Vali Karadeniz Manisa Teknokent’te incelemelerde bulundu

MANİSA GÜNDEMİ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 10.02.2022 - 12:26, Güncelleme: 10.02.2022 - 12:26
 

Vali Karadeniz Manisa Teknokent’te incelemelerde bulundu

Manisa Valisi Yaşar Karadeniz, Manisa Celal Bayar Üniversitesi Teknoloji Geliştirme Bölgesini (TEKNOKENT) ziyaret ederek incelemelerde bulundu.
  Vali Karadeniz'in gerçekleştirdiği TEKNOKENT ziyaretine Rektör Prof. Dr. Ahmet Ataç, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Kıvanç Günhan ve Prof. Dr. Mustafa Kazaz ile birlikte TEKNOKENT Genel Müdürü Prof. Dr. Hüseyin Aktaş da eşlik etti.   Ziyarette Manisa TEKNOKENT Genel Müdürü Prof. Dr. Hüseyin Aktaş, TEKNOKENT’te yürütülen güdümlü proje faaliyetleri ve çalışmaları ile ilgili sunum gerçekleştirdi.   Vali Yaşar Karadeniz, sunum sonrasında Manisa TEKNOKENT bünyesinde faaliyet gösteren firmaları ofislerinde ziyaret ederek, firma yetkililerinden yapılan çalışmalar ve ticarileşme konusunda bilgiler aldı.
Manisa Valisi Yaşar Karadeniz, Manisa Celal Bayar Üniversitesi Teknoloji Geliştirme Bölgesini (TEKNOKENT) ziyaret ederek incelemelerde bulundu.

  Vali Karadeniz'in gerçekleştirdiği TEKNOKENT ziyaretine Rektör Prof. Dr. Ahmet Ataç, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Kıvanç Günhan ve Prof. Dr. Mustafa Kazaz ile birlikte TEKNOKENT Genel Müdürü Prof. Dr. Hüseyin Aktaş da eşlik etti.

  Ziyarette Manisa TEKNOKENT Genel Müdürü Prof. Dr. Hüseyin Aktaş, TEKNOKENT’te yürütülen güdümlü proje faaliyetleri ve çalışmaları ile ilgili sunum gerçekleştirdi.

  Vali Yaşar Karadeniz, sunum sonrasında Manisa TEKNOKENT bünyesinde faaliyet gösteren firmaları ofislerinde ziyaret ederek, firma yetkililerinden yapılan çalışmalar ve ticarileşme konusunda bilgiler aldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.