TÜRKİYE'NİN İLK VE TEK YARI AÇIK POLİGONU MANİSA'DA

MANİSA GÜNDEMİ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 22.07.2022 - 17:51, Güncelleme: 22.07.2022 - 17:51
 

TÜRKİYE'NİN İLK VE TEK YARI AÇIK POLİGONU MANİSA'DA

2017 yılında Mehmet, Naci ve Taner ZEREY kardeşlerin kurduğu MNT POLİGON , Manisa’lılara hizmet vermeye başladı. Türkiye nin ilk ve tek yarı açık poligonu olma özelliğini de hala koruyor.
Ege bölgesinin en büyük poligonu olan MNT POLİGON'a her geçen gün ilgi artıyor. Manisa'nın yanı sıra diğer illerden de gelen müşterilerin her geçen gün arttığı ortaya çıktı. BİR ADIM ÖNDE Uzun namlulu tüfek atışı, Doğal açık hava olması, Baruttan veya dumandan  dolayı gözlerde yanma ve solunumda güçlük çekilmemesi, yarı açık poligonda kendinizi evinizin arka bahçesinde atış yapıyormuşsunuz hissini vermesi MNT POLİGON'u rakiplerine göre müşteriler gözünden bir adım öne çıkıyor. MNT Poligon 45 çeşit tüfek ve tabanca sayısı ile Türkiye’nin en büyük silah envanterine sahip tek atış poligonu olmasıdır. TECRÜBELİ EĞİTMENLER HİZMET VERMEKTE Yan tarafında 10 dönüm üzerine kurulu olan MNT Poligon Cafe, çok iddialı ve en önemlisi de atış için gelen müşterilerine  poligon cafe& kahvaltı salonuyla hizmet sunmaktadır. Poligon cafe müşterilerine 45 çeşit lezzetle ve güler yüzlü ekibiyle hem doyumsuz kahvaltı lezzetini hem de stres atmaları için deneyimli atış alanlarıyla ve tecrübeli eğitmenleriyle hizmet vermektedir. ÜCRETSİZ TEMEL EĞİTİM Poligon her gün sabah 09:00 akşam 20:00 arasında müşterilerine hizmet vermektedir. Halka açık bu yer, sadece vatandaşlık kimliğinizle giriş kaydı yapıldıktan sonra silah vitrinin den istediğiniz silahı veya tüfeği seçip atış alanında uzman eğitmenlerin nezaretinde ücretsiz temel eğitim atışlarını gerçekleştirebilirsiniz. En önemlisi de 18 yaş altı atış yapmak isteyen gençlere  anne veya babası eşliğinde atış yapabilirler ve keyfini bu ilk ve tek alanda yaşayabilirler. İŞ FIRSATI SUNUYOR MNT, atış poligonu bünyesinde Manisa merkezde  MNT ÖZEL GÜVENLİK ŞİRKETİ  ve  ÖZEL GÜVENLİK OKULU bulunmaktadır. Özel güvenlik okulundan mezun olan başarılı adaylar MNT ÖZEL GÜVENLİK ŞİRKETİ olarak kendi bünyesinde  bünyesin de işe başlama fırsatı sağlamaktadır. ÜNLÜ İSİMLERDE ZİYARET EDİYOR Manisa ve ilçelerin özel güvenlik sınav atışları Manisa il Emniyet müdürlüğüne bağlı polisler atış eğitimlerini MNT atış poligonunda gerçekleştirmektedir. Bir çok siyasinin yanı sıra tanınmış sanatçı ve ünlü isimlerin de sık sık ziyaretleriyle MNT poligon ulusal ve yerel basında da yerini almıştır. MNT atış poligonu Manisa Celal Bayar Üniversitesi yanı Gülbahçe/Yunusemre'dedir.
2017 yılında Mehmet, Naci ve Taner ZEREY kardeşlerin kurduğu MNT POLİGON , Manisa’lılara hizmet vermeye başladı. Türkiye nin ilk ve tek yarı açık poligonu olma özelliğini de hala koruyor.

Ege bölgesinin en büyük poligonu olan MNT POLİGON'a her geçen gün ilgi artıyor. Manisa'nın yanı sıra diğer illerden de gelen müşterilerin her geçen gün arttığı ortaya çıktı.

BİR ADIM ÖNDE

Uzun namlulu tüfek atışı, Doğal açık hava olması, Baruttan veya dumandan  dolayı gözlerde yanma ve solunumda güçlük çekilmemesi, yarı açık poligonda kendinizi evinizin arka bahçesinde atış yapıyormuşsunuz hissini vermesi MNT POLİGON'u rakiplerine göre müşteriler gözünden bir adım öne çıkıyor.

MNT Poligon 45 çeşit tüfek ve tabanca sayısı ile Türkiye’nin en büyük silah envanterine sahip tek atış poligonu olmasıdır.

TECRÜBELİ EĞİTMENLER HİZMET VERMEKTE

Yan tarafında 10 dönüm üzerine kurulu olan MNT Poligon Cafe, çok iddialı ve en önemlisi de atış için gelen müşterilerine  poligon cafe& kahvaltı salonuyla hizmet sunmaktadır. Poligon cafe müşterilerine 45 çeşit lezzetle ve güler yüzlü ekibiyle hem doyumsuz kahvaltı lezzetini hem de stres atmaları için deneyimli atış alanlarıyla ve tecrübeli eğitmenleriyle hizmet vermektedir.

ÜCRETSİZ TEMEL EĞİTİM

Poligon her gün sabah 09:00 akşam 20:00 arasında müşterilerine hizmet vermektedir. Halka açık bu yer, sadece vatandaşlık kimliğinizle giriş kaydı yapıldıktan sonra silah vitrinin den istediğiniz silahı veya tüfeği seçip atış alanında uzman eğitmenlerin nezaretinde ücretsiz temel eğitim atışlarını gerçekleştirebilirsiniz. En önemlisi de 18 yaş altı atış yapmak isteyen gençlere  anne veya babası eşliğinde atış yapabilirler ve keyfini bu ilk ve tek alanda yaşayabilirler.

İŞ FIRSATI SUNUYOR

MNT, atış poligonu bünyesinde Manisa merkezde  MNT ÖZEL GÜVENLİK ŞİRKETİ  ve  ÖZEL GÜVENLİK OKULU bulunmaktadır. Özel güvenlik okulundan mezun olan başarılı adaylar MNT ÖZEL GÜVENLİK ŞİRKETİ olarak kendi bünyesinde  bünyesin de işe başlama fırsatı sağlamaktadır.

ÜNLÜ İSİMLERDE ZİYARET EDİYOR

Manisa ve ilçelerin özel güvenlik sınav atışları Manisa il Emniyet müdürlüğüne bağlı polisler atış eğitimlerini MNT atış poligonunda gerçekleştirmektedir. Bir çok siyasinin yanı sıra tanınmış sanatçı ve ünlü isimlerin de sık sık ziyaretleriyle MNT poligon ulusal ve yerel basında da yerini almıştır.

MNT atış poligonu Manisa Celal Bayar Üniversitesi yanı Gülbahçe/Yunusemre'dedir.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.