USLUSOY, YUMRUKAYA'YI ZİYARET ETTİ

MANİSA GÜNDEMİ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 07.07.2022 - 16:20, Güncelleme: 07.07.2022 - 16:20
 

USLUSOY, YUMRUKAYA'YI ZİYARET ETTİ

Manisa İl Emniyet Müdürü Ömer Uslusoy, Erdinç Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Erdinç Yumrukaya'yı Ofis Home mağazasında ziyaret etti. Erdinç Yumrukaya, Ömer Uslusoy'a yoğun çalışma saatlerine rağmen ziyarette bulunduğu için teşekkürlerini iletti. “UZUNCA SOHBET ETTİK” Yumrukaya, “Manisa'daki emniyet teşkilatının çalışmalarıyla ilgili ETV ailesi olarak sayın müdürümüze teşekkür etme imkanı buldum. Müdürümüz de emniyet ile ilgili haberleri, Manisalılara duyurduğumuz için ETV ve Denge Gazetesi ekibine teşekkür etti. Manisa ile ilgili konular üzerine de uzunca sohbet ettik.” ifadesinde bulundu. VATANDAŞLARIN BAYRAMINI KUTLADI Manisa İl Emniyet Müdürü Ömer Uslusoy, tüm vatandaşların Kurban Bayramı’nı kutladı. Yolculuğa çıkacak olan vatandaşlara da dikkatli olmaları yönünde çağrıda bulundu.

Manisa İl Emniyet Müdürü Ömer Uslusoy, Erdinç Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Erdinç Yumrukaya'yı Ofis Home mağazasında ziyaret etti. Erdinç Yumrukaya, Ömer Uslusoy'a yoğun çalışma saatlerine rağmen ziyarette bulunduğu için teşekkürlerini iletti.

“UZUNCA SOHBET ETTİK”

Yumrukaya, “Manisa'daki emniyet teşkilatının çalışmalarıyla ilgili ETV ailesi olarak sayın müdürümüze teşekkür etme imkanı buldum. Müdürümüz de emniyet ile ilgili haberleri, Manisalılara duyurduğumuz için ETV ve Denge Gazetesi ekibine teşekkür etti. Manisa ile ilgili konular üzerine de uzunca sohbet ettik.” ifadesinde bulundu.

VATANDAŞLARIN BAYRAMINI KUTLADI

Manisa İl Emniyet Müdürü Ömer Uslusoy, tüm vatandaşların Kurban Bayramı’nı kutladı. Yolculuğa çıkacak olan vatandaşlara da dikkatli olmaları yönünde çağrıda bulundu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.