VALİ KARADENİZ: “MASKESİZLİĞE ALIŞMAK DA ZOR OLACAK”

MANİSA GÜNDEMİ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 28.04.2022 - 18:16, Güncelleme: 28.04.2022 - 18:16
 

VALİ KARADENİZ: “MASKESİZLİĞE ALIŞMAK DA ZOR OLACAK”

Manisa Valisi Yaşar Karadeniz, maske yasağının kaldırılmasını gazetemize değerlendirdi.
Manisa Valisi Yaşar Karadeniz, maske kaldırılsa da vatandaşların tedbirleri elden bırakmaması gerektiğine vurgu yaparak, "Pandeminin başlangıcında maske takmaya zor alışmıştık. İki yıl aradan sonra normalleşme başlarken, maskesiz dolaşmaya da alışmak biraz zor olacak. Kendini korumak isteyen vatandaşlarımız yine tedbiri elden bırakmasın. Toplu taşıtlarda ve sağlık kurumlarında maske takmak mecburiyeti devam ediyor, ancak diğer kapalı alanlarda ve dışarıda artık maske takma yasağı kalktı." dedi. “HASTA SAYISI İKİ EL PARMAKLARINI GEÇMEYECEK KADAR AZ” Manisa’da koronavirüs tablosu hakkında da açıklamalarda bulunan Vali Karadeniz; "Manisa ili olarak Korona Virüs salgını konusunda da iyiyiz. Hasta sayısı iki el parmaklarını geçmeyecek kadar az. Sonuçlar yüz güldürücü." dedi.
Manisa Valisi Yaşar Karadeniz, maske yasağının kaldırılmasını gazetemize değerlendirdi.

Manisa Valisi Yaşar Karadeniz, maske kaldırılsa da vatandaşların tedbirleri elden bırakmaması gerektiğine vurgu yaparak, "Pandeminin başlangıcında maske takmaya zor alışmıştık. İki yıl aradan sonra normalleşme başlarken, maskesiz dolaşmaya da alışmak biraz zor olacak. Kendini korumak isteyen vatandaşlarımız yine tedbiri elden bırakmasın. Toplu taşıtlarda ve sağlık kurumlarında maske takmak mecburiyeti devam ediyor, ancak diğer kapalı alanlarda ve dışarıda artık maske takma yasağı kalktı." dedi.

“HASTA SAYISI İKİ EL PARMAKLARINI GEÇMEYECEK KADAR AZ”

Manisa’da koronavirüs tablosu hakkında da açıklamalarda bulunan Vali Karadeniz; "Manisa ili olarak Korona Virüs salgını konusunda da iyiyiz. Hasta sayısı iki el parmaklarını geçmeyecek kadar az. Sonuçlar yüz güldürücü." dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.