TÜRK EĞİTİM-SEN GENEL BAŞKANI MANİSA'YA GELDİ

MANİSA GÜNDEMİ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 01.06.2022 - 15:00, Güncelleme: 01.06.2022 - 15:00
 

TÜRK EĞİTİM-SEN GENEL BAŞKANI MANİSA'YA GELDİ

Türk Eğitim-Sen Genel Başkanı Talip Geylan, Manisa'nın Turgutlu ilçesini ziyaret etti. Türk Eğitim-Sen üyeleri ile bir araya gelen Genel Başkanı Talip Geylan Turgutluda yetkili sendika oldukları için sendika üyelerine teşekkür etti.
Türk Eğitim-Sen Genel Başkanı Talip Geylan bir dizi ziyaret için Manisa'ya geldi. 2021-2022 mutabakat sonuçlarına göre yetki alan Turgutlu ilçesinde sendika üyeleri ile bir araya geldi. Sendika üyelerinin sorunları dinleyen Türk Eğitim-Sen Genel Başkanı Talip Geylan sorunların çözümü için çalışacaklarını söyledi. Ayrıca Türk Eğitim-Sen'in Turgutluda yetki aldığını ve Gölmarmara ve Saruhanlı ilçekeri ile birlikte üç ilçede yetkili sendika olduklarını aktardı. Türk Eğitim-Sen Genel Başkanı Talip Geylan, “Turgutluda Türk Eğitim-Sen yetkiyi aldık. Bu başarıda emeği geçenlere tebrik ediyorum. Tüm Türkiye'de olduğu gibi Manisa'da da Turgutlu ilçemizde de eğitim çalışanlarının sendikamıza ilgisi fazla. Bundan mutlu oluyoruz. Gurur duyuyoruz. Bir ağustos 2023 yılında yapılacak olan 7'inci toplu sözleşme görüşmelerine hizmet konusunda Türk Eğitim-Sen konfederasyon bazında Türkiye Kamu- Sen yetkili sendika olarak oturacak. Buna yürekten inanıyorum ben. emeği geçenlere teşekkür ediyorum" dedi. MANİSA’DA ÜYE SAYILARI 4 BİNİN ÜZERİNE ÇIKTI Türk Eğitim-Sen Manisa İl Başkanı Hamit Aydın, "Türk Eğitim-Sen Manisa şubesi olarak bu sene tüm arkadaşlarımızla sahada özveri ile çalışarak Manisa'daki sayımızı 4 binin üzerine çıkarttık. Önümüzdeki süreçte 2023 yılında hem Manisa'da hem de Türkiye'de yetkili sendika olmak istiyoruz. Turgutlu, Gölmarmara ve Saruhanlı ilçelerimizde yetkili sendika olduk. Diğer ilçelerimizde de üye sayılarımızda büyük bir artış sağladık. iş yeri temsilcilerimize, ilçe başkanlarımıza ve yöneticilerimize ve üyelerimize teşekkür ediyorum" dedi.
Türk Eğitim-Sen Genel Başkanı Talip Geylan, Manisa'nın Turgutlu ilçesini ziyaret etti. Türk Eğitim-Sen üyeleri ile bir araya gelen Genel Başkanı Talip Geylan Turgutluda yetkili sendika oldukları için sendika üyelerine teşekkür etti.

Türk Eğitim-Sen Genel Başkanı Talip Geylan bir dizi ziyaret için Manisa'ya geldi. 2021-2022 mutabakat sonuçlarına göre yetki alan Turgutlu ilçesinde sendika üyeleri ile bir araya geldi. Sendika üyelerinin sorunları dinleyen Türk Eğitim-Sen Genel Başkanı Talip Geylan sorunların çözümü için çalışacaklarını söyledi. Ayrıca Türk Eğitim-Sen'in Turgutluda yetki aldığını ve Gölmarmara ve Saruhanlı ilçekeri ile birlikte üç ilçede yetkili sendika olduklarını aktardı. Türk Eğitim-Sen Genel Başkanı Talip Geylan, “Turgutluda Türk Eğitim-Sen yetkiyi aldık. Bu başarıda emeği geçenlere tebrik ediyorum. Tüm Türkiye'de olduğu gibi Manisa'da da Turgutlu ilçemizde de eğitim çalışanlarının sendikamıza ilgisi fazla. Bundan mutlu oluyoruz. Gurur duyuyoruz. Bir ağustos 2023 yılında yapılacak olan 7'inci toplu sözleşme görüşmelerine hizmet konusunda Türk Eğitim-Sen konfederasyon bazında Türkiye Kamu- Sen yetkili sendika olarak oturacak. Buna yürekten inanıyorum ben. emeği geçenlere teşekkür ediyorum" dedi.

MANİSA’DA ÜYE SAYILARI 4 BİNİN ÜZERİNE ÇIKTI

Türk Eğitim-Sen Manisa İl Başkanı Hamit Aydın, "Türk Eğitim-Sen Manisa şubesi olarak bu sene tüm arkadaşlarımızla sahada özveri ile çalışarak Manisa'daki sayımızı 4 binin üzerine çıkarttık. Önümüzdeki süreçte 2023 yılında hem Manisa'da hem de Türkiye'de yetkili sendika olmak istiyoruz. Turgutlu, Gölmarmara ve Saruhanlı ilçelerimizde yetkili sendika olduk. Diğer ilçelerimizde de üye sayılarımızda büyük bir artış sağladık. iş yeri temsilcilerimize, ilçe başkanlarımıza ve yöneticilerimize ve üyelerimize teşekkür ediyorum" dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.