UYGUN FİYAT VE ZENGİN ÜRÜN ÇEŞİDİYLE MUTLULUĞA KAPI AÇIYOR

MANİSA GÜNDEMİ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 28.03.2022 - 17:36, Güncelleme: 28.03.2022 - 17:36
 

UYGUN FİYAT VE ZENGİN ÜRÜN ÇEŞİDİYLE MUTLULUĞA KAPI AÇIYOR

Manisa’da 2015 yılında açılan Baraka Kapı Dünyası, hem kalitesi hem de zengin ürün çeşitliliği ile birlikte müşterilerine uygun fiyat avantajı sunarak mutluluğa kapı açıyor.
Baraka Kapı Dünyası Baraka Kapı Dünyası İşletme Sahibi Murat Yördem, her geçen gün kendilerini geliştirerek; 2015 yılından beri Baraka Kapı Dünyası ile kişiye özel tasarımları ve modern ürünleri ile müşterilerine hizmet ettiklerini kaydetti. Baraka Kapı Dünyası bünyesindeki kapıların özelliklerini anlatan ve sundukları avantajlar hakkında bilgi veren Yördem ayrıca kapı alırken dikkat edilmesi gereken hususlara da dikkat çekti. “HER BÜTÇEYE UYGUN KAPIMIZ VAR” Toplamda 5 tür kapı satışlarının olduğunu belirten Yördem, “Lake, Amerikan, PVC, Melamin ve Panel kapılarımız var. Hazır alıp satıyoruz. Şu an Tekirdağ, Kastamonu, Yozgat ve Iğdır’da faaliyet gösteren 4 ayrı fabrika ile çalışıyoruz. 2 yıl garantili ve servis hizmetimiz var. Perakende satışlarımızda kredi kartıyla ödeme, senetli ve taksitli satışlarımız var. Her bütçeye uygun kapımız var” dedi. 20’YE YAKIN MODEL VE ÖZEL TASARIM KAPILAR Tüm kapı modellerinde iddialı olduklarını kaydeden Yördem, “Özel tasarım kapılar yapıyoruz. Tüm kapı modellerinde iddialıyız. Müşterilerimiz kapılarının hem estetik ve güzel görünümlü olmasını istiyor, hem de sağlam, dayanıklı ve güvenlikli olmasına dikkat ediyor. 20’ye yakın kapı modelimizde her kasa ölçüsünde kapımız mevcut. Stoklu çalışıyoruz. Güçlü bir stoğumuz var. Montaj hizmeti de sunuyoruz. Her bütçeye uygun kapımız bulunuyor. Hızlı teslimat yapıyoruz. Bizim için müşterimizin memnuniyeti çok önemli. Samimi ve güler yüzlü hizmet anlayışımızla kapılarımızı sattıktan sonra da hizmetlerimiz devam ediyor” şeklinde konuştu. TÜM İLÇELERE VE ŞEHİR DIŞINA SATIŞ MEVCUT Sadece Manisa merkezde değil, tüm ilçelere ve şehir dışına ürün satışı gerçekleştirdiklerini belirten Yördem, “Perakende ve toptan satış yapıyoruz ama perakende satışlarımız daha fazla oluyor. Manisa’nın bütün ilçelerine satışımız var. Ayrıca Aliağa, Menemen, Bergama, Balıkesir, Uşak ve Afyonkarahisar’a kadar satışlarımız oluyor” dedi. KAPI ALIRKEN DİKKAT EDİLMESİ GEREKENLER! Son olarak kapı alırken nelere dikkat edilmesi konusunda bilgiler veren Baraka Kapı Dünyası İşletme Sahibi Murat Yördem şu ifadelere yer verdi; “Önce firmaya dikkat edilmesi gerekir. Kapıyı satın alacağınız firmanın size güven vermesi lazım. Ürün mutlaka garanti kapsamında olmalıdır. Kullanılan hammaddenin kalitesi ve sağlamlığı da önemlidir” Baraka Kapı Dünyası Manisa’nın Yunusemre ilçesine bağlı 75. Yıl Mahallesi’nde hizmet veriyor.
Manisa’da 2015 yılında açılan Baraka Kapı Dünyası, hem kalitesi hem de zengin ürün çeşitliliği ile birlikte müşterilerine uygun fiyat avantajı sunarak mutluluğa kapı açıyor.

