VALİ KARADENİZ ZİYARETLERİNE DEVAM EDİYOR

MANİSA GÜNDEMİ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 05.01.2023 - 14:49, Güncelleme: 05.01.2023 - 14:49
 

VALİ KARADENİZ ZİYARETLERİNE DEVAM EDİYOR

Vali Yaşar Karadeniz, geçtiğimiz günlerde görevlerine yeni başlayan Manisa Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürü Burak Engin ile İl Müftüsü Dr. Hasan Hüseyin Güller’e ziyarette bulundu.
Vali Karadeniz, ilk olarak Manisa Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürü Burak Engin’i ziyaret etti. Vali Karadeniz, kurumun faaliyetlerine ilişkin bilgi veren İl Müdürü Engin’e yeni görevinin hayırlı olmasını dileyerek çalışmalarında başarılar diledi. İL MÜFTÜSÜ GÜLLER’E ZİYARET Vali Karadeniz, Manisa Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürü Burak Engin’i ziyareti sonrası 12 Kasım 2022 tarihli ve 2022/615 sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi ile Aksaray İl Müftülüğü görevini yürütürken Manisa İl Müftülüğü görevine atanan Dr. Hasan Hüseyin Güller’e ziyarette bulundu. VALİ KARADENİZ BAŞARILAR DİLEDİ Vali Karadeniz, İl Müftüsü Güller’e yeni görevinin hayırlı olmasını temenni ederek, çalışmalarında başarılar diledi. Ziyarette İl Müftüsü Güller, kurumun faaliyetleri ve projelerine ilişkin bilgi verdi.
Vali Yaşar Karadeniz, geçtiğimiz günlerde görevlerine yeni başlayan Manisa Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürü Burak Engin ile İl Müftüsü Dr. Hasan Hüseyin Güller’e ziyarette bulundu.

Vali Karadeniz, ilk olarak Manisa Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürü Burak Engin’i ziyaret etti. Vali Karadeniz, kurumun faaliyetlerine ilişkin bilgi veren İl Müdürü Engin’e yeni görevinin hayırlı olmasını dileyerek çalışmalarında başarılar diledi.

İL MÜFTÜSÜ GÜLLER’E ZİYARET

Vali Karadeniz, Manisa Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürü Burak Engin’i ziyareti sonrası 12 Kasım 2022 tarihli ve 2022/615 sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi ile Aksaray İl Müftülüğü görevini yürütürken Manisa İl Müftülüğü görevine atanan Dr. Hasan Hüseyin Güller’e ziyarette bulundu.

VALİ KARADENİZ BAŞARILAR DİLEDİ

Vali Karadeniz, İl Müftüsü Güller’e yeni görevinin hayırlı olmasını temenni ederek, çalışmalarında başarılar diledi. Ziyarette İl Müftüsü Güller, kurumun faaliyetleri ve projelerine ilişkin bilgi verdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.