Vali Karadeniz, Turgutlu’da depremzedeler için üretim yapan atölyeleri ziyaret etti

MANİSA GÜNDEMİ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 16.02.2023 - 16:14, Güncelleme: 16.02.2023 - 16:14
 

Vali Karadeniz, Turgutlu’da depremzedeler için üretim yapan atölyeleri ziyaret etti

Manisa Valisi Yaşar Karadeniz, Turgutlu’da Depremzede Kayıt Kabul Merkezi ve depremzedeler için üretim yapılan atölyeleri ziyaret ederek çalışmalar hakkında bilgi aldı.
Manisa Valisi Yaşar Karadeniz, ilk olarak Turgutlu’da Depremzede Kayıt Kabul Merkezini ziyaret etti. Burada Turgutlu Kaymakamı Selami Kapankaya, Vali Karadeniz’e Turgutlu’ya gelen depremzedelerin sayıları ve yerleşimleri hakkında bilgiler verdi. Dikim atölyelerine ziyaret Vali Karadeniz, Turgutlu Halk Eğitim Merkezinde devam eden ve gönüllüler tarafından depremzedelere çeşitli tekstil ürünlerinin dikildiği dikim atölyesini de ziyaret etti. Burada gönüllü çalışan kadınlarla sohbet eden Vali Karadeniz, dikilen ürünleri kontrol ederek atölyede herhangi bir eksik olup olmadığını sordu. Turgutlu Milli Eğitim Müdürü Mehmet Ölmez’den bilgiler alan Vali Karadeniz, çalışan kadınlara teşekkür etti. Kuzeni ve ailesi depremde vefat eden belediye çalışanına başsağlığı Turgutlu Kaymakamlığı tarafından yürütülen yardım toplama merkezlerini de ziyaret eden Karadeniz, Turgutlu Belediyesi Dosteli Yardım Merkezine de geçerek, çalışmalar hakkında Belediye Başkanı Çetin Akın’dan bilgi aldı. Manisa Valisi Karadeniz, Turgutlu Belediyesi Dosteli Yardım Merkezinde çalışan ve deprem sırasında kuzeni, kuzenin eşi ve çocukları Hatay’da enkaz altında kalarak vefat eden Burçin Şenoğul Çiber’e başsağlığı diledi. Bir süre akrabaları depremde vefat eden Burçin Şenoğul Çiber ile sohbet eden Vali Karadeniz, "Başımız sağ olsun, Allah geride kalanlara sabır versin. Allah hepimizin yardımcısı olsun" dedi. Soba, konteyner ve seyyar tuvalet üretim yerlerine ziyaret Vali Karadeniz, depremin hemen ardından Turgutlu’da Hasan Ferdi Turgutlu Mesleki Teknik Anadolu Lisesinde öğretmenler tarafından başlanan soba üretim atölyesi ve Turgutlu Sanayi Sitesi’nde özel bir firma tarafından yapılan konteyner ve seyyar tuvalet üretim atölyelerini ziyaret etti. Turgutlu ziyaretlerini tamamlayan Vali Karadeniz, diğer ilçeleri ziyaret etmek üzere Turgutlu’dan ayrıldı.
Manisa Valisi Yaşar Karadeniz, Turgutlu’da Depremzede Kayıt Kabul Merkezi ve depremzedeler için üretim yapılan atölyeleri ziyaret ederek çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Manisa Valisi Yaşar Karadeniz, ilk olarak Turgutlu’da Depremzede Kayıt Kabul Merkezini ziyaret etti. Burada Turgutlu Kaymakamı Selami Kapankaya, Vali Karadeniz’e Turgutlu’ya gelen depremzedelerin sayıları ve yerleşimleri hakkında bilgiler verdi.

Dikim atölyelerine ziyaret
Vali Karadeniz, Turgutlu Halk Eğitim Merkezinde devam eden ve gönüllüler tarafından depremzedelere çeşitli tekstil ürünlerinin dikildiği dikim atölyesini de ziyaret etti. Burada gönüllü çalışan kadınlarla sohbet eden Vali Karadeniz, dikilen ürünleri kontrol ederek atölyede herhangi bir eksik olup olmadığını sordu. Turgutlu Milli Eğitim Müdürü Mehmet Ölmez’den bilgiler alan Vali Karadeniz, çalışan kadınlara teşekkür etti.

Kuzeni ve ailesi depremde vefat eden belediye çalışanına başsağlığı
Turgutlu Kaymakamlığı tarafından yürütülen yardım toplama merkezlerini de ziyaret eden Karadeniz, Turgutlu Belediyesi Dosteli Yardım Merkezine de geçerek, çalışmalar hakkında Belediye Başkanı Çetin Akın’dan bilgi aldı.
Manisa Valisi Karadeniz, Turgutlu Belediyesi Dosteli Yardım Merkezinde çalışan ve deprem sırasında kuzeni, kuzenin eşi ve çocukları Hatay’da enkaz altında kalarak vefat eden Burçin Şenoğul Çiber’e başsağlığı diledi. Bir süre akrabaları depremde vefat eden Burçin Şenoğul Çiber ile sohbet eden Vali Karadeniz, "Başımız sağ olsun, Allah geride kalanlara sabır versin. Allah hepimizin yardımcısı olsun" dedi.

Soba, konteyner ve seyyar tuvalet üretim yerlerine ziyaret
Vali Karadeniz, depremin hemen ardından Turgutlu’da Hasan Ferdi Turgutlu Mesleki Teknik Anadolu Lisesinde öğretmenler tarafından başlanan soba üretim atölyesi ve Turgutlu Sanayi Sitesi’nde özel bir firma tarafından yapılan konteyner ve seyyar tuvalet üretim atölyelerini ziyaret etti.
Turgutlu ziyaretlerini tamamlayan Vali Karadeniz, diğer ilçeleri ziyaret etmek üzere Turgutlu’dan ayrıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.