Baraka Kapı Dünyası Baraka Kapı Dünyası İşletme Sahibi Murat Yördem, her geçen gün kendilerini geliştirerek; 2015 yılından beri Baraka Kapı Dünyası ile kişiye özel tasarımları ve modern ürünleri ile müşterilerine hizmet ettiklerini kaydetti. Baraka Kapı Dünyası bünyesindeki kapıların özelliklerini anlatan ve sundukları avantajlar hakkında bilgi veren Yördem ayrıca kapı alırken dikkat edilmesi gereken hususlara da dikkat çekti.

“HER BÜTÇEYE UYGUN KAPIMIZ VAR”

Toplamda 5 tür kapı satışlarının olduğunu belirten Yördem, “Lake, Amerikan, PVC, Melamin ve Panel kapılarımız var. Hazır alıp satıyoruz. Şu an Tekirdağ, Kastamonu, Yozgat ve Iğdır’da faaliyet gösteren 4 ayrı fabrika ile çalışıyoruz. 2 yıl garantili ve servis hizmetimiz var. Perakende satışlarımızda kredi kartıyla ödeme, senetli ve taksitli satışlarımız var. Her bütçeye uygun kapımız var” dedi.

20’YE YAKIN MODEL VE ÖZEL TASARIM KAPILAR

Tüm kapı modellerinde iddialı olduklarını kaydeden Yördem, “Özel tasarım kapılar yapıyoruz. Tüm kapı modellerinde iddialıyız. Müşterilerimiz kapılarının hem estetik ve güzel görünümlü olmasını istiyor, hem de sağlam, dayanıklı ve güvenlikli olmasına dikkat ediyor. 20’ye yakın kapı modelimizde her kasa ölçüsünde kapımız mevcut. Stoklu çalışıyoruz. Güçlü bir stoğumuz var. Montaj hizmeti de sunuyoruz. Her bütçeye uygun kapımız bulunuyor. Hızlı teslimat yapıyoruz. Bizim için müşterimizin memnuniyeti çok önemli. Samimi ve güler yüzlü hizmet anlayışımızla kapılarımızı sattıktan sonra da hizmetlerimiz devam ediyor” şeklinde konuştu.

TÜM İLÇELERE VE ŞEHİR DIŞINA SATIŞ MEVCUT

Sadece Manisa merkezde değil, tüm ilçelere ve şehir dışına ürün satışı gerçekleştirdiklerini belirten Yördem, “Perakende ve toptan satış yapıyoruz ama perakende satışlarımız daha fazla oluyor. Manisa’nın bütün ilçelerine satışımız var. Ayrıca Aliağa, Menemen, Bergama, Balıkesir, Uşak ve Afyonkarahisar’a kadar satışlarımız oluyor” dedi.

KAPI ALIRKEN DİKKAT EDİLMESİ GEREKENLER!

Son olarak kapı alırken nelere dikkat edilmesi konusunda bilgiler veren Baraka Kapı Dünyası İşletme Sahibi Murat Yördem şu ifadelere yer verdi; “Önce firmaya dikkat edilmesi gerekir. Kapıyı satın alacağınız firmanın size güven vermesi lazım. Ürün mutlaka garanti kapsamında olmalıdır. Kullanılan hammaddenin kalitesi ve sağlamlığı da önemlidir”

Baraka Kapı Dünyası Manisa’nın Yunusemre ilçesine bağlı 75. Yıl Mahallesi’nde hizmet veriyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.