VALİ GÜVENÇER’DEN BASINA KUTLAMA YEMEĞİ

MANİSA GÜNDEMİ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 10.01.2018 - 16:43, Güncelleme: 10.01.2018 - 16:43
 

VALİ GÜVENÇER’DEN BASINA KUTLAMA YEMEĞİ

Manisa Valisi Mustafa Hakan Güvençer, Manisa basınının 10 Ocak Dünya Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutladı. Giritligil Otel’de düzenlediği yemektegazetecileri ağırlayan Vali Güvençer, “ Ben gazeteci kardeşlerimizi, birlikte çalıştığım ekip arkadaşlarım olarak görüyorum” dedi.
Gazeteciler Günü dolayısıyla Vali Mustafa Hakan Güvençer’in ev sahipliğinde düzenlenen yemeğe birçok yerel ve ulusal basın mensuplarının yanı sıra; köşe yazarları da katılım sağladı. “GAZETECİLERİMİZ BENİM YOL ARKADAŞIM” Giritligil Otel’de ki yemeğin ardından Vali Mustafa Hakan Güvençer şu ifadelere yer verdi, “ Fedakar gazeteciler halkın bilinçlenmesi, düşünce ve ifade özgürlüğünün gelişmesi, temel hak ve özgürlüklerin kullanılması, kamuoyu oluşturulması, kamunun denetlenmesi görevlerini yerine getirirken; bulundukları ilin ekonomik, sosyal, kültürel ve sportif gelişimine de önemli katkılar sunmakta; biz kamu idarecileri için de zaman zaman yol gösterici olmaktadırlar.Ayrıca şu ifademin de altını çizmek istiyorum,  Gazetecilerimizi kendimden ayırmıyor, beraber çalıştığım yol arkadaşlarım olarak görüyorum.Nitekim gazetecilerin özlük haklarının iyileştirilmesini sağlayan ve bunu yasal güvence altına alan 212 sayılı Yasanın Resmi Gazete’de yayınlandığı 10 0cak 1961 tarihinin ardından kutlanmaya başlanan bu özel günün medya mensuplarımız için daha anlamlı ve müjdeli günler getirmesini temenni ediyorum. Manisalı gazetecilerimiz başta olmak üzere tüm basın mensuplarının 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutluyor; aileleriyle birlikte sağlık ve esenlik diliyor; şehit gazetecileri de rahmet ve saygıyla anıyorum.”
Manisa Valisi Mustafa Hakan Güvençer, Manisa basınının 10 Ocak Dünya Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutladı. Giritligil Otel’de düzenlediği yemektegazetecileri ağırlayan Vali Güvençer, “ Ben gazeteci kardeşlerimizi, birlikte çalıştığım ekip arkadaşlarım olarak görüyorum” dedi.
Gazeteciler Günü dolayısıyla Vali Mustafa Hakan Güvençer’in ev sahipliğinde düzenlenen yemeğe birçok yerel ve ulusal basın mensuplarının yanı sıra; köşe yazarları da katılım sağladı.



“GAZETECİLERİMİZ BENİM YOL ARKADAŞIM”
Giritligil Otel’de ki yemeğin ardından Vali Mustafa Hakan Güvençer şu ifadelere yer verdi, “ Fedakar gazeteciler halkın bilinçlenmesi, düşünce ve ifade özgürlüğünün gelişmesi, temel hak ve özgürlüklerin kullanılması, kamuoyu oluşturulması, kamunun denetlenmesi görevlerini yerine getirirken; bulundukları ilin ekonomik, sosyal, kültürel ve sportif gelişimine de önemli katkılar sunmakta; biz kamu idarecileri için de zaman zaman yol gösterici olmaktadırlar.Ayrıca şu ifademin de altını çizmek istiyorum,  Gazetecilerimizi kendimden ayırmıyor, beraber çalıştığım yol arkadaşlarım olarak görüyorum.Nitekim gazetecilerin özlük haklarının iyileştirilmesini sağlayan ve bunu yasal güvence altına alan 212 sayılı Yasanın Resmi Gazete’de yayınlandığı 10 0cak 1961 tarihinin ardından kutlanmaya başlanan bu özel günün medya mensuplarımız için daha anlamlı ve müjdeli günler getirmesini temenni ediyorum. Manisalı gazetecilerimiz başta olmak üzere tüm basın mensuplarının 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutluyor; aileleriyle birlikte sağlık ve esenlik diliyor; şehit gazetecileri de rahmet ve saygıyla anıyorum.”


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.