü merkez üssü Kahramanmaraş olan, Gaziantep, Adana, Hatay, Malatya, Diyarbakır, Adıyaman, Osmaniye, Şanlıurfa ve Kilis’te de büyük yıkıma yol açan depremlerin ardından Turgutlu Belediyesi, Turgutlu Kaymakamlığı ve AFAD ortaklığında yapılan yardım kampanyasında toplanan yaşam malzemeleri deprem bölgesine ulaştırılmaya devam ediyor. Salı günü Turgutlu’dan yola çıkan, su ve yaşam malzemelerinden oluşan 15 TIR deprem bölgesine ulaştı ve depremzedelere dağıtıma başlandı. Çarşamba günü itibariyle yaşam malzemeleri, kıyafet ve battaniye yüklü 5 TIR daha yola çıktı. 5 TIR YOLCU EDİLDİ Turgutlu Belediye Başkanı Çetin Akın, Turgutlu Kaymakamı Selami Kapankaya, Turgutlu Belediye Başkan Yardımcıları Fırat Honaz, Ahmet Daşkan, Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü İsmail Eksür ile birlikte yardım malzemelerinin toplandığı Yıldırım Beyazıt Spor Salonu’nda incelemelerde bulundu. Ardından yola çıkan 5 TIR yolcu edildi. “TEYAKKUZ HALİNDEYİZ” Turgutlu Belediye Başkanı Çetin Akın,”Büyük bir dayanışma ve birliktelik örneği göstererek topladığımız yaşam malzemelerini deprem bölgesindeki kardeşlerimize peyderpey ulaştırıyoruz. Salı günü yola çıkan 15 TIR deprem bölgelerine ulaştı ve depremzedelerimize dağıtılmaya başlandı. Çarşamba günü ise içerisinde kıyafet, battaniye ve yaşam malzemelerinin yer aldığı 5 TIR’ı daha yolcu ettik. Tüm imkanlarımız ve kaynaklarımızla toplanan yardımların bir an önce oradaki vatandaşlarımıza ulaştırılması adına teyakkuz halindeyiz” dedi.
Turgutlu Belediyesi, Turgutlu Kaymakamlığı ve AFAD iş birliğiyle düzenlenen yardım kampanyasında toplanan yaşam malzemelerinin yer aldığı 15 TIR deprem bölgesine ulaşırken, 5 TIR daha yola çıktı. Turgutlu Belediye Başkanı Çetin Akın, “Yardımların bir an önce oradaki vatandaşlarımıza ulaştırılması adına teyakkuz halindeyiz” dedi.

Pazartesi günü merkez üssü Kahramanmaraş olan, Gaziantep, Adana, Hatay, Malatya, Diyarbakır, Adıyaman, Osmaniye, Şanlıurfa ve Kilis’te de büyük yıkıma yol açan depremlerin ardından Turgutlu Belediyesi, Turgutlu Kaymakamlığı ve AFAD ortaklığında yapılan yardım kampanyasında toplanan yaşam malzemeleri deprem bölgesine ulaştırılmaya devam ediyor. Salı günü Turgutlu’dan yola çıkan, su ve yaşam malzemelerinden oluşan 15 TIR deprem bölgesine ulaştı ve depremzedelere dağıtıma başlandı. Çarşamba günü itibariyle yaşam malzemeleri, kıyafet ve battaniye yüklü 5 TIR daha yola çıktı.

5 TIR YOLCU EDİLDİ

Turgutlu Belediye Başkanı Çetin Akın, Turgutlu Kaymakamı Selami Kapankaya, Turgutlu Belediye Başkan Yardımcıları Fırat Honaz, Ahmet Daşkan, Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü İsmail Eksür ile birlikte yardım malzemelerinin toplandığı Yıldırım Beyazıt Spor Salonu’nda incelemelerde bulundu. Ardından yola çıkan 5 TIR yolcu edildi.

“TEYAKKUZ HALİNDEYİZ”

Turgutlu Belediye Başkanı Çetin Akın,”Büyük bir dayanışma ve birliktelik örneği göstererek topladığımız yaşam malzemelerini deprem bölgesindeki kardeşlerimize peyderpey ulaştırıyoruz. Salı günü yola çıkan 15 TIR deprem bölgelerine ulaştı ve depremzedelerimize dağıtılmaya başlandı. Çarşamba günü ise içerisinde kıyafet, battaniye ve yaşam malzemelerinin yer aldığı 5 TIR’ı daha yolcu ettik. Tüm imkanlarımız ve kaynaklarımızla toplanan yardımların bir an önce oradaki vatandaşlarımıza ulaştırılması adına teyakkuz halindeyiz” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.