Vali Karadeniz, şampiyon Sağır Spor Derneği'ni ağırladı

MANİSA GÜNDEMİ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 07.04.2022 - 16:22, Güncelleme: 07.04.2022 - 16:22
 

Vali Karadeniz, şampiyon Sağır Spor Derneği'ni ağırladı

Türkiye İşitme Engelliler Futbol 1. Ligi grup finallerinde şampiyon olarak kupayı kente getiren Manisa Sağır Spor Derneği, Vali Yaşar Karadeniz’i ziyaret etti.
Vali Karadeniz’i makamında ziyaret eden Manisa Sağır Spor Dernek Başkanı ve Türkiye İşitme Engelliler Derneği Manisa İl Başkanı Bilal Cansu ve yönetim kurulu üyelerinden oluşan heyet, Türkiye İşitme Engelliler Futbol 1. Ligi grup finallerinde şampiyon olarak kupayı Manisa'ya getirdiklerini ve kendi tarihlerinde ilk kez Türkiye İşitme Engelliler Süper Ligi'ne yükseldiklerini belirtti.    Spora özellikle de engelli bireylerin spor alanında yaptıkları faaliyetlere her zaman destek olduklarını belirten Vali Karadeniz, kazanılan başarının Manisa adına gurur verici olduğunu ifade ederek, başarılı sporcuları ve dernek yöneticilerini tebrik etti. 
Türkiye İşitme Engelliler Futbol 1. Ligi grup finallerinde şampiyon olarak kupayı kente getiren Manisa Sağır Spor Derneği, Vali Yaşar Karadeniz’i ziyaret etti.

Vali Karadeniz’i makamında ziyaret eden Manisa Sağır Spor Dernek Başkanı ve Türkiye İşitme Engelliler Derneği Manisa İl Başkanı Bilal Cansu ve yönetim kurulu üyelerinden oluşan heyet, Türkiye İşitme Engelliler Futbol 1. Ligi grup finallerinde şampiyon olarak kupayı Manisa'ya getirdiklerini ve kendi tarihlerinde ilk kez Türkiye İşitme Engelliler Süper Ligi'ne yükseldiklerini belirtti. 

  Spora özellikle de engelli bireylerin spor alanında yaptıkları faaliyetlere her zaman destek olduklarını belirten Vali Karadeniz, kazanılan başarının Manisa adına gurur verici olduğunu ifade ederek, başarılı sporcuları ve dernek yöneticilerini tebrik etti. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.